• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.03.2019

10:10

STRAVIČNA SRBOMRZAČKA KAMPANJA ĐILASOVACA! GORDANA ČOMIĆ NAZVALA SRBE ZLOM I OKRIVILA IH ZA KRVAVI PIR NA NOVOM ZELANDU!

Politika

STRAVIČNA SRBOMRZAČKA KAMPANJA ĐILASOVACA! GORDANA ČOMIĆ NAZVALA SRBE ZLOM I OKRIVILA IH ZA KRVAVI PIR NA NOVOM ZELANDU!

Podeli vest

Lažne demokrate pod skutima Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića jedva su dočekale da optuže Srbe da su masovne ubice. Svoju stravičnu srbomrzačku kampanju sada sporovode preko terorističkog napada u Novom Zelandu

Gordana Čomić, potpredsednik Demokratske stranke, na svom Tviter profilu nazvala je Srbe zlom! 

(FOTO/VIDEO) OVO JE TERORISTA KOJI JE NAPRAVIO MASAKR U DŽAMIJI! Za krvavi pir se spremao uz pesmu o RADOVANU KARADŽIĆU?!

Naime, jedan od terorista se za svoj krvavi pir, navodno, spremao uz pesmu Radovanu Karadžiću, a Čomić je to, bez imalo srama, iskoristila da javno napiše da "Zlo uvek ima isti izbor" aludirajući na to da je naš narod zlo! 

Foto: twitter.com/printskrin

 

Opozicija je još jednom jasno pokazala da joj je glavni cilj uništenje Srbije i sprovođenje srbomrzačke kampanje na globalnom nivou. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mikabg

pre 5 godina

Ovakva srpska opozicija je definitivno mentalni bolesnik!

JA

pre 5 godina

Kako ce se Gordana Comic izjasniti u novom popisu stanovnistva kojoj narodnosti pripada??

Kalimero

pre 5 godina

Verovatno kao ESKIM ... Tako kako se ponašaju i kako rade tako će i da prođu na bilo kojim izborima. Ne treba Vučić ništa ni da kaže ni da uradi, oni sami sebi pucaju u noge sa svakom izjavom ili javnim nastupom.

Sanja

pre 5 godina

Mene bi iznenadilo da Gordana C. kaze nesto lepo i pohvalno za Srbe; njene uvrede na racun Srba me ne iznenadjuju. Nista novo!

Miroslav

pre 5 godina

Sramota da u ovakvoj tuzi i nesreći ovako nešto izjavi

Nexi3009

pre 5 godina

Nista novo on se medjusobno mrze pa misle da je tako sa svima.

baki

pre 5 godina

Bezumnost demokrata je na najvisem nivou, ne znaju sta rade i sta pricaju.

Boki

pre 5 godina

U ovoj situaciji zaista treba biti obazriv u davanju izjava.

svastika

pre 5 godina

U tome se vidi kapacitet političara i svakog čoveka. Kada, koliko i šta reći? U našem vremenu i muzika, izjava, poklič, pa i boje postaju dobre, loše, ili čak zle u zavisnosti od konteksta. Treba biti najpažljiviji. Pa svastika, indijski miroljubivi simbol je postala simbol monstruoznog zla u Evropi! A to što je neka srpska pesma ''upotrebljena'' da govori o poreklu zla...to je veoma opasno, zato što je ova intertpretacija plitka, površna, nategnuta. ''Zlo ima uvek isti izbor''...da li to znači da svako zlo uvek ima isti, izbor- srpsku pesmu?

milan

pre 5 godina

svako ko je ikad pratio sednice skupštine dok je čomička predsedavala zna koliko je ona zlo samo toliko o njoj

Miloš

pre 5 godina

Opozicionari su pogubili konce, krenuli su da pljuju na svoj narod i zemlju. Takvi nam nisu potrebni...

Duca

pre 5 godina

Moji Srbi nama ne treba drugi neprijatelj, mi smo sebi najveci. Tako kroz istoriju, nikad doci pameti. Strasno !

Miki

pre 5 godina

Zasto i prenosite komentare ove babe???Ona kad je bila u Vladi Vojvodine vozili su je sa tri auta...Celu familiju pozaposljavala i sada pametuje.Mani se baba vise....

Jeca

pre 5 godina

Ova opozicija je izgubila svaki vid civilizovanog ponasanja...

Mila

pre 5 godina

Ko kod mrzi Srbe i Srbiju neka slobodno ide iz nje.

mihajlo

pre 5 godina

Mi u ovom slučaju možemo samo da se izvinimo vlastima na Novom Zelandu u ime svih nas, i ne treba da se delimo odmah , ne znači odmah i ko je kome pripadao, i ko je za to kriv , krivi smo svi kao narod i nije kriv niko, osoba koja je to učinila veliki zaluđenik i bolesnik!!!

tale

pre 5 godina

za neke stvarno treba zakonom zabraniti slobodu govora

goran

pre 5 godina

Imao sam jako lepo mišljenje o vama gospođo Čomić, a kako li vi posle ove izjave imate o sebi. S R A M V A S B I L O Kakvog li ste vi kova A sada kritika na moj racun Kako me nije sramota da imam lepo mišljenje o vama Čomicka nažalost nema više gospođe S T I D I T E S E!!!!!!!!!

Marija

pre 5 godina

Tesko je kada za nesto sto jos nije ni utvrdjeno sami sebe okrivljujemo.

Pg

pre 5 godina

Srbija je kriva i snosiće još 100 godina posledice za rat u jugoslaviji

joja

pre 5 godina

Mene bi iznenadilo da Gordana C. kaze nesto lepo i pohvalno za Srbe

Milorad

pre 5 godina

Srbija još od vremena Karađorđevića nije imala boljeg lidera nego što je Aleksandar Vučić, narod Srbije to prepoznaje i daje svoj glas Vucicu, ovi klosari iz opozicije mogu samo da sanjaju da će narod Srbije glasati za njih.

Zoran

pre 5 godina

Jel' ona još uvek poslanik u Skupštini Srbije? Prima debelu platu a pljuje po narodu. Odlepila skroz od jake hrane.

Minja

pre 5 godina

Đilas je toliko ojadio narod za vreme njegove vladavine ,da je ljudima više muka od njih

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija