• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ekipa Informera

14.03.2019

23:02

(FOTO) SERGEJ TRIFUNOVIĆ KAO TAJKUN SKIJA U ASPENU:  Lider PSG u bahatom provodu, ODAKLE LOVA FRAJERU?!

Politika

(FOTO) SERGEJ TRIFUNOVIĆ KAO TAJKUN SKIJA U ASPENU: Lider PSG u bahatom provodu, ODAKLE LOVA FRAJERU?!

Podeli vest

Dok građane preko Tvitera poziva na proteste po Srbiji, Trifunović tajno otišao u SAD na skijanje u Aspen, najskuplji ski-rizort na svetu!

Lider PSG Sergej Trifunović, koji na društvenim mrežama svakodnevno histerično poziva građane na proteste po Srbiji, tajno je prošle nedelje otišao u SAD na skijanje, i to u Aspen, najskuplji ski-rizort na svetu, otkriva Informer!

Trifunović je dva dana posle incidenta u kom je njegov prijatelj udario Kseniju Radovanović, aktivistkinju inicijative 'Ne davimo Beograd', zbrisao u Ameriku, pravo u preskupo odmaralište u državi Kolorado.

Foto: Informer DN

 

Ruga se ljudima u lice

Cene smeštaja u Aspenu kreću se od 200 evra za noć za apartmane sa tri zvezdice do čak 2.000 evra za noćenje bez doručka u hotelima sa pet zvezdica!?! I ostali troškovi, hrane, pića i ski-pasa u Aspenu, višestruko su veći nego bilo gde drugde, a upućeni kažu da je tamo gotovo nemoguće skijati sedam dana bez desetak hiljada evra!?! Postavlja se zato logično pitanje odakle Trifunoviću novac za ovakvo tajkunsko zimovanje?!

Saznajemo: Policija otkrila ko je

Sergejov drug koji je tukao Kseniju

Policija je, kako saznajemo, uspela juče da identifikuje muškarca koji je 8. marta u Kulturnom centru 'Grad' napao šeficu inicijative 'Ne davimo Beograd' Kseniju Radovanović.
Sergej Trifunović, koji je bio u društvu s nasilnikom, pokušao je da sakrije njegov identitet, ali MUP je uspeo da utvrdi o kome je reč. Prve informacije govore da je siledžija odranije poznat policiji po nasilničkom i huliganskom ponašanju. Takođe, dugogodišnji je blizak Trifunovićev prijatelj, iako je glumac tvrdio da ne poznaje napadača.

Trifunović juče nije odgovarao na naše pozive i poruke, a kada je saznao da se raspitujemo o njegovom tajkunskom provodu u SAD, odjednom je počeo da piše kako je na skijanju!?!

"Ma ne bojte se, na skijanju sam. Pa zamećem tragove političkim analitičarima i puritancima iz Sodome", napisao je juče na Tviteru.

A Vuk se švrćka po Singapuru

Foto: Tanjug

Dok Sergej Trifunović skija u Aspenu, lider NS Vuk Jeremić se bori protiv 'diktature u Srbiji' tako što se šetka po Singapuru, gde navodno treba da održi predavanje na nekom koledžu.
Upućeni tvrde da je Jeremić iznenada otputovao u Singapur pošto se početkom nedelje posvađao sa Boškom Obradovićem i Draganom Đilasom oko spiska govornika na protestima.

Politički analitičar Dejan Vuk Stanković kaže da Trifunović iz Aspena sigurno ne može da razume život građana Srbije.

- Životni stil Sergeja Trifunovića, kao uostalom i Vuka Jeremića i Dragana Đilasa, u potpunom je neskladu s javno iskazanom brigom za građane Srbije. Uloga političara jeste da bude posvećen svom poslu i da razume običnog građanina i njegove probleme. Teško da sa tajkunskog skijališta u Aspenu tako nešto može da se razume. Radi se o ljudima koji teško mogu da se užive u teme i dileme običnog čoveka u Srbiji. Zato i ostaju bez podrške u biračkom telu, jer su suviše otuđeni od običnog čoveka da bi mogli da ga zastupaju. Njihova politička borba liči na spoj političkog egzibicionizma i socijalnog avanturizma... - navodi Stanković.

Samo bi da se bahate

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić smatra da se ni lider PSG ni lideri SZS nikada nisu ni brinuli za građane.

- Nikad se nisu borili za građane, već isključivo za sebe. Oni samo žele da se dokopaju vlasti kako bi popunili svoje džepove i mogli da putuju i bahate se - kaže Glišić.
 

JE L' SE I OVDE NE POZNAJETE? Sergej Trifunović nastavlja da se pravi lud - i dalje tvrdi da ne zna ko je napadač na Kseniju Radovanović!

Zavode cenzuru na protestu!

Koji i Macuri ne daju da govore

Organizatori protesta u Požarevcu zabranili su glumcu Nikoli Koji da se u petak 15. marta obrati građanima, što je kod njega izazvalo veliki revolt.
"E pa gospodo iz SZS, ja govorim u petak. Dođite da me sprečite. Vidimo se!", napisao je Kojo na Tviteru, a slično je prošla i nekadašnja funkcionerka DJB Tatjana Macura, kojoj je zabranjeno da govori na skupu u Pančevu, dok je umesto nje pozvana Marinika Tepić:
"Zloupotreba građanskih protesta je nedopustiva, mešanje u rad i izbor govornika lokalnim organizacionim odborima i intervencije su pogubne za opstanak energije koja se teškom mukom akumulirala na ulicama širom Srbije. Da protesti zažive nije doprineo Beograd, već pre svega trud i zalaganje ljudi na lokalu. Broj građana na ulicama je nekoliko puta manji danas nego što je to bilo na početku, a najveću odgovornost za takav pad snose oni koji centralizuju, (pre)uređuju, kao i oni koji politički svojataju proteste", zaključila je Macura.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mašnica

pre 5 godina

Sergej kao i ostatak opozicije voli samo skupe destinacije.

lence

pre 5 godina

ko placa.koliko.dajte sliku hotela.sta znaci biti bukac.ha,ha ha.

nikromanov6

pre 5 godina

gluposti,,kakvo skijanje,,ta budala nezna ni da stane na skije,,pozvan je na dopunske casove ,jer se lose pokazao na protestima,,on se toliko iskompromitvao dabi ,vec pobegao bilo kud,,ali ga ameri drze u saci,sa snimcima koje imaju o njegovom priatnom zivotu,,

Ranko

pre 5 godina

Nije da branim Trifunovica Ali vidite da se on nije slikao u Aspenu nego u Winter Park .Tacno je da je Aspen skup ali visestruko vise nego sto ste vi napisali ,sobe su I do $10,000 za noc a te od $200 su negde mnogo daleko od Aspen ski centra.Sto se tice Winter Park ski resort,kao sto se vidi na slici,tamo su cene veoma nize ,u stvari tamo skija Americka srednja klasa.Svakako,mnogo je skupo I za vecinu Amerikanaca ,sobe se mogu naci za $200 po danu bez hrane a jos vam je potrbna karta za ski lift,sto je oko $150 po jednom danu,restorani prosto otimaju kako su skupi,pa tako Amerkanci nose sendvice .

Laki

pre 5 godina

Želimo da znamo šta radi Boško Obradović i ostali protivnici sistema.

Kao i proteste i ovo finansira

pre 5 godina

Dosta, bre, vise o ovom liku, muka mi!

Cece

pre 5 godina

Kad je general Stankovic pitao gen.Dimitrijevica,Kako ce ga muvati I pritiskati mafija I strani faktor,ovaj mu je rekao:Provo lepo.Nude tvojoj porodici letovanje,zimovanje,skolovanje...Ovaj Nas jadni Trifunovic Ovo sve Nema,Pa mora sve Sam.Ako Ne saradjuje lepim,Oni znaju I pritiscima,Pa Ako ne upali,ode I Glava.Sad je usao u kolo.Nema napustanja.

Neven

pre 5 godina

Ne ide to tako "rođaci", moje dete nema ni za užinu svaki dan, a kamoli za zimovanje ili letovanje, a da se neko razbacuje, zimovanja letovanja, putovanja..ne, ne, ne ide to..

Milos

pre 5 godina

Lova je iz raznih fondova CIA i FBI za podmicivanje sitnih, korumpiranih politicara u zemljama sirom sveta, koje ne sprovode politiku SAD.

Milenko

pre 5 godina

Možda zaradio "glumom".. pošto ga baš krenulo..

Minja

pre 5 godina

To i jeste smisao njegovog bavljenja politikom.

Dragan

pre 5 godina

Pa kad je placenik opozicije normalno da ima novca koliko pozeli.

tale

pre 5 godina

apsolutno je promašio priču u pokušaju da se bavi politikom, treba da se vrati glumi

Sanja

pre 5 godina

Kako odakle mu pare? Pa poznato je da nasi glumci dobro zaradjuju, hahahahah.

Radisav

pre 5 godina

Mali odmor u prijateljskom okruženju, sa američkim nalogodavcima

AA

pre 5 godina

Objavite ono kad vas sef jede u najskupljem restoranu na Menhetnu od mojih para! Hahaha! Nije vama izgleda jasno. Vratilo se vreme kada se glasa ne ZA nekoga, nego PROTIV! Tako je i Sloba otisao u istoriju. Tako da nema svrhe da blatite opoziciju, meni recimo nije ni bitno ko je opozicija, ja glasam PROTIV vas svakako.

adam

pre 5 godina

Gde je na slici tajkun Djilas? Hajde jedan selfi za nas sirotinju

kum zr

pre 5 godina

Molim za objašnjenje - zbog čega ga nazivate lider

Darko

pre 5 godina

Pa imamo mi mnogo ovih dobrocina sto prodaju maglu. Gde li on tolike pare zaradi pa da skija po Aspenu. Imam dobar posao i dobru platu ali sumnjam da ću ikad stići do Aspena. Možda bi i ja trebao ići na ulicu kao i on pa da vičem. Tužno brate!

Ana

pre 5 godina

Mogli ste ovaj fotošop i veštije da izvedete. Ni to ne umete. Kad lažete, bar se potrudite!

miki

pre 5 godina

E dragi moji,da nema zaledjinu bas mislim da bi smeo onako da se ponasa,to su sve instrukcije

Mija

pre 5 godina

Zvalavi i bahati propali glumac,i psihopata Sergej Trifunovic,nema ni malo postovanja prema gradjanima,vec provocira,na najgori moguci nacin.Zgrozena sam.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija