• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.03.2019

17:04

KAKVA POBEDA ZA VUČIĆA! Đilasov promoter Slobodan Georgiev javno priznao poraz opozicije!

Politika

KAKVA POBEDA ZA VUČIĆA! Đilasov promoter Slobodan Georgiev javno priznao poraz opozicije!

Podeli vest

Dosadašnji promoter Đilasovih protesta Slobodan Georgiev napisao je danas na Tviteru da je nakon današnjih nasilnih protesta predvođenih liderima Saveza za Srbiju predsednik Srbije Aleksandar Vučić izašao kao pobednik


- Zanimljiva predstava. Kakva pobeda za Vučića. U nedelji u kojoj su imali bar dve krize, Vučić izlazi kao pobednik - napisao je Georgiev na Tviteru.

Foto: printscreen Twitter

(FOTO, VIDEO) PIJU PIVO, PA ONDA MOKRE PO ULICI! Pogledajte šta rade Boškovi i Đilasovi demonstranti ispred zgrade MUP u Despota Stefana!

(VIDEO) OVAKO BOŠKO OBRADOVIĆ POZIVA NA NAPAD NA POLICIJU: Razbij mu staklo, izbaci ga napolje!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovan

pre 5 godina

Zasto ste ga pustili da izadje iz misje rupe ? Kako je moguce da ste mu dozvolili da ode ?! Obradovicu sta ti vise divljas sa svojim komandama, zasto si odvukao narod iz blokade Predsednistva u 29 Novembar ? To je moglo i sutra da se obavi. Danas ste ga imali u saci. Obradovicu ti sa svojim Dverima opstruiras narodni protest. To je citavo vreme radio tvoj Nogo a sad radis ti od sinocnje nedovrsene brljotine do danas. Ti si sinoc dao Vucicu alibi da hapsi, ti si danas dao Vucicu vestacko disanje i sklonio narod da bi mu omogucio da se izvuce. Persona non grata na sledecim protestima si ti Obradovicu. kako je moguce da Stefanovic igra sah sa Vucicem u Predsednistvu a onda je volsebno u stanici 29 Novembar. Kuda je prosao ako si tako opkolio zgradu Predsednistva Ja sam opozicionar i ovo ti necu zaboraviti ni oprostiti. Treba otvoriti oci narodu. Ako SZS ne izbaci Obradovica i Dveri to znaci da su i oni lazna opozicija.

predragm

pre 5 godina

Postoji podzemni tunel od dvora do vlade Srbije u Kneza Milosa i generalstaba u Resavskoj. Taj tunel dalje ide prema Belom dvoru na Dedinju To je Tito napravio i tu se krio i Slobodan Milosevic koji se i povremeno krio u atomskom sklonistu u Dobanovcima. Sto ne pitate Lazanskog on sve zna.

Sandra

pre 5 godina

Ne bih baš bila spokojna da mi građani šetaju tri meseca po gradovima i demonstriraju. Sada je to mirno ali niko ne zna kako će se to završiti. Opasno je ignorisati neke od primedbi građana koje se odnose na svakodnevne probleme. Naravno da ulica ne smenjuje vlast ali vlast treba da posluša šta narod predlaže da bi se poboljšao njihov život.

Dragan

pre 5 godina

Svima je jasno ko je danas izašao visoko podignute glave, kao pobednik, samo huliganima, nasilnicima i tajkunima nije!!!!

Iki

pre 5 godina

Да сте му пријатељ,не бисте дозволили да до овога уопште и дође!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija