• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.03.2019

13:57

VUČIĆEVIĆ: Vučić nije samo pobedio, nego je i ponizio đilasovce! Cela Srbija je videla da su lideri SZS najgore kukavice!

Politika

VUČIĆEVIĆ: Vučić nije samo pobedio, nego je i ponizio đilasovce! Cela Srbija je videla da su lideri SZS najgore kukavice!

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne samo pobedio, nego i potpuno ponizio lidere opozicionog bloka, takozvanog Saveza za Srbiju

 

- Pitam vas, šta je sprečavalo tajkuna Đilasa, Boška Ljotić Obradovića i Vuka Roleks Jeremića da juče uđu u Predsedništvo Srbije, kao što su pretili da će uraditi? Tamo, videli ste, nije bilo kordona policije. Unutra, u Predsedništvu, bilo je dvadesetak članova obezbeđenja predsednika Vučića i nekoliko njegovih saradnika. On im je pokazao da se ne plaši, a oni su pokazali da su kukavice i to je narod prepoznao. Zato su jutrošnja, dnevna istraživanja javnog mnenja katastrofalna po lidere Saveza za Srbiju i po njihovu koaliciju - izjavio je Vučićević.

Kako saznajemo, najnovija "kat" dnevna istraživanja javnog mnenja, koja predstavljaju trenutni presek stanja, pokazuju da je zbog jučerašnjih i prekjučerašnjih nasilnih ispada na protestima rejting Saveza za Srbiju pao ispod šest odsto. Svi oni zajedno imaju manji rejting čak i od lidera PSG Sergeja Trifunovića koji se trenutno provodi u Aspenu, Kolorado, najskupljem ski-rizortu na svetu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sandra

pre 5 godina

I ja bih pobedila da me čuva onoliki broj policajaca u punoj ratnoj spremi. naspram golorukog naroda.

Rajko

pre 5 godina

Aha samo ti sanjaj.Otreznjenje ce ti biti bolno.

Goran Tidorovic

pre 5 godina

Vučićeviću se iz guze Vučića sam glava vidi.Težak smrda

Bojan

pre 5 godina

Evo, javio se i ovaj, sto su ga, po rodjenju, 3 dana stapom prevrtali, jer nisu znali sta je...

pandora

pre 5 godina

Pandoriću, vreme je za nove narukvice za drugarice, jer si obnevideo, pa ne vide trostruke prstenove, ali ne Pandorine nego žandarmerijske oko hrabrog, malog, bledog i ožednelog ace.

VLAJS

pre 5 godina

TVRD ORAH PRE DVA SATA POZVAO GRADJANE NA DIJALOG.TOLIKO O TVRDOCI ORAHA.

Mia

pre 5 godina

Igraćeš i ti šaha sa Vučićem, al iza rešetaka. Imaćete i više nego dovoljno vremena da razmišljate o svemu. I vi i vaša familija sve do petog kolena, toliko ste zaslužili...

Penzionerj

pre 5 godina

Sve cestitke Predsedniku Vucicu. Pokazao je jadnicima velicinu i pamet. Ne brinite se, gugo godina bice na celu Srbije i Partije. Samo je steta za mlade decake koji ce zasluzeno biti u zatvoru a to mogu zahvaliti svojim obozavaocima. Verijem da ce se i oni pridruziti. Nije mi mnogo zao srtane televizije rts-a ali ipak mora se debelo kaznjavati.

Vns

pre 5 godina

Meni se čini da se DJV zaljubio u nekog....čudno zvuči ali čovek je prosto opčinjen...

Pandora

pre 5 godina

Gde su vam komentari na ovu pandoricevu bljuvotinu tipa verujte mojoj celjusti a ne vasim ocima? Pojele ih drugarice koje su dobile narukvice a da pri tome nisu morale nista da daju? Ili vam je komentare blokirala zandarmerija kao sto je blokirala onog slinavog i usranog pacenika juce?

Joco

pre 5 godina

Gospodo, Molio bih vas da prenesete ministru unutrašnji poslova poruku da njegov intervju na Prvoj u 18 časova izgleda vrlo zabrnjavajući...bolje reći dosta panično i ubrzano izgovara rečenice što izgleda vrlo loše i neprikladno za ličnost na toj poziciji. Takođe vrlo loše izgovara rečenice pa tako u jednom momentu koristi reč UŽASNO DOBRO REAGOVALI..izvinite alito je poprilično nepismeno i takva reč jednostavno neprja mentalno za izgovaranje u momentu kad želiš koristiti opisnu reč za NEŠTO...potrebno je dapronađe savetnika oko iznošenja situacije pogotovo kad je u pitanju država...loše izgleda tj izgubljeno

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17