• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.03.2019

17:35

KAZNITE NJEGA, A NE MENE! Tači uplašen od GNEVA VAŠINGTONA, moli Amerikance da sklone Haradinaja - Kakvi PILIĆARI!

Politika

KAZNITE NJEGA, A NE MENE! Tači uplašen od GNEVA VAŠINGTONA, moli Amerikance da sklone Haradinaja - Kakvi PILIĆARI!

Podeli vest

Predsednik privremenih prištinskih institucija, Hašim Tači, optužio je premijera Ramuša Haradinaja da je odgovaran za narušavanje odnosa sa Sjedinjenim Američkim Državama, kao i da su tome najviše doprinele nametnute za sto odsto uvećane takse na proizvode iz Srbije

- Ceo sukob je rezultat nametanja poreza na srpsku robu, koji je odredila Haradinajeva vlada - rekao je Tači i dodao da bi sva odgovornost za to trebalo da padne na one koji su probleme napravili.

Prema njegovom mišljenju, Haradinajeva vlada je trebalo da prati kontinuitet odnosa sa SAD i nije trebalo da izlazi iz tih okvira.

Tači je nedavno tražio da Haradinajeva vlada ukine takse nametnute Srbiji jer to traže i SAD, ali je Haradinaj istrajan u svom stavu da takse treba da ostanu se dok Srbija ne prizna tzv. kosovsku nezavisnost.

SAD su u više navrata tražile ukidanje taksi kako bi se otvorio put za nastavak dijaloga sa Beogradom.

Haradinajeva vlada je odluku o taksama donela 21. novembra prošle godine, nakon što je na Generalnoj skupštini Interpola odbijen zahtev za članstvo te međunarodne policijske organizacije.
 

TAČI ALERGIČAN NA HARADINAJA! Kad je čuo njegovo ime - NAPUSTIO INTERVJU!

DRECUN: Kfor dužan da spreči ulazak kosovske vojske na sever!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sloba

pre 5 godina

gde ima pravde kazite ljudi??? kad siptari smrdljivi imaju more onda jabiga

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija