• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.03.2019

12:39

SRPSKA LISTA: Đilase, tvoj pajtos u vladi Haradinaja podržava platformu

Politika

SRPSKA LISTA: Đilase, tvoj pajtos u vladi Haradinaja podržava platformu

Podeli vest

Gde god se Dragan Ðilas pojavi, tu su podele, mržnja i svađa, ali i sumnjiv kapital, saopštila je danas Srpska lista


U saopštenju sa za Ðilasa kaže da je na Kosovo i Metohiju došao sa ciljem podele Srba i kako bi pružio podršku svom "pajtosu" Slobodanu Petroviću, koji je u kosovskoj skupštini omogućio izglasavanje platforme kojom se definitivno obesmišljava dijalog u Briselu.

- U istom danu, Ðilas je, što bi on rekao, čekovima, podržao i svog pajtosa Sulejmana Ugljanina, i doveo mu goste iz Prištine kako bi napravili plan brutalnih napada na istitucije srpske države - ukazala je Srpska lista.

U saopštenju povodom Ðilasovog otvorenog pisma predsedniku Srbije, Srpska lista konstatuje da je Ðilasu do Kosova stalo kao da lanjskog snega.

To je pokazao za 12 godina vladavine, kada su on, Tadić, Jeremić i ostali napravili granicu na Jarinju i Brnjaku, kada su srpsku žandarmeriju slali na Srbe koji su bili protiv te granice, kada su Srbima na Kosovu i Metohiji smanjivali plate, a srpskim opštinama blokirali budžete, kada su Srbe sa Kosova i Metohije izuzeli od vizne liberalizacije i time jasno poručili da nas ne smatraju delom Srbije, jer kako drugo razumeti da naša deca nemaju isti pasoš kao njegova ili deca bilo koga u ostatku Srbije, podseća se u saopštenju.

"Dragane Ðilase, ni u vreme totalne strahovlade tebe i tvog pajtosa Borisa Tadića, Srbi na Kosovu i Metohiji ti nisu dozvolili da pobediš i dobiješ njihove glasove, a pre par dana te i zvižducima oterali iz Leposavića. Nas nećeš uplašiti, prevariti i obmanuti.

Sve dok tvoj prijatelj Slobodan Petrović ulazi u vladu Ramuša Haradinaja i podržava njihovu platformu, Srbi na Kosmetu će prema tebi gajiti isključivo osećaj prezira", ističe se u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 5 godina

Djilas saradjuje sa onima koji nam ne zele dobro.

Marija

pre 5 godina

Zalosno je sto ima prodanih dusa i izdajica kao sto je Djilas.

Nadica

pre 5 godina

Djilas je tuga za srpski rod , sramota , koju nismo zasluzili.

Verica

pre 5 godina

Pajtos Djilasa u vladi Haradinaja podrzava platformu.

Isidora

pre 5 godina

Djilas bi da ponovo sedne na fotelju pa ne bira sredstva, unisti Srbiju rusenjem Vucica!

Marija Lazic

pre 5 godina

I treba sto pre oboriti vladu bolesnog Haradinaja.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17