• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.02.2019

18:37

HARADINAJ TERA PO SVOME: Slažem se da ukinemo takse, ali posle sporazuma!

Politika

HARADINAJ TERA PO SVOME: Slažem se da ukinemo takse, ali posle sporazuma!

Podeli vest

Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, izjavio je danas u Mitrovici da se slaže sa suspenzijom uvećanih taksi na robu iz Srbije, ali kada bude poznato šta piše u sporazumu, kojim će biti okončan dijalog sa Beogradom.

Haradinaj je, kako prenosi KosovaPres, rekao da je teško doneti odluku o suspenziji taksi, ako se ne zna šta će biti sa dijalogom i šta će pisati u sporazumu.

"Teško je doneti odluku o suspenziji taksi danas. Slažem se da ta mera bude suspendovana kada budemo imai spoazum kojim će biti okončan dijalog. Kada budemo imali sporazum o priznanju nezavisnosg Kosova u ostojećim granicama, odmah ćemo suspendovati takse", naveo je Hardinaj.

Politički lideri Albanaca podeljeni su po pitanju (ne)ukidanja sto odsto uvećanih taksi na robu iz Srbije. Kosovski predsednik Hašim Tači je za suspenziju, a Haradinaj protiv.
 

TAČI POSLE SASTANKA SA AMERIKANCIMA: Pregovarački tim izrazio spremnost da suspenduje takse!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

Prefrigan,i prljav po običaju.Ne dozvolite da vas prevesla.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija