• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.03.2019

08:43

UDRUŽENJE: Upad u RTS pokušaj da se umanji značaj godišnjice pogroma Srba na KiM!

Politika

UDRUŽENJE: Upad u RTS pokušaj da se umanji značaj godišnjice pogroma Srba na KiM!

Podeli vest

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji ocenilo je da sinoćnji upad u zgradu RTSpredstavlja pokušaj skretanja pažnje sa godišnjice pogroma nad Srbima na KiM


"Jučerašnje nasilne, rušilačke demonstracije i upad u zgradu RTS-a od strane vođa i huligana 1 od 5 miliona i Saveza za Srbiju - Zlo Srbije, kao i najava Boška Obradovića, vođe Dveri, da će danas upasti u zgradu predsednika Srbije je direktno upereno protiv obeležavanja 15-godišnjice pogroma nad Srbima na Kosovu i Metohiji", piše u saopštenju.

Kako je istaknuto, poražavajuće je da zbog novca albanskog lobija ceo svet govori i gleda projektovan haos u Beogradu, a o obeležavanju velikog pogroma nad Srbima i kosmetskim žrtvama se ćuti.

Nasilan upad "huligana Boška Obradovića u RTS" je, kako je navedeno, ciljano je izvršen kako bi se umanjili zločini počinjeni na KiM od strane OVK, te da bi se Obradović "dodvorio zločincima i umanjio značaj obeležavanja 17. marta".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lela

pre 5 godina

Opozicija samo gleda kako da nanese zlo Srbiji....

srecko

pre 5 godina

Danas kada je Srbiji potrebno jedinstvo imamo delovanje klasicnh petokolonasa , sa primesama kvazi revolucionarstva.i drzavnog udara. Treba kazniti maksimalnim zatvorskim kaznama. Za primer.

Jelena

pre 5 godina

E moji "Srbi" i svi koji se tako nazivate,a u senci ste Siptara koji vas koriste i potplacuju da izazivate napade na svoj narod i to da bi sve njihove negativne aktivnosti pale u senku vasih.

SS

pre 5 godina

Ovo je bezakonje,u normalnim državama bi ovakvi huligani bili u zatvoru u samicama.Zašto ovo dozvoljavate,huliganstvo,bezakonje,udar na državu.Mirni protesti su uvek bili razumni ali ovo je vrhunac bezobrazluka.Rešavaj te ovo na vreme.

AleksMache

pre 5 godina

Ovog Đilasa treba da bude toliko sramota da više ne izađe iz mišje rupe! Videli smo njegovu vladavinu,sad vidimo nezadovoljstvo zato što ne može da vlada- ama stručnjaci pišite dijagnozu ovom čoveku pa neka odmara tamo gde treba!

Poslanica

pre 5 godina

Đilas,Obradović i drugi dobili su novac i zadatak od zapadnih mentora da sinoć izazovu haos pokušajem državnog udara.Cilj mentora i njih bio je da dovede do sukoba građana Srbije međusobno i to baš na dan kada treba svetu da prikažemo šta su ti zlikovci sa Šiptarima uradili srpskom narodu na KiM.Igra je opasna,srećom naši organi vlasti su je prepoznali i reagovali vrlo mudro što niko nije očekivao.Danas je RTS prikazao pravu sliku šta se dešavalo na KiM 17.03.2004.godine.Zadatak RTS je da mnogo snažnije prikazuje stvari koje su vezane za progrom srpskog naroda na KiM kao i za zločinački napad NATO na našu zemlju bez ikakvog razloga i odobrenja SB.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija