• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.03.2019

16:11

(VIDEO) VESIĆ: Jučerašnje i današnje Đilasovo nasilje najavljeno pre mesec dana!

Politika

(VIDEO) VESIĆ: Jučerašnje i današnje Đilasovo nasilje najavljeno pre mesec dana!

Podeli vest

Član predsedništva SNS Goran Vesić napisao je na svom Fejsbuk profilu da nasilje koje je juče i danas na ulicama Beograda organizovao vođa opozicije Dragan Đilas, nije spontano, već da ih je pre mesec dana najavljivao Đilasoc plaćenik, Jelena Anasonović

 

 

- Nasilje koje juče i danas Dragan Đilas organizuju na ulicama Beograda nije ni spontano, ni slučajno kako pokušava da obmane građane već planirano i najavljeno.

Đilasov plaćenik, formalno organizatorka protesta, Jelena Anasonović je gostujući na jednom od Đilasovih medija pre oko mesec dana najavila, ”nove i revolucionarne metode” odnosno radikalizaciju protesta.

Dakle, nasilje koje se juče i danas dogodilo na ulicama Beograda bilo je dobro planirano i najavljeno, jer Đilas nije očigledno zadovoljan malim odzivom građana.

Zato je planirao da sinoć zauzme državnu televiziju ne bi li ponovo uređivao dnevnik, kao što je to radio od 2004 - 2013. godine, kao i danas Predsedništvo Srbije i tako na silu, uz žrtve i linč političkih protivnika preuzme vlast. 

Ko ne veruje može da pogleda video u kome Đilasova plaćenica, koja pravi selfije sa policajcima, a posle ih optužuje za grubost, Anasonović najavljuje nasilje na ulicama Beograda - napisao je Vesić na Fejsbuku.

(VIDEO) VUČIĆ SE PONOVO OBRATIO GRAĐANIMA: JA SAM NA SVOM RADNOM MESTU, NIKADA NEĆU POBEĆI!

 

OSUĐEN HULIGAN ZBOG UPADA NA RTS! Privedeno još četvoro!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovana

pre 5 godina

To sto je najavljeno ne opravdava izivljavanje.

Milan

pre 5 godina

DOSTA IŽIVLJAVANJA I NASILJA..OPOZICIJA JE ZLO

zoran

pre 4 godine

Kada će da se plati šteta koju su napravili na tzv protestima? Ili se čeka da nastupi zastarelost, pa kao i uvek do sada pojela maca tužbu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija