• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.03.2019

12:34

SNS VRANJE: DS komercijalizuje ubijenog Đinđića zbog protesta

Politika

SNS VRANJE: DS komercijalizuje ubijenog Đinđića zbog protesta

Podeli vest

Srpska napredna stranka u Vranju reagovala je danas na saopštenje vranjskog DS na godišnjicu ubistva premijera Zorana Ðinđića, ocenom da je to saopštenje "bedan" pokušaj komercijalizacije ubijenog premijera u kontekstu "kvazi građanskih protesta" u Vranju

 

Vranjski DS je u saopštenju, na 16. godišnjicu ubistva Ðinđića, poručio da nastavlja njegovim pravcem, jer su Srbiji neophodnije nego ikad korenite promene.

Zato su, kažu, podržali proteste ''''1 od 5 miliona'''' u Vranju.

Najavljuju i da njihovi odbornici nastavljaju vanparlamentarnu borbu protiv aktuelne vlasti.

Vranjski naprednjaci uzvraćaju da DS ne treba da laže dasamo podržavaju proteste, već da budu iskreni i kažu građanima da ih oni i organizuju.

"Zašto se krijete? Nije vas valjda sramota vaše vladavine, koja je ostala upamćena po pljačkaškim privatizacijama i ekonomskom uništavanju Srbije? Gospodo demokrate, lažima i mržnjom ne možete ubediti građane da im želite dobro", navode naprednjaci.

Takođe, poručuju i da DS ne bi trebalo da priča kako je danas građanima i kako su potrebna nova radna mesta, jer je od njihovog odlaska sa vlasti otvoreno skoro 200 novih fabrika.

"Da li znate šta to znači? To znači da ste i više od tog broja vi uništili i zatvorili dok ste bili na vlasti. Da li znate koliko je kilometara auto puteva i puteva izgrađeno od kada niste više ni blizu parama građana Srbije? A jedini putevi koje ste vi gradili su bili putevi do vaših džepova i tekućih računa, koje ste dobro napunili. Možda treba da vas pitamo koliko je škola i bolnica izgrađeno i rekonstruisano", kaže SNS.

"Gospodo demokrate, i posle toliko godina od ubistva tadašnjeg premijera Zorana Ðinđića, vi, njegovi politički unučići, ga i dan-danas ubijate i sahranjujete. Svojim nazovi političkim delovanjem ne dajete mu da počiva ni na onom svetu, već ga opijeni mržnjom i lažima svakodnevno prevrćete u grobu", zakljčuje se u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelena

pre 5 godina

DS je uvek radio na štetu Srbije,narod to vidi i zna.

Marija

pre 5 godina

Djindjic ovako nesto ne bi dozvolio od sadasnje opozicije jer oni brukaju i njegovo ime i njegov rad zasta se on zalagao.

Nebojša

pre 5 godina

Davao sam i dajem i dalje 500 EUR svakome ko nađe DODIRNU tačku politike DS od Tadića do danas sa politikom Zorana Đinđića iskazanom u njegovom poslednjem TV intervjuu dana 23.02.2003.godine. Pogledajte LINK https://www.youtube.com/watch?v=a4__F3im7o0 Ojadili su državu, zadužili je za 4 godine 2008-2012 sa 9 milijardi evra, kada je DOS došao na vlast Miroljub Labus je potpisao mimo logike kamate na dug od 6,4 milijarde evra od čak 4,4 milijarde evra. Milošević se za svoje vladavine zadužio ukupno 400 miliona USD. Dinkić je odmah klepio iz NBS 7 tona zlata i o tome postoje dokazi naravno jer im je to i Labusu i njemu bila obaveza za pomaganje dolaska na vlast. A Šutanovac i Tadić su penzionisali sve oficire iz ratova, istopili tenkove i transpoertere, uništili strele 2000 komada, …. Većeg zla od DS Srbija nije imala. Da li neko može da zamisli da bilo ko iz DS ponovi JAVNO ove reči koje je Đinđić rekao u poslednjem TV intervjuu? NE MOŽE jer je to NEMOGUĆE. Pa s kojim pravom se pozivaju onda na Đinđića?

Sebi

pre 5 godina

DS samo zlo ucini nista dobro od njih nismo culi.

Luka

pre 5 godina

Kad god se blize izbori DS su puna usta pokojnog premijera, do tada ga se ni ne sete.

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Ime Zorana Djindjica ce dugo biti sinonim za prave demokratske i evropske ideale,koje sadasnja opozicija ne sledi,vec izvrce ruglu,pokusavajuci da privuce pomocu imena ubijenog lidera,sto vise pristalica!

ivana

pre 5 godina

DS komercijalizuje ubijenog Đinđića zbog protesta

Tasa

pre 5 godina

Opozicija nam ovako pokazuje da su spremni na sve.

Bojan

pre 5 godina

DS je odavno propala stranka,nije ni cudo sto povlace ovako jadne poteze.

Katarina

pre 5 godina

Njima u glavi nije nista sem protesta ,a i sami su svesni da time nista nece postici !

Dušanka

pre 5 godina

Sadašnja Demokratska stranka nema ništa zajedničko sa Đinđićem.

Olivera

pre 5 godina

DS je propao i tako će i ostati. Jedino što umeju je da izmišljaju stvari.

Jeca

pre 5 godina

DS se uhvatio za ime pokojnog premijera da bi sebi podigli rejting.Sram da ih bude!Treba da se stide!

Sanja

pre 5 godina

Opozicija uvek vidi iskrivljenu sliku stvarnosti.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija