• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

18.03.2019

13:44

MINISTAR STEFANOVIĆ PORUČIO: Naser Orić nije ušao u Srbiju, a ako kroči na srpsku teritoriju IMAMO POSEBNU TURISTIČKU PONUDU  ZA NJEGA!

Politika

MINISTAR STEFANOVIĆ PORUČIO: Naser Orić nije ušao u Srbiju, a ako kroči na srpsku teritoriju IMAMO POSEBNU TURISTIČKU PONUDU ZA NJEGA!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića rekao je da Naser Orić nije ušao u Republiku Srbiju i da je za njim raspisana poternica, pa čim bi ušao na našu teritoriji, bio bi uhapšen

- Naser Orić nije ušao u Republiku Srbiju. Za njim je raspisana poternica i istog trenutka, kada bi kročio na našu teritoriju, bio bi uhapšen - rekao je Stefanović za Kurir i dodao:

 - Pošto to dobro zna siguran sam da on ne dolazi ni na 50 kilometara od granice sa Srbijom, a kamoli da prelazi u našu zemlju.

 - Očigledno je da na fotografiji koju je objavio, navodno iz restorana u Užicu, stoji posuđe tradicionalno istočnjačko, kakvo jeste uobičajeno u Sarajevu, ali ne i u Užicu. Posebno bi bilo čudno da restorani u Užicu služe vodu Olimpija, koju jasno možete videti na fotografiji, kakvu služe u sarajevskim restoranima, a kakve nema na našem tržištu. Pošto vidim da Naser Orić čezne za turističkom ponudom Srbije, za njega imam posebnu preporuku - da što pre vidi unutrašnjost zatvora u Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Požarevcu ili Nišu - rekao je Stefanović.

(FOTO) BESRAMNA PROVOKACIJA KOLJAČA NASERA ORIĆA! Srbija ga traži zbog ratnih zločina, a on se na Fejsbuku hvali fotkama IZ VALJEVA I KAFANE U UŽICU!

Podsetimo, ratni komandant tzv. Armije BiH u Srebrenici Naser Orić, koji je u novembru 2018. godine oslobođen u Sarajevu, u ponovljenom postupku za zločine nad ratnim zarobljenicima na području Srebrenice i Bratunca, postavio je na svoju Fejsbuk stranice fotografije kasno u nedelju veče da je u Srbiji.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
laki

pre 5 godina

Kome se ti bre ministre pravdas , svaka tebi cast za to sto si juce bio uz svoje policajce jedino je jos pokojni Radmilo B. bio tu za i posle 9. marta, zato pusti jajare i zbunjare imas ti preceg posla

bager

pre 5 godina

Od ovolike ponude stvarno i normalan covek da pozeli mestu u bar jednom od ovih divnih "odmaralista ",pravi balijski uzitak,,( Bali mislim na ostrvo u Indoneziji )

danilo adzovic

pre 5 godina

sta vam je skrivio?mozda ste ljubomorni sto je svoski radio svoj posao u obezbedjenju pok.preds.srbije druga SLOBODANA.

Lion

pre 5 godina

Treba ubiti to pseto na nacin koji je on ubijao Srbe po Podrinju!

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija