• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

13.03.2019

19:29

MARJANOVIĆ: Bastać neodgovoran predsednik opštine Stari grad!

Politika

MARJANOVIĆ: Bastać neodgovoran predsednik opštine Stari grad!

Podeli vest

Predstavnici opštine Stari grad odneli su sa Kalemegdana stabla posečena radi izgradnje gondole i stavili ih pred Skupštinu grada, a zamenik šefa odborničke grupe SNS u gradskom parlamentu Radoslav Marjanović poručio je predsedniku te opštine Marku Bastaću da stabla prenese ispred skupštine opštine Stari grad, kako bi ga podsećalo koliko je neodgovoran i neozbiljan

Majranović je rekao da Bastać u poslednju godinu svog mandata očigledno želi da uđe kao cirkuzant i da tu tvrdnju može da potkrepi činjenicama.

Kako je obrazložio, nadležni sekretarijat opština Stari grad je 11. marta doneo rešenje kojim se odobrava zahtev JP "Skijališta Srbije" za seču stabala.

- Danas je Veće opštine Stari grad, nakon što je neodgovorni i neozbiljni predsednik te opštine Marko Bastać shvatio šta je zapravo potpisao, donelo novo rešenje kojim se ukida prvobitna odluka da se odborava sečenje stabala na Kalemegdanu - rekao je Marjanović Tanjugu.

(FOTO) BASTAĆ I ŠAPIĆ DALI DOZVOLU za sečenje stabala na Ušću i Kalemegdanu!

 

On je Bastaću poručio da stabla koje je ostavio ispred Skupštine grada može slobodno da prenese ispred Skupštine opštine Stari grad kako bi ga podsećalo koliko je, kako je dodao, neodgovoran i neozbiljan predsednik opštine.

Ranije danas, predstavnici opštine Stari grad, na čelu sa Bastaćem, odneli su sa Kalemegdana stabla posečena radi izgradnje gondole i stavili ih pred zgradu Skupštine grada.

U saopštenju su naveli da je osnovni cilj te simbolične akcije da se ukaže na neophodnost obustavljanja uništavanja Kalemegdana, kulturno-istorijskog dobra koje pripada svim građanima naše zemlje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milan

pre 5 godina

Nakon što je neodgovorni i neozbiljni predsednik te opštine Marko Bastać shvatio šta je zapravo potpisao, donelo novo rešenje kojim se ukida prvobitna odluka da se odborava sečenje stabala na Kalemegdanu!

Ruza

pre 5 godina

Bastac cirkuzira a nista pametno nije uradio od kada je na funkciji.

Ruza

pre 5 godina

Bastac i njegovi su unistili sve sto se moglo unistiti,sada im je neko drugi kriv.

mihajlo

pre 5 godina

To je predsednik opštine, takav neprimeren čin ne priliči takvoj funkciji!!

karlo

pre 5 godina

Ovakvo neodgovorno i prostačko ponašanje Bastaća je neprihvatljivo.

slađa

pre 5 godina

Dobro je što će biti posađena nova stabla, na kraju ove neverovatne priče o seči na Kalemegdanu.

Miki

pre 5 godina

Neozbiljno i neodgovorno je uništavanje kulturno-istorijskog dobra koje pripada svim građanima naše zemlje!

Marko Lučić

pre 5 godina

Nadam se da se ovaj gospodin neće još dugo nalaziti na čelu opštine Stari grad.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17