• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.03.2019

18:51

NESTALO IM PIVA?! Obradović proglasio razlaz, postavio ULTIMATUM policiji i najavio NOVI NAPAD USKORO - OVDE ĆE UDARITI!

Politika

NESTALO IM PIVA?! Obradović proglasio razlaz, postavio ULTIMATUM policiji i najavio NOVI NAPAD USKORO - OVDE ĆE UDARITI!

Podeli vest

Protest dela opozicije u Bulevaru despota Stefana završen je večeras oko 18 sati, obraćanjem lidera Dveri Boška Obradovića

On je zatražio da se puste svi uhapšeni sutra do 15 sati časova, kao i da svakodnevno opozicija gostuje na RTS-u.

Istovremeno je najavio da će "uskoro posetiti TV Pink i njenog direktora Željka Mitrović", gde se očekuje, kako je najavljeno, gostovanje predsednika Aleksandra Vučića.

Lider Dveri je obraćajući se sa kamiona ispred policijske stanice rekao da su iz te stanice svi uhapšeni premešteni u, kako tvrdi, sudove, gde im se, kaže, izriču kazne od 48 časova do 30 dana pritvora.

SRBI NA KOSOVU SE OKUPLJAJU, KREĆU ZA BEOGRAD?! Petokolonaši Đilas, Obradović i Jeremić udarili na godišnjicu ŠIPTARSKOG POGROMA - BRANIĆEMO SRBIJU!

SRPSKI KRIMINOLOG O NASILJU OPOZICIJE: Ista MATRICA, za promenu vlasti SILOM, prepisana iz inostranstva!

Obradović je sinoćni upad na RTS okarakterisao kao dokaz da RTS pripada svim građanima, nazvao ga "hrabrim potezom" i čestitao, kako je rekao, mladim ljudima, koji su uhapšeni, na hrabrosti.

Deo građana se u jednom momentu približio samom ulazu u policijsku stanicu, a neki od njih su limenkama i plastičnim flašicama gađali policiju, javio je ranije izveštač Tanjuga sa lica mesta.

BEČIĆ: Napadi pokazuju svu nemoć i očaj ljotićevca Boška Obradovića, tajkuna Dragana Ðilasa, korumpiranog Jeremića i njihovih jurišnika i huligana

MARKOVIĆ RASKRINKAO CILJEVE ĐILASA, JEREMIĆA I OBRADOVIĆA: Ideja tzv. opozicije makedonski i ukrajinski scenario

 

Ranije su u policijsku stanicu ušli roditelji uhapšenog Miodraga Simovića i Nikole Dragosavljevića.

Pre dolaska ispred Policijske stanice u Bulevaru despota Stefana, demostranti su održali proteste ispred zgrade Predsedništva, dok je predsednik Vučić držao konferenciju za medije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sasa

pre 5 godina

Nema piva, nepa dovoljno ljudi, da vam nabavimo doze ako vas hvataju krize?

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Насиље је израз немоћи , што важи за Обрадовића и остатак опозиције који се служе насиљем,

Rade Maric

pre 5 godina

Drzava da spreci terorizam. Dete necu slati u skolu dok ovaj terorista slobodno seta Srbijom!!!!!!

Ivan

pre 5 godina

Ma u pravu si. Šta ima da ide u školu. Bolje da ostane glup.

Kristina

pre 5 godina

Pod dejstvom alkohola i pod dejstvom stranaca nece voditi Srbiju.

rale

pre 5 godina

izgleda da me vlast poslusala.moj logo je,PO KRATKOM POSTUPKU:mirne demonstracije su pravo gradzana.svi koji hoce nemire,nasilnicko ponasanje i fasisticko ponasanje,pritvoriti i po hitnom postupku presuditi.organizatore sankcionisati na duze vremenske kazne.neznam sta se ceka sa vodzama ovog protesta.svako ko prekrsi zakon,kazniti po hitnom postupku.

Juga

pre 5 godina

Kako govno Vucicevic nije predvideo drzavni udar

Aksman

pre 5 godina

Mladog ljoticevca odmah na prevaspitavanje. On da nekome postavlja ulimatum! Alo bre,,pa ko je ovde vlast koju je narod izglaso svojom voljom, na slobodnim izborima? Zasto se drzava plasi da hapsi i procesuira anarhiste? Ovo nisu demokrate,ovo su anarhisti kojima su usta puna demokratije,slobode i nekakvih prava. U svakoj uredjenoj drzavi obavezno se trazi dozvola za svaki pa i najmanji ili najkraci skup gradjana. Ova nazovi demokratska opozicija ima fantasticnu podrsku onih koji su Srbiju bombama gadjali i zbog toga se ponasaju ovako bahato. Treba ih uhapsiti i procesuirati.

Loknica

pre 5 godina

Jao Boskic smaras! Tvoj nastup je smesan, bedan, nekreativan, suvisan!!!

Nina

pre 5 godina

Nemam pojma sto se oni ljute i okupljaju ispred policijske stanice. Pa policija 'samo ima performans' hapsenja kriminalaca sa motornim testerama?

lepi

pre 5 godina

Policija je previse fina ,doslo je vreme da se malo uozbilje i da se ovo ubuduce sasece u korenu,ali prvo pohapsiti vodje protesta !

Udri lopove

pre 5 godina

Udri lopove i bandu. Mlati g*vna. Ovo ja kažem, a ne predsednik. Ako neće država, da izađemo mi? Da ne ispadne da Vlast sem policije nema podršku naroda. Nikada više niko neće ni pokušati da na ovakav način, pravi Izbore.

nikromanov6

pre 5 godina

dasu u francuskoj prisli televiziji,bili bi prebijeni i pohapseni svi,,cak i u albaniji prebijaju po ulicama,,samo kod nas,i kurta i murta moze da lomi i mlati po ulicama,,izaci ce gradjani koji nece ovo da trpe,,a djilas ce vratiti te pare sto je pokro iz rts-a,da bi njima placao siledzije da lome taj isti rts

Bane

pre 5 godina

DRZAVO POHAPSI OVU GAMAD OD :OBRADOVICA,DJILASA,JEREMICA,BORKA STEFANOVICA I OSTALA GOVNA ODUZMITE IM DRZAVLJANSTVO SRBIJE I PASOSE I POSALJITE IH U LONDON NEK ONI BRINU O NJIMA.PA TO SU PLACENICI I IZDAJNICI!!!!SRBIJO ONI TE RUSE!!!!

SS

pre 5 godina

Na tv pink,privatnu svojinu,ne gotivim je,al tu bi ova zver Boškić mogao ostati bez jaja,što će biti sramota Željkova posle niza kometara,ako mu ne uvrne testise.

Žile

pre 5 godina

E moj Obradoviću, obrisaće pod sa tobom kao što su učinili i sa tvojim zemljakom Veljom. Smiri se čoveče, pogledaj Đilasa, da li ti vidiš da on ide iza tebe dok ti ne probiješ prepreku a onda iskače ispred i grabi slavu. Analiziraj upad u RTS i pogledaj, biće ti sve jasno.

Zoran

pre 5 godina

Ljotić da odgovara i to krivično, nadam se da će mu sutra oduzeti imunitet. Zbog ovih nereda, zajedno sa ostalim liderčićima.

Pera

pre 5 godina

Nesme da se toleriše teror Djilasa, Obradovića i Vuka Jeremića. Država MORA da ove bitange onemogući. I još jedna stvar: ta pravosudna bagra mora da se menja. Ni jedan sudija i nijedan tužilac nesmeju biti partijski obojeni. Neka vrsta kontrole nad njima mora da se uvede.

Mire

pre 5 godina

Teško li se onoj državi koja ima ovakve đilkoše za opoziciju. Sve njih treba u zatvor ili na prinudan rad negde u njivu ili u šumu da malo olade ??

Ceca58gogi

pre 5 godina

Ako je Srbija zaista pravna drzava, a jeste, nije mi jasno zasto se protiv organizatora upada u RTS ne preduzmu adekvatne zakonske mere, zasto Tužilaštvo ne preduzima mere iako je po zakonu obavezno da to uradi ? Da li neko, bilo ko ima neko logično objašnjenje ?

SARA

pre 4 godine

OVO DIVLJASTVO JE NE PRIHVATLJIVO. DOK SU NA VLADI BILI PREDALI SU KOSOVO TO JEST SA UJEDINJENIH NACIJA NA EU KOJA JE TAKO I TAKO PRIZNALA KOSOVO. OPLJACKALI NAROD I DRZAVU I SVE U SVOJE DJEPOVE. PREDSEDNIK VUCIC SE BORI ZA SRBIJU I TREBA GA PODRZATI A OVE IZDAJICE I PLACENIKE U ZATVOR. SRAM DA VAS BUDE BANDO JEDNA.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija