• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.03.2019

09:15 >> 09:32

(VIDEO) TAČI PRETI SRBIJI ŠIPTARSKOM VOJSKOM, SANJA I PREŠEVO I BUJANOVAC U VELIKOJ ALBANIJI! Ovaj se baš najeo bunike!

Politika

(VIDEO) TAČI PRETI SRBIJI ŠIPTARSKOM VOJSKOM, SANJA I PREŠEVO I BUJANOVAC U VELIKOJ ALBANIJI! Ovaj se baš najeo bunike!

Podeli vest

Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da će Kosovo "na pretnje iz Srbije" odgovoriti vojskom i policijom, kao prava država

Kao vrhovni komandant Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) kažem, Kosovo će direktno odgovoriti na svaku pretnju Srbije. Odgovoriće vojskom i policijom ako Srbije ne prestane s ratnohuškačkom retorikom, rekao je Tači, izveštava Kljan Kosova.

On je naveo da je podela Kosova stara srpska ideja, ali da se to neće dogoditi. 

- Beskompromisno ćemo štititi naš integritet i nezavisnost - rekao je Tači.

Prema njegovim rečima, o sporazumu s Beogradom odlučivaće se na referendumu, a potrebna je i dvotrećinska većina u skupštini, odnosno glasovi 80 poslanika.

- Ne verujem da postoji poslanik koji bi glasao protiv pripajanja (Preševske) Doline s Kosovom - rekao je Tači, koji je ideje o međunarodnoj konferenciji o Kosovu i Balkanskoj uniji nazvao opasnim.

To neću dozvoliti, rekao je Tači i naveo da je Kosovo suočeno sa procesom koji je tražila međunarodna zajednica i potrebom Kosova i Srbije za priznavanje i dijalog. 

PUTIN ZAHTEVA: KAZNITI KLINTONA ZBOG AGRESIJE NA SRBIJU! Savet Ruske Federacije traži da inicijatori bombardovanja iz 1999. budu oštro sankcionisani!

Tači je rekao da je protiv međunarodne konferencije o Kosovu - jer to podrazumeva da se i Rusija uključi, i dodao da je dobro što je ta tema zatvorena.

- Otvorena je i ideja o Balkanskoj uniji. To je bila opasna ideja. Za nas važi Evropska unija. Naša budućnost su NATO i EU - ta unija, ali ne i regionalna unija. To je nedopustivo - rekao je Tači.

(VIDEO) SRBIJA IMA ČETIRI SPECIJALNE JEDINICE, PLAŠE IH SE I SAS I FOKE I FSB - Sve o njihovoj obuci i naoružanju!

Kako bi izgledao eventualni sukob Srbije sa Albanijom i Šiptarima sa Kosova i Metohije pogledajte u sledećem video zapisu. U svakom slučaju Albanci bi prošli kao "bosi po trnju"!!!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Penzos

pre 5 godina

Ne bi oni prošli ko bos po trnju zato što bi obuli američke čizme i pregazili srbe

Katarina

pre 5 godina

Uporno pokusavaju da privuku paznju na sebe , ne ide Vam od ruke shvatite!

zoki

pre 5 godina

Neka malo pripazi sta prica da nebi ovi sto zive ovde naje*ali .

Goran

pre 5 godina

Tači pokušava sebe da predstavi nekim velikim Šiptarom.

Alapaca

pre 5 godina

Upravo ove izjave Tacija pokazuju na sta su on i svi ostali u Pristini spremni. Njih ne interesuje Medjunarodna konferencija, ne interesuje ih Balkanska Unija, NJEGA INTETRESUJE OTIMACINA, RATNA RETORIKA I SUKOBI!

Zoran

pre 5 godina

Hasime zar si tiliko lud i nepismen jesi ti sluzio vojsku ne racunajuci ono sto si proveo kao terorist.kretenu kako si to obucen za paradi vojna jakna civilne pantalone i cipele a bez kape se niko ne pozdravlja kolko si lud to voz nemoze da povuce

Sanja

pre 5 godina

Zlocinac Taci ili mesa alkoholna pica ili mesa tablete!

dana

pre 5 godina

Ovakve ideje mogu samo njima da padnu na pamet. Hoce samo da privuku paznju.

Mara

pre 5 godina

Moze on da pretu koliko god hoce, ali njega se niko ovde ne plasi! Kakva bre velika Albanija, sta lupeta! Ajde covece odustani od nerealnih zelja!

ivan

pre 5 godina

Covek se malo zaneo, ima prilicno bujnu mastu, nema sta ...

caca

pre 5 godina

Siptari znaju samo vojskom i policijom da odgovaraju i da pete!!!Nisu culi za izreku da"Lepa rec i gvozdena vrata otvara"!!!

Dejan

pre 5 godina

Nadam se da ce doci do nekog dogovora sto se tice taksa.

srdjanmargulan

pre 5 godina

Није ми јасно зашто их сви зову Албацима кад они живе у Албанији а ово су шиптари нека непостојећа нација. И сад они хоће да праве државу у Србији. Смешно.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija