• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

01.03.2019

21:00

NASTALA ŠORKA! ZATAŠKANI DETALJI sastanka Tačija i Haradinaja sa Amerikancima: Uneli se u lice, čupali za revere... Ideš pred Specijalni sud!

Politika

NASTALA ŠORKA! ZATAŠKANI DETALJI sastanka Tačija i Haradinaja sa Amerikancima: Uneli se u lice, čupali za revere... Ideš pred Specijalni sud!

Podeli vest

Prištinski političari Hašim Tači i Ramuš Haradinaj žešće su zaratili na sastanku sa zvaničnicima američkog Nacionalnog saveta za bezbednost, a verbalni sukob je toliko kulminirao da je zamalo došlo i do fizičkih nasrtaja

Iako to nije bilo ni mesto ni vreme za lične sukobe, dvojicu bivših saboraca iz terorističke OVK, koji su sukobljeni i oko taksa na robu iz Srbije, nije sprečilo ni to što su američki zvaničnici Džon Erat i Vilijam Berkli ostali zatečeni, pa su čak ustali i počeli da se jedan drugom unose u lice i hvataju za revere. 

Provokacije je, kako piše Zeri, prvi započeo takozvani predsednik Kosova Tači, koji je govorio sve najgore o premijeru Haradinaju, potpuno ignorišući njegovo prisustvo. Ocenio ga je kao nekoga ko je antiamerički nastrojen i kazao da će on svojom politikom uništiti odnose Prištine i SAD. To je Haradinaja potpuno razbesnelo, pa je nastavio s još težim optužbama.

- Do usijanja je došlo kada je Haradinaj za Tačija rekao da zbog svojih problema uopšte nije zabrinut za budućnost "države". Dodao je da se jedino brine za sebe i da se plaši Specijalnog suda. To je Tačija toliko razljutilo da je malo falilo da se potuku. Skočio je na Haradinaja i odgovorio mu oštrim tonom. Ovaj ni tada nije odstupio, nego je ustao i krenuo da mu se unosi u lice, ali i da ga hvata za revere sakoa. Malo je falilo da dođe do ozbiljnog fizičkog kontakta. Amerikanci su ostali u čudu, bukvalno su zanemeli - priča dobro upućen izvor iz diplomatskih krugova.

Posle ovog skandala, opozicioni poslanik Iljir Deda je rekao da su ih Amerikanci zamolili da ne iznose detalje susreta, ali i da su, kako je rekao, na ovom sastanku otkrivene laži kojima se služi Tači.

Bivši šef diplomatije SRJ Živadin Jovanović rekao je za Kurir da je sve ovo pozorišna predstava.

- Tom pozorištu u Prištini ne treba pridavati nikakav značaj. Mi treba da gledamo svoja posla, da se borimo za poštovanje Rezolucije 1244 i za to da se 230.000 Srba vrati na Kosovo i Metohiju. Pozorišta iz Prištine nikome ne treba da skreću pažnju - tvrdi on. 

ŠEŠELJEV PLAN ZA KOSOVO PODRAZUMEVA INTEGRACIJU SRBIJE I RUSIJE: Lider Radikala ima hrabar predlog za REŠENJE STATUSA JUŽNE SRPSKE POKRAJINE!

 

RAMA PRIZNAO: Šiptari dobili POLA MILIJARDE EVRA DA NAPRAVE KVAZI DRŽAVU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nikola

pre 5 godina

Siptari mozete da prevarite Amerikance koji su preko okeana, ali Srbe ne jer smo odmah tu i znamo vas ko zlu paru kakvi ste divljaci i primitivci!

dajana

pre 5 godina

Nije ovo nikakva prevara,to je istina,pobice se oni izmedju sebe! Sto se amera tice volela bi da im Siptari dodju glave , ako je ikako moguce.

Galeb

pre 5 godina

Uplasili se zlocinci da ce odgovarati za svoja nedela.

Nikoletka

pre 5 godina

Uhvatila prpa ove dve siptarske zmije.Isti su kao Đilasovci samo presto da imaju.

klara

pre 5 godina

Otišla dva zločinca kod Amera,al ima da dobiju šamar i postupe onako kako im narede.Bojače se oni i svoje senke.

Sofija Kovacevic

pre 5 godina

Dok se Tači i Hardinaj svađaju Veselji koristi.

Jovica

pre 5 godina

Tači i Haradinaj samo gledaju kako jedan drugom da zabiju nož u leđa.

SS

pre 5 godina

Kako znate za šorku,ko je od vas prisustvovao tamo.Ne zamajavaj te nas sa glupostima.

tara

pre 5 godina

Ne zna se ko je gori ,Taci,Haradinaj ili Ameri. Sve gori od goreg!

Alhemičar

pre 5 godina

Ма нека иду обојица у специјалан суд за ратне злочине, свима би било боље у региону.

Marko

pre 5 godina

Samo neka se oni svađaju, to nama ide u prilog.

peki

pre 5 godina

Tesna koža,u Šiptarskoj režiji.Ne po jaja Đole...

Ludnica

pre 5 godina

Znači, krenuo je raspad velike američko-albanske ljubavi.

Mina

pre 5 godina

Albanski nasilnici kao i njihovi drugari iz redova opozicije poznaju samo jezik nasilja, pa ovo ne iznenadjuje!

caca

pre 5 godina

To su price za malu decu,i za siri auditoijum!!!Netreba im nista verovati!!!

aleksa93bor

pre 5 godina

Svaka pravda ce biti zadovoljena, onog trenutka kada svaka situacija bude slegla na Kosovo!

Dejan

pre 5 godina

Haradinej i Tači više ne znaju šta će od muke, znaju da gube podršku Američku pa su i za revere počeli da se hvataju

Anastasia

pre 5 godina

Nije mi jasno sta su Amerikanci i ocekivali od Albanskih Zlocinaca?Treba da budu svesni,da se sa Albanskim Zlocincima,ne moze normalno razgovarati.Vreme je da Albanski Zlocinci odgovoraju pred Specijalnim Sudom.Nije mi jasno zasto su ih pustili iz zatvora.Kako god,boricemo se da sacuvamo mir.Da li Amerikaci zele da Albanske Zlocince,privedu pred lice pravde?Vreme ce pokazati.

Natasa

pre 5 godina

Da li će Ameri uspeti da urazume ludog Haradinaja?!

Maja

pre 5 godina

Nepravedno je kada se otme tudje. Bojim se da kada se podvuce crta nasa juzna granica mora da bude na Dracu.A navodni sukobi izmedju Siptara su samo farsa

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija