• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

01.03.2019

14:57

PROTESTI PUCAJU PO ŠAVOVIMA! DJB poručio Đilasovcima: Nećemo da nam se ruga preletačica i peračica biografije Marinika Tepić!

Politika

PROTESTI PUCAJU PO ŠAVOVIMA! DJB poručio Đilasovcima: Nećemo da nam se ruga preletačica i peračica biografije Marinika Tepić!

Podeli vest

Da opozicija iz dana u dan puca po šavovima, kao i njihove "masovne šetnje", govori i najnovije saopštenje pokreta Dosta je bilo pred sutrašnje proteste, na kojima je najavljen i govor narodne poslanice Marinike Tepić

DJB saopštava da "neće slušati političke govornike na protestu, kao i da će, građanski protesti u Beogradu u subotu, 2. marta 2019. godine, po drugi put biti izloženi pokušajima političkog preuzimanja".

Prenosimo deo saopštenja DJB:

"Najavom da će na protestu u subotu za mikrofon stati narodna poslanica Marinika Tepić, nakon što je godinama bila kod Nenada Čanka u Ligi, aktivno učestvovala u bivšoj vlasti čija neodgovornost je dovela do ove vlasti, bila i sekretarka za omladinu i sport u vladi Bojana Pajtića, zatim za manje od tri godine u skupštini svoj mandat prošetala od LSV-a preko PSG-a i Nove stranke, pa sve do potpredsedničkog mesta u partiji Dragana Đilasa, predstavlja svojevrsno ruganje građanima koji već tri meseca protestuju protiv urušavanja demokratije u Srbiji i zahtevaju fer izborne uslove...

...Cilj protesta nije jedan politički program jedne političke opcije i pranje biografija političara bivše vlasti koji su za svojih 12 godina pokazali šta i kako umeju."

SAD JE JASNO! Đilas preko TV Prva i O2 spremao POLITIČKO UBISTVO VUČIĆA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tijana

pre 5 godina

Kada losi pokusavaju da skrenu paznju na sebe onda rade ovo sto rade.

Lavice

pre 5 godina

Pucaju po SVIM savovima kada su krenuli kao jeftina skupina niskokvalitetnih cirkuskih klovnova pozivaju na proteste na kamionima.

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Ovim je narod svima stavio do znanja šta misli o opoziciji i onima koji se nalaze u partijama u sastavu SZS-a!

Pančevac

pre 5 godina

Marinika nije držala govoranciju niti se uopšte pojavila čak ni na protestu u Pančevu jer zna da niko ne bi ni došao da se znalo za njen "nastup", toliko o kvalitetima i rejtingu te persone. Neka ih, sa svakom nedeljom i sa svakom novom gluposti ovi samo dodatno ubeđuju ljude da nisu vredni cepanja cipela za njih i njihove laži.

nikola

pre 5 godina

Spasce knjiga na dva slova.Dugo su bili jedinstveni.Vlast je cudo,apetiti rastu.

Stradija nam je milija i od sv

pre 5 godina

Žuti će posle izbora pozeleneti od muke.

Ana

pre 5 godina

Sve ih je manje koji ih podrzavaju,videli koje su budale

Dragan

pre 5 godina

I narod je shvatio da su ih izmanipulisali. Njih ne interesuje da gradjanima bude bolje, već da njihovi džepovi, koji se polako prazne, budu puniji, ali na štetu naroda.

koozna

pre 5 godina

Proverite ako ne verujete,ali istina je da je Marinika pre svega ovoga bila-Čoban!

Anja

pre 5 godina

Narod vise ne veruje u bljuvotine opozicije .Sve granice su presli vise nista ne iznenadjuje .

Kiza

pre 5 godina

Znači došli smo do suštine. Đilas i kompanija bi da peru biografije preko Saveza. Ne ide to tako gospodo, obeleženi ste žuticom do kraja vaših života.

Maja

pre 5 godina

Sta percipirati kada profesori ne primeciju da je Srbija danas u odnosu na Srbiju do 2012 mnogo napredovala. Treba se zapitati u kom drustvu mi zivimo.

caca

pre 5 godina

Protesti,isto kao i opozicija,odavno pucaju po savovima!!!Samo je pitanje vremena kada ce skroz da puknu!!!!

Mašnica

pre 5 godina

Uskoro će opozicija da se raziđe pa protesti neće biti ni organizovani.

Mrka

pre 5 godina

Raspadaju se istom brzinom kojom su se i sastali.

mimi

pre 5 godina

sve ce da legne na svoje mesto,polako i narod vidi da je naseo prilicno

Aca

pre 5 godina

Bili su na vlasti tolike godine i samo su nam lose doneli .Narod zna pravi put ka boljem zivotu ,a to je sadasnja vlada.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija