• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.03.2019

21:00

(FOTO) HARADINAJ I TAČI SE POZVALI NA JEREMIĆA I ĐILASA! Prva tačka Platforme u vezi zločina koji su oni doneli protiv Srbije!

Politika

(FOTO) HARADINAJ I TAČI SE POZVALI NA JEREMIĆA I ĐILASA! Prva tačka Platforme u vezi zločina koji su oni doneli protiv Srbije!

Podeli vest

Zvaničnici lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj i Hašim Tači u provj tački Platforme kojom su objavili "rat" Srbiji pozvali su se na Vuka Jeremića i Dragana Đilasa!

Prva tačka Platforme koja je danas usvojena tiče se uspostavljanja posebnog tribunala za istrage, krivično gonjenje i presuđivanje ratnih zločina koje su činili Srbi.

Foto: Informer

Kao jedini argument za ovu tačku u Platformi, Haradinaj i Tači koristili su odluku Međunarodnog suda pravde u Hagu da je deklaracija o nezavisnosti Kosova u skladu sa međunarodnim pravom, a koja je doneta na zahtev Vuka Jeremića


SRAMOTNI ULTIMATUM LAŽNE ŠIPTARSKE DRŽAVE! Evo šta sadrži platforma, kojom je Priština "objavila rat" Srbiji

Podsetimo, Priština je danas usvojila Platformu kojom je zakucala poslednji ekser u kovčeg dijaloga i  "objavila rat" Beogradu.

Foto: Informer

Platforma sadrži nekoliko tačaka, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić za sutra ujutru sazvao je sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost. 

PRIŠTINA USVOJILA PLATFORMU KOJOM OBJAVLJUJE RAT SRBIJI! Predsednik Vučić zakazao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

Rezolucija 1244. Kraj. Politički sudovi ma kakav debil poput jeremića postavio pitanje, ne donose drugačije odluke nego političke. Tako da ovo ne važi za Srbiju. Šiptari mogu da bace svoju platformu u Bistricu. Ili žele rat. Kako god im volja. Srbija je više nego spremna.

fipil

pre 5 godina

Djilas i Jeremic su vise uradili protiv interesa Srba na KiM nego za... Taci i Haradinaj u zutima vide saveznike..

Marija

pre 5 godina

Albanski Zlocinci,rade zajedno sa bahatom opozicijom,kako bi naskodili Srbiji i Gradjanima Srbije.Maske su odavno pale,i sada je jasno sve.Ne opravdavam Zlocince,ali pitam se dokle cemo gledati nepravdu u lice?Dokle ce Albanski Zlocinci, koji su ubijali Srpsku Decu biti na slobodi?

Nikola

pre 5 godina

Oni će im biti i počasni gosti, a verovatno su i jedini priznati srbi koji nesmetano mogu da putuju tom njihovom tzv državom.

klara

pre 5 godina

Sve je to prazna priča ultimatumi su nam poznati al od toga nema ništa.

Tijana

pre 5 godina

Ovo je samo dokaz da Pristina nikad nije zelela nastavak dijaloga sa Beogradom. Albanci jedno pricaju, drugo rade. Sramotno je sto im se dopusta ovakvo ponasanje.

Vivijen

pre 5 godina

Svi će oni da budu na jednom mestu u ćuzi.

Nikol

pre 5 godina

Da li je moguce da ovakav covek postoji???Da li je moguce koliko zlo moras da imas u sebi da bi isao protiv svog naroda???

Nikola

pre 5 godina

Sramota je da i po pitanju Kosova opozicija želi da saplete Vučića.

Samosvsna građanska

pre 5 godina

Jeremiću, Tadiću i Đilasu treba suditi zbog izdaje Republike Srbije!

Dejan

pre 5 godina

Albanci se pozivaju da Jeremića zato što je Jeremić priznao nezavisnost. Izdajice srpske.

Maja

pre 5 godina

Poatupci Pristine, vodja teroristickih grupacija u salonskim cipelama je klasicna provokacija i uvod u rat.

Milan

pre 5 godina

Protiv svoje zemlje i svoga naroda..strašno...

miljana

pre 5 godina

Haradinaj podrzava politiku Djilasa i Jeremica jer je to politika protiv Srbije i Srba!

mimi

pre 5 godina

najbitnije je nekima da se docepaju fotelja i privilegija,opozicija to radi odavno,njima nista i nije drugo vazno,mislim da totreba jednom da stane,nerazumljivi potezi djilasa vuka jeremica

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija