• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.N.

06.03.2019

19:24

PUTIN POKVARIO PLANOVE ZAPADA! Komandant NATO proglasio: BALKAN JE META! - RUSIJA ŠALJE VOJNU PODRŠKU SRBIJI!

Politika

PUTIN POKVARIO PLANOVE ZAPADA! Komandant NATO proglasio: BALKAN JE META! - RUSIJA ŠALJE VOJNU PODRŠKU SRBIJI!

Podeli vest

Rusija kvari planove NATO-a na Balkanu, stajući na stranu Srbije po pitanju Kosova i sve većim uticajem na našu zemlju koji se manifestuje političkom, ekonomskom i vojnom podrškom

To je izazvalo zabrinutost u Severnoatantskom paktu, pa  je komandant združenih NATO snaga za Evropu, američki general Kertis Skaparoti, izjavio je danas da je bezbednosna situacija na Balkanu veoma "fragilna" i da je region glavna meta ruskog "malignog" uticaja.

- Očekuju se pregovori Kosova i Srbije o normalizaciji odnosa i postizanju trajnog rešenja, primenljivog za obe strane. Rusija ''pothranjuje'' regionalnu neodrživost u naporima da spreči Balkan u postizanju napretka u evro-atlantskim integracijama - rekao je Skaparoti u obraćanju pred Komitetom za oružane poslove američkog Senata, piše Tanjug.

(VIDEO) GOLORUKI SRBI OTERALI NATO! Pokušali da nas mobilišu na silu, a onda je naišao Ratko Mladić - 'AJMO MOMCI! RAZLAZ!

Skaparoti je istakao da se Rusija protivi nezavisnosti Kosova i da je cilj njene političke, ekonomske i vojne podrške Srbiji zadržavanje uticaja nad Beogradom, preneo je servis radija Slobodna Evropa na albanskom.

 

SRBIJO, MANI SE EU, HOĆE TE TEK DVE ZEMLJE, a jedna čak i nije članica! Naši istorijski 'prijatelji' Francuzi, ali i protivnici Nemci NEĆE DA ČUJU ZA NAS!

Skaparoti je istakao značaj NATO snaga, odnosno ulogu 3.500 hiljade pripadnika KFOR-a na Kosovu, dodajući da oni imaju značaj u održavanju bezbednosti u regionu, čime je na indirektan način poslao poruku da od njih zavisi mir u južnoj srpskoj pokrajini, predstavljajući Rusiju kao faktor destabilizacije.

 

(VIDEO) OVK SE PONOVO AKTIVIRA, ŠIPTARI NAPADAJU U MARTU?! Na godišnjicu NATO bombardovanja hoće potpuni SLOM SRBIJE!

 

AMERIKANCI NA BALKANU PRAVE CENTAR ZA KONTROLU IZBORA! Sve će dirigovati iz štaba u Vašingtonu - Učestvuju Fejs, Tviter i Gugl!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sloba

pre 5 godina

Amerika djubrad ima pod kontrolom crnu goru,hrvatsku,makedoniju sloveniju bosnu,pa hoce i Srbiju i kosovo da ima u svoje krvave sake.pa to normalno ne ide u pravcu ka miru i stabilnosti na balkanu!!!

srdjanmargulan

pre 4 godine

Ако су Руси малигни тумор на Балкану онда су САД и НАТО већ чисти тумор не само на Балкану него у целом свету. Ако се негде у свету води некакав рат САД и НАТО су ту. О чему прича овај Скапани тј. Скапароти, изгледа да незна о чему прича човек изгледа није добро информисан а некакав је командант.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija