• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Glas Srpske

07.03.2019

17:11 >> 17:14

BOSNA DIŽE ZID NA GRANICI SA SRBIJOM: Dovode i mađarske graničare, NI PTICA NE SME DA PROĐE!

Politika

BOSNA DIŽE ZID NA GRANICI SA SRBIJOM: Dovode i mađarske graničare, NI PTICA NE SME DA PROĐE!

Podeli vest

To je za Glas Srpske rekao ministar bezbednosti BiH u tehničkom mandatu Dragan Mektić, koji je kazao i da je od mađarskih zvaničnika dobio ponudu da pošalju stotinu graničara kako bi svojim iskustvom pomogli u kontroli granice na migrantskoj ruti

On kaže da bi na sastanku sa ambasadorom Mađarske u BiH Kristijanom Pošom trebalo da dobije preciznije informacije o eventualnom angažovanju mađarskih graničara.

- Eventualni angažman bi trebalo da bude preciziran bilateralnim sporazumom između Mađarske i BiH. Ministarstvo bezbednosti će pripremiti taj sporazum i uputiti ga Predsedništvu BiH na odlučivanje. Ukoliko Predsedništvo BiH to odbori, možemo očekivati Mađare na granici - rekao je Mektić.

BRISEL LJUT ŠTO KINA KREDITIRA SRBIJU I GRADI JOJ INFRASTRUKTURU: EU je bolji partner, ali je PEKING POBEDIO NA BALKANU!

Prema njegovim rečima mađarski graničari neće imati ovlašćenja Granične policije BiH, niti oružje, već će praktično vršiti monitoring kontrole državne granice, dodajući da bi i takav njihov angažman sigurno doprineo boljoj kontroli granice i sprečio migrante u ilegalnom prelasku.

SRBIJA NE SME DA IH PRIMI! POČINILI ČAK 7.000 RATNIH ZLOČINA i sad su u Nemačkoj, a Švabe bi da ih VRATE NA BALKAN!

Glas Srpske prenosi i da je Mađarska spremna da BiH donira žicu i stubove pa čak i da plati postavljanje te opreme na granici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje Delic

pre 5 godina

Ne znam gde se to granici Bosna i Srbija

srbin iz srbije

pre 5 godina

To moze da bude na granici izmedju BiH i Hrvatske a ne BiH i Srbije jer BiH nije u EU.

Avram

pre 5 godina

To samo hoce da finansiraju Srpski zapadni neprijatelji da nas razdvoje

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija