• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

18.03.2019

11:29 >> 11:33

(FOTO) BESRAMNA PROVOKACIJA KOLJAČA NASERA ORIĆA! Srbija ga traži zbog ratnih zločina, a on se na Fejsbuku hvali fotkama IZ VALJEVA I KAFANE U UŽICU!

Politika

(FOTO) BESRAMNA PROVOKACIJA KOLJAČA NASERA ORIĆA! Srbija ga traži zbog ratnih zločina, a on se na Fejsbuku hvali fotkama IZ VALJEVA I KAFANE U UŽICU!

Podeli vest

Ratni komandant tzv. Armije BiH u Srebrenici Naser Orić, kojeg Srbija potražuje za ratne zločine počinjene nad Srbima tokom poslednjeg rata u BiH, ponovo provocira objavljivanjem fotografija na svom Fejsbuk profilu za koje tvrdi da su snimljene na teritoriji naše zemlje

Orić je objavio dve fotografije - jedna je njegov selfi snimljen navodno na vrhu Pašine ravni, iznad Valjeva, a druga sa pevačem Avdom Huseinovićem u kafani, navodno u Užicu.
 

Huseinović je, inače, blizak Oriću kojeg često na društvenim mrežama brani, uz napade na srpske medije kada pišu da je Orić krvnik.

 

(VIDEO) ZEMLJO OTVORI SE, ŠTA SMO DOČEKALI! Koljač Naser Orić traži da mu se Vučić izvini i preti tužbom!

Oriću se na teret stavlja mučenje i ubistvo 2.000 Srba u Srebrenici i Bratuncu.
 

Inače, Sud BiH je krajem prošle godine doneo oslobađajuću presudu za Orića za ratne zločine nad Srbima.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragojlo

pre 5 godina

Ako je ovo istina onda bi neko iz BIA treba kaze zasto sve ovo!!!

hogar

pre 5 godina

Srbija ga "traži" moleći Boga da ga ne nadje :) Srbija ga "traži" a čovjek se uredno uslikao i objavio na društvenim mrežama gdje je i s kim je :) Tako to rade heroji BiH a ne kao pravoslavne pi.kice koje se desetinama godina skrivaju po mišjim rupama glumeći tetkice u haljinama i kikicama :) ha ha ha

Ljubo

pre 5 godina

Nebi me iznenadilo od naivne i zapustene Srbije ...

Djordano

pre 5 godina

Pa neka se setka ima i pravo,ali moze da se desi da malo i zavrlja,pa eto belaja...hahaha

Suverena

pre 5 godina

Jevreji su naciste kidnapovali po Južnoj Americi da bi ih doveli pred sud u Jerusalem. Dok Srbija ništa ne preduzima, dotle nas smatraju kriminalcima. Obaj se mora hvatati i mora mu se suditi.

gogi

pre 5 godina

Ovo sigurno nije snimljeno u Uzicu.Od kada se u Uzicu sluzi kafa u dzezvi i fildzanu.Nije to Barcarsija.

Milisav pn

pre 5 godina

Pre neki dan htedoše da me kazne zbog toga što nemam lance za gume na plus dvaes i jedva se ičupa da ne platim kaznu,al zato ratni zločinci se komotno šeću po Srbiji,sramota je velika za sve nas,neće da me iznenadi i ako haradinaj i tači se isto ovako pohvale na fej.

ja bre

pre 5 godina

Ovakav sistem usluživanja sa ka/h/fom je tipičan samo u-Bosni;mali,metalni"encer",džezva sa kafom,kašićica,kocke šećera,čaša sa običnom vodom i naravno-FILDŽAN!Ovo u Srbiji nije!Samo neka proba i da priđe granici...Odavno već ovde ima unapred,plaćen,dugogodišnji"turistički boravak"i pun pansion...

MIloš

pre 5 godina

Pa šta, ni mene nisu prepoznali na Baščaršiji!! Nego Avdo prikriva i brani ratnog zločinca u medijima, ometa sprovođenje pravde u Srbiji pitam se da li je to dovoljan razlog da tužilaštvo nešto preduzme ili da i njih optužimo za opstrukciju pravde. U svakoj normalnoj državi (a pitam se jesmo li to i mi) Avda bi davno izgubio državljanstvo posle odslužene dugogodišnje kazne.

Pera iz Valjeva

pre 5 godina

wSamo u bosni moze ovako piti kafu iz dzezve ili u Raskoj , Novi pazar Sjenica... A brda u bosni kao u Srbiji koliko hoces. Da rizikuje xaxaxa. Nije nas isprovocirao samo ima zelju da proseta Beogradom.

zora vukasinovic

pre 5 godina

smesni ste debili jer istinu vi ne krojite po svom zakonu.

Perica

pre 5 godina

Ma obrijao bi ja tebe na suvo pa bi te posle slikao za novine

stjepan supanac

pre 5 godina

интересантно ...... када неко напише нешто на фејсбуку као на пример фајгељ или изјави нешто за штампу као на пример вишекруна одмах се хапсе .... за то време злочинац и кољач се шетка србијом и пуши томпусе ...... толико о томе каква смо држава ..... мада средио би њега бата сантос .... само .... почиње сезона керамичарских радова

Stefan

pre 5 godina

Oslobodite komandanta Milorada Ulemeka POD HITNO.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija