• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.03.2019

08:27

VUČIĆ SE NEĆE SKLANJATI PRED BANDITIMA I FAŠISTIMA! Marko Đurić o upadu Đilasa i Obradovića u RTS!

Politika

VUČIĆ SE NEĆE SKLANJATI PRED BANDITIMA I FAŠISTIMA! Marko Đurić o upadu Đilasa i Obradovića u RTS!

Podeli vest

Predsednik vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić izjavio je danas da upad u zgradu Radiotelevizije Srbije predstavlja neuspešan pokušaj lidera Saveza za Srbiju da preuzmu vlast u zemlji


- Naši građani treba da znaju da su sinoć, upadom u zgradu RTS-a, fašistički banditi i lopuža Ðilas pokušali da preuzmu vlast u zemlji - rekao je Ðurić za jutarnji program Javnog servisa.

To im na sreću nije pošlo za rukom zahvaljujući profesionalnoj reakciji MUP-a, istakao je on.

- Vidim da i danas pozivaju na određene skupove i valjda se nadaju da bi mogli da upadnu u zgradu Predsedništva, valjda se nadaju da će na taj način moći da svrgnu, ubiju, ili šta već, predsednika Srbije - rekao je Ðurić.

- U vezi s tim, mogu da kažem da je sasvim sigurno da se Aleksandar Vučić neće sklanjati pred banditima i pred fašistima, da se neće povlačiti, dakle da se neće sklanjati pred njima, da se neće sklanjati pred nasiljem i da će se obratiti građanima Srbije - istakao je Ðurić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
aha

pre 5 godina

kakve veze ima Kancelarije za Kosovo i Metohiju sa ovim ????

Maja

pre 5 godina

Danas kada je Srbiji potrebno jedinstvo imamo delovanje klasicnh petokolonasa , sa primesama kvazi revolucionarstva.i drzavnog udara. Treba kazniti maksimalnim zatvorskim kaznama. Za primer.

Nikola

pre 5 godina

Vučić je odgovoran ,hrabar i realan...neće se sklanjati nije kukavica

milan

pre 5 godina

SRBI NIKADA NEĆE SKLANJATI PRED BANDITIMA, VRACACEMO ISTOM MEROM PA CAK I OSTRIJE OSUDITI OVAJ BANDALSKI NAPAD NA REPUBLICKO VLASNISTVO! Opozicija je i ovako navikla na setnju, samo sto ce ova setnja biti u blazoj varijanti, bez transparenata i cisto slobodan hod, polumaraton na 500 m. :D

Sanja

pre 5 godina

Marko tako je .Nece dobiti nasilnici to sto zele.

Saška

pre 5 godina

Nasiljem se vlast ne preuzima, to neka opozicija shvati. Tek sada verujem da ih narod ne želi, kada smo svi videli kakvi su nasilnici lideri opozicije.

Jelena

pre 5 godina

Dzabe se nadaju . Ideja o preuzimanju vlasti na ovaj krajnje divljacki i nasilnicki nacin im nece proci.

admin

pre 5 godina

A kako ti to znaš. Čuo dok si mu u dupetu bio. Rađe reci ljudima kako ste izgubili Kosovo. Odrastao je Vučko, može sam da se brani

AleksMache

pre 5 godina

Aman njih treba eleminisati sa političke scene! Ti nasilnici tu više nemaju šta da traže!

Nikoletka

pre 5 godina

Đilas i Bosko vodjeni stranim instruktorima hoce da polarizuju Srbiju ,smanje nhen ugled i moc u pregovorima koje vodi veoma uspesno zahvaljujuci predsedniku.Nikada takva Srbija nece dozvoliti haos i to da joj drugi kroje kapu jer je nezavisna i nikada vise nece ovo nece biti njihova Srbija.

Sara

pre 5 godina

Dok se predsednik Vucic vredno zalaze da gradi Srbiju, opozicija se zucno bori da sve porusi, zaradi svog licnog interesa. Nece im to poci za rukom!

Daca

pre 5 godina

Ovakvim banditima bezvrednim niko ne treba da se sklanja! Da li misle da ce zadobiti poverenje naroda ovakvim divljaštvom? Treba ih pohapsiti sve!

Sara

pre 5 godina

Sramotno, bedno i jadno ponasanje opozicije, koje pokazuje koliko su nemoćni.

Sanja

pre 5 godina

Svaka njegova sramota treba da se objavi,da se nauci pameti.

Ceca

pre 5 godina

Predsednika neće uplašiti razbojnici opozicije

Filip

pre 5 godina

Ovo je bruka i sramota šta rade Đilas i Boško.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija