• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

27.02.2019

22:19

ODZVONILO JE I NJEMU! PADA HARADINAJ?! Iznenadni sastanak TAČIJA I MUSTAFE!

Politika

ODZVONILO JE I NJEMU! PADA HARADINAJ?! Iznenadni sastanak TAČIJA I MUSTAFE!

Podeli vest

Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači posetio je danas predsednika Demokratskog saveza Kosova Isu Mustafu u svom domu, a očekuje se da posle ovog sastanka formiraju novu vladu na čijem čelu se više neće nalaziti Ramuš Haradinaj

Kako Telegraf još nezvanično saznaje iz izvora u Prištini, sastanak Tačija i Mustafe održan je u sredu u kasnim satima, odmah posle onog koji je upriličen sa viskom američkim zvaničnicima.

Iako zvaničnih informacija o ovom sastanku nema, pretpostavlja se da bi Haradinajev tvrdokoran stav po pitanju taksi na robu iz centralne Srbije i  Bosne i Hercegovine mogao da ga "košta" mesta predsednika tzv. Vlade Kosova.

POMAHNITALI HARADINAJ NASTAVLJA PO SVOME: Sporazum i priznanje, pre suspenzije taksi! TRAMPOVI LJUDI U ČUDU!

 

Naime, uz još neke stranke, biće potrebno još 80 odbornika da bi mogli da izglasaju sporazum, a ako se dogovor napravi, posle novog kombinovanja Tačijev PDK imao bi 22 poslanika, Mustafin LDK 25, deo koji se odvojio od Samoopredljenja 12, dok manjine imaju 20 poslaničkih mesta.

- To je 79, ali kada na to dodate još nekoliko samostalnih poslanika, taman se dobija potrebna računica zahvaljujući kojoj bi Haradinaju mogli da vidimo leđa - navodi dobro obavešten izvor.

HARADINAJ PLJUNUO TRAMPU U LICE! Napustio sastanak sa Amerikancima i Tačijem - TAKSE OSTAJU! POMAHNITALI ŠIPTAR BEZ KONTROLE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nisam bot

pre 5 godina

Znači Tači je dobar?Super sada da razgraničimo naše.

SS

pre 5 godina

Ovaj monstrum ne može ni na bananu da se oklizne pa da padne,a ako vam je Tači šansa,zjebali ste se.

Ja

pre 5 godina

"Posetio je Isu Mustafu u svom domu" Zanimljivo?!

Srbin

pre 5 godina

Сви ће Срби као Југовићи за крст часни на Косово ићи

Penzionerj

pre 5 godina

Svi su oni isti, razbojnici i kriminalci kao i svirepe ubice.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija