• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.03.2019

14:14

VUČIĆ JASNO ODGOVORIO ZLONAMERNIMA: Napadač sa Novog Zelanda NEMA NIKAKVE VEZE SA SRBIJOM, to je jeziv čin JEDNOG LUDAKA!

Politika

VUČIĆ JASNO ODGOVORIO ZLONAMERNIMA: Napadač sa Novog Zelanda NEMA NIKAKVE VEZE SA SRBIJOM, to je jeziv čin JEDNOG LUDAKA!

Podeli vest

Ubistvo u dve džamije na Novom Zelandu počinio je čovek koji nema nikakve veze sa Srbijom, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Na pitanje novinara da prokomentariše navode pojedinih medija u regionu koji su preneli da su Srbi inspiratori tog zločina Vučić kaže: 

- Ubistvo je počinio čovek koji nikakve veze sa ovim regionom nema, sa Srbijom nema... Australijanac. Oni ne govore da je to uradio Australijanac, nego govore da je motivisan srpskim zločinima. Car Lazar i Miloš Obilić su branili i štitili Evropu, to su junaci koji su branili hrišćansku Evropu i nikakve zločine nisu počinili.

Primetio je da ti mediji hvale i njegove političke protivnike.

Napadač iz Krajstčerča na oružju je imao, između ostalih, ispisana imena Miloša Obilića, Stefana Lazara, Baje Pivljanina, dok se u pesmi koja se, navodno, čuje na snimku koji je uradio pred napad pominje Radovan Karadžić.

- Sad zbog nečijeg muzičkog ukusa treba da bude Srbija optužena kao što su to mediji u regionu uradili, čak i deo naših medija. To pokazuje kakav je njihov odnos prema nama - kazao je Vučić. 

DODIK O NAPADU NA NOVOM ZELANDU: Terorista NEMA NIKAKVE VEZE SA SRBIMA! Zločin je dovoljno strašan da bi se na njemu sticali PRLJAVI POLITIČKI POENI!

Poručio im je da nikada Srbija neće biti ni dovoljno mala, ni dovoljno slaba, ni dovoljno unižena da bi oni bili zadovoljni. 

- Srbija koju gradimo je Srbija snage, Srbija koja će da vas poštuje, ali Srbija koju nećete moći da gazite kao što ste je gazili pre 10 i pre 15 i pre 20 godina. Nikada više. To vreme je davno prošlo - naglasio je Vučić.

On je ponovo izrazio najiskrenije saučešće vladi i narodu Novog Zelanda i muslimanima ne samo na Novom Zelandu nego muslimanima širom sveta. 

- To je jeziv čin jednog ludaka, psihopate, toliko jeziv da ne znate šta biste sve na to rekli - rekao je Vučić. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
INTERNET

pre 5 godina

Toliko brutalne ustaše i toliko maestralni branitelji nisu mu bili uzor i ne sluša Čavoglave nego eto baš Karadžićevu cepa i ćirilica na puišci i posle nema veze sa Srbijom?

Pakovanje

pre 5 godina

Zašto lepo i jasno ne kaže kako neko pakuje Srbiji i Karadžiću kojem će konačna presuda u Hagu sada za koji dan ma ili su bošnjaci ili hrvati ili albanci pa neko mu je morao dati te četničke pesme i napisati ta imena na pušci.... Index.hr Profesor iz Beograda: Hrvati nas uvlače u masakr na Novom Zelandu

Jovana

pre 5 godina

Kako je neko uopste dosao na ideju da ima veza sa nama?

isti ko i Tesla

pre 5 godina

slažem se pesmu je komponovao Srbin iz Hrvatske

Jela

pre 5 godina

Malo li nam je nasih problema, jos da se peremo od zlodela kojekakvih ludaka, jer su toboze slusali srpski melos.

Marko

pre 5 godina

Kakva bolest,ovo je nedopustivo i za svaku je osudu ovaj zlocin

Boka

pre 5 godina

Naravno da nema nista oni bih za sve Srbe okrive....

una

pre 5 godina

I nema veze sa Srbijom, covek je Australijanac i ocigledno terorista...Srbi svakako nisu teroriste nikad bili niti ce!

Nevena

pre 5 godina

Potpuno je suludo povezivati Srbiju sa ovakvim napadima!

ALO

pre 5 godina

Znači sada smo mi svi i ceo svet idioti pa nismo čuli i videli kakve je veze imao sa Srbijom o kojima sada piše ceo svet?

Anti

pre 5 godina

Zašto lepo i jasno ne kaže kako neko pakuje Srbiji i Karadžiću kojem će konačna presuda u Hagu sada za koji dan ma ili su bošnjaci ili hrvati ili albanci pa neko mu je morao dati te četničke pesme i napisati ta imena na pušci....???

Natio

pre 5 godina

Anti, idiotizam ista matrica iz 90 tih. Cetnici klali iz Srbije ulazili u BiH, podrzavao ih Vucic, sadasnji zpredsjednik i radikal, Seselj, Arkan i njegovi zlocinci, te izvrsili genocid u Srebrenici, koji su inspirisali ideoloski zlocinca Tarnata, a konkretno je imao vezu sa Srbijom i srbima u Srbiji. To se ne moze negirati i noje nista sporno. Srbija se ne odrce cetnika i zlocina, podrzava ih i kad u svetu to pojedine zlocince inspirise, srbija likuje. Dokaz cetnicka ikonografija i podrzavanja cetnika i zlocina na stadionima Zvezde i u drugim krajevima i onda vam ko krivo. Osvestite se, niko vam nije kriv do vi sami sebi. O ovome se mogu romani pisati. Zlocinac se identifikovao sa cetnicima koji prelaze Drinu u Visegradu.

Tarzan

pre 5 godina

Ovo je bre vatikanska zavera protiv golorukog i nevinog srbskog naroda. Srbija do Tokija više ne vredi. Sad je bre Srbija do Novog Zelanda. Kad postaneš inspiracija belisvetskim ubicama i teroristima.

vlah alija

pre 5 godina

trebalo bi dobro ispitati jeli samo bio inspirisan srpskim masakrima nad muslimanima ili je imao i kontakte sa srpskim teroristickim grupama,srbiji je najbolje da odmah otkrije pravu istinu o ovom slucaju da nebi snosila krivicu zbog tamo nekih izopacenih manijaka

Maja

pre 5 godina

Predsednik je apsolutno u pravu. nece niko Sriju nepravedno za sve optuzivati.

Iki

pre 5 godina

Какве везе ми имамо са поремећеним умом неког лудака на другом крају света?!

Ja

pre 5 godina

Zlocini Srba su mu bili inspiracija - to je veza.

Lela

pre 5 godina

Srbija nema nikakve veze sa ovim napadacem.....

Milica Milicic

pre 5 godina

Ne treba nikako povezivati ubicu sa Novog Zelanda sa Srbijom, nasi preci su branili svoj narod i borili se za mir, a ovo je cin bolestnog coveka.

Natio

pre 5 godina

To mu je olaksavajuca okolnost sto se poziva na inspiraciju ideologije cetnika i drugih srpskih heroja, hahaha

Goran

pre 5 godina

Sraman je pokušaj N1 da ovog teroristu poveže sa Srbijom.

mita

pre 5 godina

Tragedija koja je zadesila Novi Zeland je strašna,ali suludo je da se Srbija povezuje sa tim!

Nikola

pre 5 godina

Zločin je nema šta, ali niko nije pričao kad su mudžahedini sekli glave Srbima u Bosni.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija