• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

13.03.2019

19:33

POSLANIK DVERI ZORAN RADOJIČIĆ OPTUŽIO SVOG LIDERA: Boško preko Dveri otima državne pare?!

Politika

POSLANIK DVERI ZORAN RADOJIČIĆ OPTUŽIO SVOG LIDERA: Boško preko Dveri otima državne pare?!

Podeli vest

Poslanik Dveri Zoran Radojičić optužio je svog partijskog lidera Boška Obradovića za kriminal i krađu novca iz državnog budžeta!

Radojičić je u mejlu poslatom partijskim saborcima, u koji je Informer imao uvid, otkrio da Obradović i nekolicina njegovih najbližih i najodanijih saradnika potkradaju i Dveri i državu Srbiju.

"Ćutimo i na finansijske malverzacije i ozbiljan kriminal u koji smo uvučeni bez našeg znanja. Finansije Dveri se kriju i od države i od članova i funkcionera stranke. Jedan izveštaj se šalje unutrašnjoj strukturi, drugi državi, a treći, onaj stvarni, poznat je samo nekolicini ljudi. Niko od nas ne zna stvarne tokove novca, a brojni saborci su uvučeni u kriminal ili na pravdi Boga provlačeni kroz blato u medijima i saslušavani u policiji. I niko za to ne odgovara. Niti sam bio upoznat sa finansijskim tokovima Dveri, niti želim da se moje ime dovodi u vezu sa kriminalom i krađom sredstava iz budžeta, niti želim da ćutim o tome... Moramo to isterati. Gde je novac i ko je potkradao i budžet države, ali i Dveri? Moramo isterati to na čistac jer time pokazujemo da smo drugačiji od ostalih i da nismo još jedni u nizu koji su u politiku ušli radi ličnog interesa", napisao je Radojičić i direktno označio krivce za ovakvo kriminalno delovanje:

Noga isključili jer se bori protiv kriminala

Foto: Beta

Radojičić je ukazao i da je Srđan Nogo nezakonito smenjen i isključen iz Dveri jer je bio "predvodnik suprotstavljanja kriminalu i promeni autentične politike".
"Lično sam bio svedok da je Nogo ukazivao na nepravilnosti i da je zahtevao odgovornost i otklanjanje brojnih loših stvari. On je ta pitanja hteo da pokrene na predstojećim izborima u Dverima 'i da Sabor reši sve. To mu nije dozvoljeno montiranim disciplinskim postupkom", naveo je Radojičić i dodao da će i on, poput Noga, podneti prijave protiv odgovornih za urušavanje i kriminalizaciju Dveri.

"O trošenju novca diskreciono je odlučivalo par ljudi, u prvom redu Boško Obradović, Slobodan Dimović i Jugoslav Kiprijanović. Sa delom tog novca su kupovani ljudi i stvarana je interesna kasta u Dverima, koja je i najveći kancer pokreta."

Radojičić u nastavku dopisa zaključuje da mora da se formira nepristrasna komisija koja bi ispitala sve odluke organa Dveri.

"Ta komisija bi otklonila i sankcionisala falsifikate, ispitala finansijske tokove i odlučivala o svim disciplinskim prijavama i protiv Noga (vidite okvir), ali i protiv Obradovića, Kiprijanovića, Dimovića, Marije Janjušević i svih drugih", konstatovao je Radojičić.

Boško Obradović i ostali prozvani juče se nisu oglašavali.

(FOTO) BOŠKO SE PRODAO ZA ŠAKU DOLARA! Još jedan bivši član Dveri potvrdio TUŽAN KRAJ ovog pokreta!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija