• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

03.03.2019

21:17

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića: MILOJKO - NAŠA SLIKA I DIJAGNOZA!

Politika

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića: MILOJKO - NAŠA SLIKA I DIJAGNOZA!

Podeli vest

Kada pre neko veče Milojko Pantić usred Topole pred cirka 20, 30 komada demonstranata kaže da su Srbi i Srbija krivi za etničko čišćenje Kosova, da su odgovorni za rat i ratne zločine u celoj bivšoj Jugoslaviji, da su 'srpski nacionalisti' zaslužni za sva zla, pa i za NATO bombardovanje (!?!), kada, mrtav 'ladan kaže da su se Srbi u ratovima devedesetih svojim zločinima izjednačili sa ustašama (!!!), pa zbog toga sada moraju da kleče i traže oprost i od Šiptara i od Hrvata i od Bošnjaka; kada, dakle, sve to kaže Milojko Pantić, onda je on sve rekao o sebi i svojim istomišljenicima. Ali je mnogo toga rekao i o svima nama


Znam, neko će reći da je to demokratija, sloboda govora ili šta već, ali izvinite, meni to nije nimalo normalno. Pa kako je, zaboga miloga, moguće da se u Topoli, junačkoj Topoli, nije našao baš niko ko bi digao glas protiv najcrnjeg i najgoreg autošovinizma, najstrašnije mržnje prema Srbima koju Milojko ovih dana, po nalogu Tajkuna Đilasa, širi po Srbiji?!

Kako je, zaboga miloga, moguće da se u Topoli, junačkoj Topoli, nije našao baš niko ko bi digao glas protiv najstrašnije mržnje prema Srbima koju širi Milojko Pantić

I šta mislite da li bilo moguće da neki tamo sportski komentator iz Prištine ode u Đakovicu ili Kačanik i javno, na megafon izviče govor u kome bi Albance optužio za sva zla i sve zločine? Da li bi dotični posle takvog govora mogao da, poput Pantića, mirno sa drugarima ode u lokalnu kafanu na ćevape i pivo?! Odgovor, jelte, znamo svi.

Ne! Da se razumemo, ne pozivam ja ovde na nasilje. To ni slučajno. Samo mislim da bi bio red da i Milojku Pantiću i svim drugim njemu sličnim čovečuljcima jasno i glasno kažemo šta mislimo. Mi koji smo u ogromnoj većini. Mi koji ne pristajemo da za ropsku porciju čvaraka prodamo sami sebe, svoje srpsko seme i pleme.

Stidi se!

Foto: printscreen

Milojko, sledeći put kad se sretnemo u 'Maderi', nemoj da skačeš sa stolice i ljubiš me kao rod najrođeniji. Sram te, bre, bilo!

Imate vi, takozvana gospodo, pravo da pričate šta hoćete, možete i da lažete i da vređate, možete i da se, ako je po volji, ispišete iz Srba i upišete u Šiptare, ali imamo onda i mi pravo bar da vam kažemo šta mislimo o vama. Imamo pravo, imamo i obavezu da vam ne dozvolimo da, bez otpora i odgovora, među našom decom, proturate monstruoznu tezu prema kojoj smo mi Srbi najgori i najcrnji kriminalci i ratni zločinci.

Ne znam za vas, ali ja se evo javno obavezujem - kada prvi put vidim i Milojka Pantića i sve te njemu slične autošoviniste, ja ću im u lice reći da treba da se stide.

I, Milojko, sledeći put kad se sretnemo u 'Maderi', nemoj da skačeš sa stolice i ljubiš me kao rod najrođeniji. Sram te, bre, bilo!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nela

pre 5 godina

Sramno jedan sportski lik umesto da bodri kao nekada sada urla na sav glas protiv svog naroda osuđujući za svaki korak koji smo napravili u prošlosti.

Goran

pre 5 godina

Milojko vređa svoj narod a uzdiže Hrvate, Bošnjake i Šiptare.

Miki

pre 5 godina

Zar ovako moze da prica o svom narodu?! Sram ga bilo!

Marija

pre 5 godina

Malo mu je sto je o Jasenovcu sve najgore reko o Srbima pa sada bi i Kosovo da da Siptarima i da nema Srba na Kosovu.

Lazni Bot

pre 5 godina

Svako ima svog Milojka oni ovog a vlast tebe koji svake nedelje lupeta na Pinku.

Sofija Kovacevic

pre 5 godina

Milojko je sve bezobrazniji i bezobrazniji.

srbenda19

pre 5 godina

Vucicevic kod Sarape ..hahahahahahahahahahahahahahahahahah e kuku kad ovi pocnu da palamude...a nije mi ko ih napravi nego ko ih sastavi...

Iki

pre 5 godina

Који идиот! У срцу Србије пљује своју земљу!

Andjela

pre 5 godina

Ne znaju takvi da se stide, Milojko je jedna obicna marioneta Djialasa i Jeremica

nikanor

pre 5 godina

Zar niko ne vidi vezu između Milojka Pantića i Gorana Milića? Istražite to malo...

Lavica

pre 5 godina

On je propali sportski komentator i nikakav politicar.

Mare

pre 5 godina

Njihovom bezobrazluku i ludilu nema kraja. Mislim da bi država morala da reaguje, jer ovo je dno dna.

slađa

pre 5 godina

Čime li vas služe u "Maderi" kad ste svi tako pametni.

miroslav moric

pre 5 godina

zasto vi gazda danas ne objavite javno koje ubio ivana stambilica novinara curuviju i cetvorku blslih saradnika vuka draskovica.

dragan

pre 5 godina

Milojko Pantic je slika i prilika danasnje opozicije.

Veljko M

pre 5 godina

To što jedan alkoholičar u liku Milojka Pantića mlati gluposti ne treba ni komentarisati.

vojkan

pre 5 godina

Toliko mržnje prema svom narodu nikada nismo videli..taj čovek je izgubio kompas...dosta zločina

Nikoletka

pre 5 godina

Milojko je lupetator novog izgledA protesta.Isti lobi ima kao i skrivene vodje ,mrzitelj Srba za propast zemlje da bi se oni ovajdili.

zdjurdjevic

pre 5 godina

Her Gebels Vučićeviću, grešiš, Jutka je naša slika i dijagnoza, samo ti ne smeš da ga pomeneš.

siki

pre 5 godina

Milojku ovakve izjave ne trebaju ...sta reci dno dna.

Nadica

pre 5 godina

Milojko navija za pogresnu stranu i cudo da jedan ovakav covek moze ovako da se ponasa.

rale

pre 5 godina

ocigledno je milojko puno toga prespavao ili sto je jos logicnije,debelo naplatio,njegov govor u topoli kao i na drugim mestima.samo da ga podsetim ako uopste zna cinjenicu i to istinitu,u vukovaru pre nego sto je vojska JNA stigla,ustase su pobile srpsku decu i odsekli prste da bih napravile ogrlice,kao i veliki broj srba,ubivenih i proteranih.dali milojko zna da su u bosni mudzahedini sekli srpske glave i pozirali pred svetom,dali milojko zna koliko je naser oric licno pobio dece zene i koliko je sela spalio i opljackao,dali milojko zna da je haradinaj odsekao glavu srpskom decaku i bacio pred majkom.dali milojko zna koliko je srba ubiveno i proterano sa kosova.ocigledno nezna,jer je mnogo toga prespavao.za ova zla dela niko se ne izvinjava i i ne odgovara.dok srbi koji su prekrsili obicaje rata kaznjavaju i u srbiji i u hagu.pomirenje je potrebno svim narodima,postenim i cistih ne okrvavljenim rukama.verovatno milojko se sluzi sloganom,IZVINITE STO STE UBIJALI SRBE,neka se on i dalje izvinjava,verovatno je to debelo naplatio

Rada

pre 5 godina

Milojko Pantic je senilna budala koja cita sa papira sta mu je neko napisao I rekao sta treba da kaze. A svi mi znamo ko je reditelj ovog cirkusa!

Milan

pre 5 godina

Ne znam samo kako ti ljudi mogu da slušaju Milojka.

Julijana

pre 5 godina

ma ko jos Milojka shvata za ozbiljno!? covek misli da je na derbiju!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija