• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Klix/Tanjug

12.03.2019

18:21 >> 18:33

UZBUNA, SRBIJA I SRPSKA U OPASNOSTI - POBEGLI TERORISTI IZ MIGRANTSKOG KAMPA U BiH?!

Politika

UZBUNA, SRBIJA I SRPSKA U OPASNOSTI - POBEGLI TERORISTI IZ MIGRANTSKOG KAMPA U BiH?!

Podeli vest

Nekoliko migranata pobeglo je iz centra za ilegalne migrante u BiH, koji se nalazi u Lukavici u Istočnom Sarajevu, među njima su i teroristi

Kako je za Klix.ba rečeno u MUP Kantona Sarajevo, nekoliko ilegalnih migranata je već pronađeno i vraćeno, dok za ostalima još traje potraga.

Navodi se da su neki od njih pobegli prema sarajevskom naselju Mojmilo i da u poteri učestvuju i zaposleni u Imigracionom centru koji rade na bezbednosnim poslovima. 

BRITANSKI NOVINAR RAZBESNEO ŠIPTARE, ODMAH POSTAO 'PERSONA NON GRATA', a rekao je samo da su TAČI I HARADINAJ ZLOČINCI I TERORISTI!

Sarajevski portal navodi da se, prema ranijima izjavama ministra bezbednosti BiH Dragana Mektića, u ovom centru nalazi i pet migranata koji se dovode u vezu sa međunarodnim terorizmom i poreklom su iz Avganistana. 

Navodi se da je njima onemogućeno kretanje, a nije poznato iz kojih zemalja su migranti koji su danas pobegli. 

NATO ZAPOČEO GLOBALNI SUKOB! Polazna tačka bilo BOMBARDOVANJE 1999. Rusi upozoravaju: Zadatak nije izvršen - SVIM SILAMA, RASKOMADATI SRBIJU!

Istragom će biti utvrđeno kako je došlo do ovog propusta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija