• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

08.03.2019

19:50

JEREMIĆ PRIŽELJKUJE REPRIZU MARTOVSKOG POGROMA! Ðurić: Lažima relativizuje opasnost iz Prištine!

Politika

JEREMIĆ PRIŽELJKUJE REPRIZU MARTOVSKOG POGROMA! Ðurić: Lažima relativizuje opasnost iz Prištine!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić izjavio je večeras da predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić pokušava da na "bedan način" relativizuje opasnost nastalu odlukom Prištine da sruši dijalog sa Beogradom i poručio mu da se stidi svojih laži

Ðurić kaže da Jeremić "najnebuloznijim lažima" pokušava da prikrije svoje belosvetske marifetluke i mućke, kao i bogaćenje na račun građana Srbije, rugajući se i pravdajući svoje bogatstvo time što je član bordova investicionih fondova, saopšteno je iz SNS.

- Jeremić, naime, tvrdi da Beograd i Priština u dosluhu i u tajnosti pripremaju nekakav sporazum i da dijalog nije mrtav, odnosno da su sav bes i pretnje albanskih separatista u našoj južnoj pokrajini tek šarada i predstava za javnost - rekao je Ðurić.

On ističe da Jeremić na taj način u neposrednu opasnost pre svega dovodi Srbe na Kosovu i Metohiji, poručujući im da ih zapravo niko ne ugrožava i da su sasvim bezbedni, jer je ludilo Prištine odglumljeno. 

- Takva politička drskost i neodgovornost je bez presedana, ali ništa se drugo i ne može očekivati od čoveka koji je bez trunke savesti i Srbima na Kosovu i Metohiji i Srbiji u prošlosti naneo toliko štete i zla - ukazao je Ðurić. 

On kaže i da Jeremić na ovaj način svojim mentorima poručuje šta bi on radio ukoliko bi bio doveden na vlast mimo volje građana Srbije, jer samo tome i može da se nada.

- On izgleda priželjkuje reprizu martovskog pogroma koji je 2004. godine spokojno posmatrao pušeći tompuse.

Reprizu neće gledati, jer Srbija i predsednik Aleksandar Vučić to neće dozvoliti", poručio je Ðurić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sara

pre 5 godina

Jeremić je Srbiji pokazao kako radi za nju i njene građane, stoga bi mu bilo bolje da ne pokušava vise nikog da laže.

Maja

pre 5 godina

Siptari na krilima podrugljivih siledzija opasno pokusavaju da dokuce vatru. Ne shvatajuci da je vatra opasna ako duva vetar. Tesko je kontrolisati i siri se veoma brzo.

milos

pre 5 godina

Ma to sto Jeremic zeli,moze samo da okaci macku o rep.

dule

pre 5 godina

Kad bi neko to radio za njega dok se on provodi po belom svetu

Stanko

pre 5 godina

Jeremića ne interesuje Kosovo već gleda samo kako da se dokopa vlasti.

Izbori 2024

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija