• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.03.2019

13:24

SNS GORNJEG MILANOVCA SAOPŠTIO: Vođa protesta je - NARKODILER!

Politika

SNS GORNJEG MILANOVCA SAOPŠTIO: Vođa protesta je - NARKODILER!

Podeli vest

Opštinski odbor Srpske napredne stranke (SNS) Gornjeg Milanovca saopštio jedanas da je okosnica i vođa uličnih protesta u tom gradu Borjan Gavrilović, "trostruko osuđivani narkodiler, po zanimanju taksista koji vozi divlje ture Gornji Milanovac - Čačak"

"Činjenice su da je Borjan Gavrilović 2008. godine bio osuđen zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga na šest meseci zatvora, 2009. godine zbog istog dela osuđen na tri meseca zatvora i 2012. godine zbog istog dela osuđen na tri godine i 10 meseci zatvora", kaže se u saopštenju,

Navodi se da je "čovek ovakvih karakteristika predstavnik takozvane opozicije koju predvode Sergej Trifunović, (Boško) Obradović, (Vuk) Jeremić i (Dragan) Đilas" i dodaje da podršku lokalnim protestima daju i ljudi koji su hapšeni za vreme "Sablje". 

Gornjomilanovački naprednjaci naglašavaju da je "njihova osnovna politika promocija nasilja, silovanja, nepoštovanja žena i nabijanja na kolac odbornika Skupštine opštine Gornji Milanovac na društvenim mrežama".

"Da narod ne podržava ovakvu opoziciju govore najnovija istraživanja po kojima rejting (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke konstantno raste, a takozvane opozicije rapidno pada kako na republičkom nivou tako i na lokalu", zaključuje se u saopštenju OO SNS Gornjeg Miilanovca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ništak

pre 5 godina

A nekoliko stotina protestanata u G Milanovcu, verovatno se drogira !!!

Milanovcanka

pre 5 godina

Nema ih nekoliko stotina, najviše jedna stonina ako dobaci. Kad si Milanovcanin vidis i da ti sto iz Milanovca izadju nisu najnormalniji, a vidis i da ih ima iz drugih gradova, ne samo iz Milanovca. A kad nisi, pises kako ti da ih ima na stotine!

Verica

pre 5 godina

Protestu mogu da se pridruze svakojaki ekstremisti.

Olja

pre 5 godina

Proteste vode najgori od najgorih. Opozicija je užasna.

Katarina

pre 5 godina

Pa nismo sigurno pomislili da je pravnik ili doktor. Mislite da moze nesto da se sakrije, do istine se uvek dodje , vreme pokaze svoje . Da vidimo sad dokle cete da protestujete ?!

Kristina

pre 5 godina

Pa tsakvi su deo protesta i izazivanja nemira.

kosta

pre 5 godina

Ako je narkodiler treba ga procesuirati, droga je jedno veliko zlo koje treba iskoreniti iz društva

Milica Milicic

pre 5 godina

Sve bolje od boljeg, jos da nam narkodileri vode drzavu, strasno.

Mirjana

pre 5 godina

Sigurno imaju dokaze za ovo, ne bi saopstili da nisu sigurni

Goran

pre 5 godina

Samo takvi uglavnom i ulaze u SzS, narkodileri, taajkuni, promoteri nasilja.

Slavica

pre 5 godina

Kakvi su to sto protestvuju kad ih takav predvodi?!

tea

pre 5 godina

Sve lepse od lepseg, sa batinasa presli na dilere.

Ana

pre 5 godina

Od protestanata ništa bolje ni nemozemo očekivati.

Alapaca

pre 5 godina

Sve vise se otkriva kakav olos i propalice stoje iza protesta i ulicnih setnji. Da li oni misle tako da vode Srbiju sa nepostojecim politickim programom i planom Leva ruka, desni dzep. Pa DOSTA JE BILO. Dzabe ste krecili kad sami sebe kaljate, a i ponovo da prefarbate necete uspeti. Narod je sinoc pokazao Gostoprimstvo Djilasu zvizdanjem!

Jelena

pre 5 godina

Koliko vidim u svim gradovima su huskaci neki osudjivani, neki neshvaceni, neprilagodjeni i sve tako sa ne. Sva sreca mi normalni takve posmatramo kao neku marginalizovanu grupu koja na margini i treba da ostane.

Iki

pre 5 godina

А у ком граду су вође " опозиције" људи за пример,паметни,вредни,а не наркомани,нерадници,криминалци?

Nk

pre 5 godina

Vodje protesta ili su tajkuni ili dileri trece nema

Ema

pre 5 godina

Sta jos reci, mozete misliti kakava bi Srbija bila kada bi oni dosli na vlast. Hvala Bogu pa nece.

Jovana

pre 5 godina

Samo takav i moze da bude Djilasov sledbenik. Nijedan normalan covek ga ne moze slediti!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija