• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.03.2019

12:36

AMERI, NEMCI, BRITANCI... HARADINAJ I TAČI VAS ZA*EBAVAJU, ili vi mislite da su SRBI GLUPI! Šta god da je TAKSE SU OSTALE!

Politika

AMERI, NEMCI, BRITANCI... HARADINAJ I TAČI VAS ZA*EBAVAJU, ili vi mislite da su SRBI GLUPI! Šta god da je TAKSE SU OSTALE!

Podeli vest

U proteklih pet dana u Prištini su boravili visoki zvaničnici triju zemalja, SAD, Nemačke i Velike Britanije, koji su sa liderima privremenih prištinskih institucija razgovarali o suspenziji sto odsto uvećanih taksi na proizvode iz Srbije i BiH

Zvaničnici su otišli, a takse su ostale, piše prištinski Zeri ukazujući da je premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, jedini koji odbacuje takve zahteve.

Zeri piše da brojni politički predstavnici procenjuju da će Haradinaj i nadalje nastaviti sa istom politikom odupiranja suspenziji taksama.

Priština je sto odsto uvećane takse na proizvode iz Srbije i BiH uvela 21. novembra prošle godine.

I dok cela međunarodna zajednica insistira na suspenziji te mere, što bi otvorilo mogućnost za nastavak dijaloga sa Beogradom, Haradinaj smatra dasu uvećane takse i dijalog dva odvojena pitanja i da ih ne treba dovoditi u vezu.

U tom tonu Haradinaj je odgovorio i evropskoj komesarki Federiki Mogerini, koja je ranije u SB UN izjavila da je spremna da sazove novu rundu dijaloga na njavišem nivou čim Priština ukine nametnute takse.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Isidora

pre 5 godina

Mislim da će im sad postati jasno šta je Kosovo, ako već do sada nije

Igor

pre 5 godina

Ako nema šta njima da nije jasno, oni ovim to i omogućavaju, oni vode glavnu reč. Da samo jednom kažu dosta, to možete to ne i šiptari bi sve bezuslovno prihvatili. Ko je napao Srbiju i Kosmet proglasio nezavisnim, taj vodi glavnu reč, a to je nato-zapad.

Crni

pre 5 godina

Ovde je igra prestola na Kosovu ! Da su hteli da ukinu takse i sve ostalo, ne bi dozvolili ni Ameri, ni EU. Ovak, još u vek se odmeravaju snage... !

tale

pre 5 godina

Svo oni su radili zajedno protiv Srbije, pustili su Šiptare sa lanca, a sada im više ništa ne mogu....navodno

Dejan

pre 5 godina

Bilo bi dobro za našu administaraciju da se pozabavi malo albanskom strukturom koja je plemenska. Plemenski način borbe koji oni kombinuju sa savremenom diplomatijom im omogućava da doguraju daleko. Mi jesmo solidni ali treba im zadati nekad takve udarce da ne znaju šta ih je snašlo. Ona protivofanziva za ulazak Kosova u interpol je bila takva, treba nam još sličnih

Tijana

pre 5 godina

Pa tako izgleda , a izgleda da samo mi vidimo istinu.

Joco

pre 5 godina

Ha...ha..pa ko kaže da Albanci neslušaju....ALUŠAJU ONI I TO ZA 5+...samo se mi tešimo...pa zar mislimo srbadijo da dvojica pijuna i sluga smeju da se šprdaju sa svom lovom uloženom u zadnjih 20 godina..ako tako razmišljamo tad smo tužno a pomalo smešno naivčine..pa samo albanska mafija iz Njujorka i Engleske uložila preko 1.4 milijarde dolara...a tek lova za Hilari...pa za Hajdena i njegove nekretnine po Floridi i.do 6 Av u Njujorku...nebudali srbine!!

Marija

pre 5 godina

Srbija sigurno nije vise naivna jer da zapad zeli da ukine takse Pristina to bi oni morali odmah da urade.

Miki

pre 5 godina

Mislim da Albanci pokusavaju da uvuku Srbiju u konflikt.

Goran

pre 5 godina

Ili oni svi rade u saradnji sa Pristinom da bi oslabili Srbiju I naterali da prizna Kosovo, sto se nece desiti.

milena

pre 5 godina

To sto Pristina ne slusa sta joj se kaze obice joj se o glavu

Jovan

pre 5 godina

Glupo je vjerovati da Šiptari protuvrječe svojim mentorima. Ličnog sam mišljenja da je to upravo igra Zapada gdje u javnosti traže ukidanje a ovamo u razgovoru oni upravo smišljaju šta da Šiptari treba da rade. Mišljenja sam da tu prednjači Velika Britanija.

Pravda

pre 5 godina

Ako ih zapad ne primora na ukidanje taksi niko neće!

Darlinka

pre 5 godina

Sve je to dogovoreno, mi ćemo da vas malo kritikujemo, a vi radite dalje po svom. Da li oni stvarno misle da smo svi u ovoj nesretnoj Srbiji veverice?!

Željko

pre 5 godina

Kroz Prištinu i Beograd što bi narod rekao prošli i Kurta i Murta ali Haradinaj i dalje nije dobio odgovarajući signal od njih da odustane od onoga što je zacrtao!?

Tifani Rok

pre 5 godina

Takse su donele loše Srbiji, ali će se na kraju Albancima obiti o glavu!

Vlado

pre 5 godina

Ne zavaravajte se, da tu neku ulogu igraju pioni Tači, Haradina i ostala boranija! Da zapad stvarno hoće da Priština ukine takse, to bi se rešilo za JEDAN MINUT, koliko bi trajao jedan jedini telefonski poziv. Ovaj cirkus je režirao zapad.

Aleksandra

pre 5 godina

Nista tu ne stima!Siptari hoce krv!Srbija se trudi odrzati mir!

Verica

pre 5 godina

Moze im se Siptarima dok ih Ameri,Britanci i Nemci podrzavaju.

Goran

pre 5 godina

Srbija je dosta trpila i sada je odlučila da će braniti Srbe na KIM ako zatreba.

RINGISPIL

pre 5 godina

Ameri misle da drze siftare u kandzama ali... zajebali se do koske. Ko od kriminalaca primi novac on je PEČEN ko prepelica. Pa zar je moguce vladati NARKO podzemljem u americi narocito u Njujorku u velikoj britaniji nemackoj francuskoj, svajcarskoj svedskoj italiji a da tajne sluzbe i vlade tih zamalja to NE ZNAJU ILI NE DOZVOLJAVAJU. Cele vlade pojedinih drzava su umesane u trgovinu narkoticima, belim robljem i oruzjem otuda toboznja MEDJUNARODNA ZAJEDNICA IZGLEDA tako IMPOTENTNO ustvari ona jeste imoptentna jer nasuprot njima stoji PLEMENSKA ZAJEDNICA. Koja strana je spremna da cinkari drugu stranu kad i jednima i drugima ne gine najstrasnija KAZNA. Otuda tako uvezana creva puna govana samo zagadjuju prvo cele drzava a posle i celu planetu. Nije to amerika bas dobro isplanirala. Pao je Boing pasce i Googl / rusi vec prave svoje pretrazivace i zatvoreni internet / pasce i NASA i sve tako redom jer trgovina narkoticima mnogo brze pravi profit od industrije a to sve ostavlja velike i neizbrisive trgove. NADAM S EDA CE MODERATOR OBJAVITI OVAJ POST. HVALA.

Nale

pre 5 godina

Situacija je ocigledna i nismo poverovali da ce se bilo sta promeniti posle svih razgovora u Pristini.

Zoran

pre 5 godina

Mani takse, treba formirati zajednicu opština. To je dogovoreno i potpisano pre pet godina.

ivana

pre 5 godina

Mislim da će im sad postati jasno šta je Kosovo

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija