• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo.rs

17.03.2019

17:40

(VIDEO) JOŠ JEDAN NAPAD NA POLICIJU! Pogledajte kako Đilas i njegovi pajtaši nasrću na organe reda!

Politika

(VIDEO) JOŠ JEDAN NAPAD NA POLICIJU! Pogledajte kako Đilas i njegovi pajtaši nasrću na organe reda!

Podeli vest

Dragan Đilas i nekolicina njegovih pristalica, nasrnuli su danas u centru Beograda na policajce u civilu i opkolili ih

- Šta beži, čekaj sad kad si hrabar. Hapsite ljude koji piju kafu u kafiću - čuje se Đilas kako govori policajcu dok juri za njim.

Đilasove pristalice odmah su opkolile policajca, i blokirale mu put.

Policija je danas uhapsila u Beogradu huligane koji su sinoć upali u zgradu RTS-a sa motornom testerom.

 

 

Ubrzo se u kadru pojavilo još jedno lice koje je snimalo napad na pripadnika policije.

- Šta snimaš ti? Sebe snimaj! Ajde beži odavde - urlao je Dragan Đilas na čoveka sa telefonom u ruci, a onda ga uhvatio za ruku i počeo da ga gura.

Ovo nije jedini incident koji je zabeležen danas u Beogradu tokom protesta pristalica opozicije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SKANDAL

pre 5 godina

Hrvatski novinar u živo izveštava da je srpska policija odbila poslušnost Vučiću.... Dnevno.hr Andrija Jarak u srcu beogradskih prosvjeda: "Atmosfera je usijana, upravo su objavili da su specijalci Vučiću odbili poslušnost!"

KiM

pre 5 godina

Takse i dalje ostaju? Vojska im je i dalje za dom spremna? Ne povlači se Američka vojska sa Kosova? Trepča je i zvanično njihova a Gazivode tek treba zvanično da potvrde? Kad zvanično uzmu Gazivode dižu Srbima cenu struje za 100% ko i takse?Ništa od razgraničenja separatističkog "Severa Kosova" ko nekada "Sao Krajne"? Ništa od ZSO? Ništa od povlačenja priznanja? Na redu su Sandžak sa 80% bošnjaka i Vojvodina sa 57%manjine? Svaki albanc po 5-10dece a Srbi izumiru i iseljavaju a Srpkinje rade abortuse? Kosovski generali i komandanti i dalje su na školovanju kod braće u Turskoj? Kažu hrvati dolazi im 12-15% više Srba u Lepu na letovanje ma kakav rat čoveče? Kako reče ministar ako se ne reši pitanje Kosova nema povećanja plata u Srbiji? Bunjevci nikako da postanu svoji kako je to zamisleo vojvoda Nikolić? Hrvatska plata posle pola porušene i obnovljene zemlje duplo veća od srpske pa KAKO?

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 5 godina

Odgovorit cu ti samo na ovo zadnje. Plate u hr. su vece jer su se 7 puta vise zaduzili i se sto imaju nije njihovo.

AS

pre 5 godina

Testerase na drustveno korisni rad u Padinjak - da sade proletnji luk. Uskoro i ovog zutog da mu se pridruzi.

Vladimir

pre 5 godina

Kakav je to napad o kom vi govorite..to je samo postavljanje pitanja tim oblicima zivota koji i zasluzuju da se sa njima tako prica..ko ste vi da to pitanje postavljate..gde je vas Perpetumobile bio kad je narod..samo 1023 coveka bio oko predsednistva..kad je tako malo bilo kakva je to njegova hrabrost i jos vise nesposobnost obezebedjenja da taj nevidljivi broj izbegne i da Perpetumobile ne mora da igra "kao"sah sa ministrom policije...sram da vas bude lazovi belosvetski..

Maki

pre 5 godina

Nema druge nego da se digne jedno dvadeset hiljada normalnih gradjana i da zavrse sa izdajnicima kad vec policija nesme

Faca

pre 5 godina

Djilasa nemoj nikad više doći u Banjaluku stoka si nevidjena

Simi

pre 5 godina

Çiji li su ovi??? Nemoj da bjezis od nas,pricaj sa nama. Daj znacu di ti je znacka,daj znacku. -bjezis ? -di ti je ? Hapsi sve ovo Vucicu

Stojan

pre 5 godina

Za napad na policiju u vecini drzava lezao bi u zatvoru.

Milan

pre 5 godina

Nikada ovaj tajkun i nasilnik neće doći na vlast

Realno

pre 5 godina

Pa, ja se pitam, dokle će policija da štiti raznorazne režime da se bori protiv naroda koji ih plaća, umesto da štiti isti taj narod? Sit sam toga :''Samo sam radio svoj posao''.

Aaaa

pre 5 godina

Drzava na divljastvo odgovara marljivim radom, otvaranjem novih radnih mesta i novih fabrika.

Anana

pre 5 godina

Ko su ovi što pričaju jekavici i bahate se po Srbiji? imaju li dozvole za borvak i na osnovu čega su ih dobili ako ih imaju?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17