• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

17.03.2019

15:02

JOKSIMOVIĆ O NASILJU ISPRED PREDSEDNIŠTVA SRBIJE: Napad samozvanih lidera opozicije na demokratske vrednosti i poredak u Srbiji!

Politika

JOKSIMOVIĆ O NASILJU ISPRED PREDSEDNIŠTVA SRBIJE: Napad samozvanih lidera opozicije na demokratske vrednosti i poredak u Srbiji!

Podeli vest

Oni koji su doneli odluku da unose haos, nemir i nedemokratsko nasilje nad institucijama i građanima i to u okolnostima pojačane potrebe stabilnosti i zajedničke unutrašnje snage naše zemlje u odnosu na izazove koji se postavljaju pred Srbiju, obelodanili su sopstvenu ulogu, rekla je ministar za evropske integracije i funkcioner SNS Jadranka Joksimović povodom namere opozicije da upadne u Predsedništvo

 Nakon decenijskog perioda urušavanja Srbije u kome su neki od samozvanih lidera sadašnje opozicije aktivno učestvovali, Srbija je počela da, uz prednjačeću ulogu predsednika Aleksandra Vučića, dobija obrise ozbiljne države koja se ekonomski stabilizuje, koja reformski napreduje, koja proizvodi stabilnost na unutrašnjem i međunarodnom planu, i koja je danas ugledna, aktivno sarađujuća i odgovorna evropska država, rekla je Joksimović.

- Sinoćnji upad lidera SZS i pokreta "Jedan od pet miliona" u zgradu RTS, pokušaj je nasilnog zauzimanja Javnog servisa i napad na novinare i zaposlene i ogolio je nedemokratsku prirodu i nasilne planove samoproglašenih lidera opozicije - ocenila je ona.

Nasilje kao zamena za argumente i nespremnost na demokratsku utakmicu, kazala je Joksimović, pokazuje istinske namere ove grupe tzv predvodnika ideološki razjedinjene opozicije, ali koju očigledno ujedinjuje to što ne razumeju i ne priželjkuju demokratsku i respektabilno osnaženu Srbiju, što su spremni da temeljne demokratske vrednosti i međunarodnu poziciju Srbije u osetljivom trenutku urušavaju zarad partikularnih interesa. 

- Uverena sam da građani Srbije većinski i zrelo, imajući iskustva iz prošlosti, prevashodno cene i očekuju od političkih elita mir, prosperitet i bolju evropsku budućnost Srbije - rekla je ona.

- Očekujem da će nadležni organi postupiti u skladu sa ovlašćenjima i zaštititi demokratske vrednosti u našoj zemlji - zaključila je Joksimović.

(VIDEO) HULIGANI PREDVOĐENI OBRADOVIĆEM ULETELI U KORDON ŽANDARMERIJE I KRENULI KAMIONOM NA POLICAJCE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

Ovaj haos će prestati jer narod, građani Srbije žele mir, stabilnost i rosperitet, a ne nasilje i grubo kršenje svih demokratskih i evropskih vrednosti.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija