• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.03.2019

23:01

BRNABIĆ OSUDILA UPAD U RTS, država neće tolerisati nasilje!

Politika

BRNABIĆ OSUDILA UPAD U RTS, država neće tolerisati nasilje!

Podeli vest

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić večeras je najoštrije osudila upad dela demonstranata i lidera SzS u zgradu RTS i poručila da država neće tolerisati nasilje

- Najoštrije osuđujem nasilje Saveza za Srbiju i jednog dela ucesnika protesta ''1od5 miliona'' koji su upali u zgradu Radio-televizije Srbije preteći novinarima i urednicima javnog servisa. Ovaj vandalski čin Đilasa, Obradovića, Jeremića jasno pokazuje da od prvog dana planiraju da izazovu nerede i da na nasilan način smene legitimno izabranu vlast - rekla je Brnabić za Tanjug. 

Srbija je, kako je istakla, demokratska zemlja u kojoj građani imaju pravo da mirno protestuju, ali niko nema pravo da demolira javni servis i ugrožava živote novinara.

Ona je poručila da država neće tolerisati naslije. 

Premijerka se zahvalila pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na profesionalnoj i pribranoj reakciji zbog čega su izbegnuti sukobi širih razmera.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

MUP da podnese krivične i prekršajne prijave protiv svih učesnika upada u zgradu RTS- a. Policiji svaka čast na pribranosti. Nezapamćena bruka bez mogućnosti da se slika o upadu promeni. Vandalizam i bezobrazluk dela opozicije.

markopetrovic

pre 5 godina

Mi smo demokratska zemlja svako moze da iskaze svoje nezadovoljstvo ali ne i da rusi i unistava imovinu nase drzave

Ana

pre 5 godina

Država nikada neće tolerisati nasilje...KAZNITI

Nadica

pre 5 godina

I ne treba jer zbog velike tolerancije oni su sve gori.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija