• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

18.03.2019

22:00

OTKRIVAMO! IMAJU PAKLENI PLAN ZA OPŠTI HAOS U SRBIJI! Spremaju lažne napade na Boška i Vukovu ženu!

Politika

OTKRIVAMO! IMAJU PAKLENI PLAN ZA OPŠTI HAOS U SRBIJI! Spremaju lažne napade na Boška i Vukovu ženu!

Podeli vest

Lider SZS, tajkun Dragan Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić imaju razrađen plan za izazivanje opšteg haosa u Srbiji. Posle upada u RTS i blokade Predsedništva Srbije, oni će ove nedelje pokušati da insceniraju napade sami na sebe ne bi li onda za to optužili predsednika Aleksandra Vučića i njegovu vlast, otkriva Informer

Đilasovci, kako saznajemo, planiraju da insceniraju napade na lidera Dveri Boška Obradovića, ali i na Natašu Jeremić, suprugu Vuka Jeremića! To bi, naravno, onda iskoristili za udar na vlast koju bi optužili za nasilje.

Obavešteni izvori Informera kažu i da su već spremne dve grupe batinaša, jedna iz Čačka i druga sa Kosova, koje treba da izvedu ove napade za koje bi potom Đilas, Obradović i Jeremić optužili predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Mnogo je opasno, spremili batinaše

Već su spremne dve grupe batinaša, jedna iz Čačka i druga sa Kosova, koje treba da izvedu ove napade

- Upad u RTS i protest ispred Predsedništva samo su početak realizacije plana za izazivanje haosa koji bi doveo do nasilnog otimanja vlasti. Sledeće što planiraju jeste da 'nepoznati ljudi' napadnu Obradovića i Natašu Jeremić, za šta bi potom optužili Vučića... Oni procenjuju da bi takvi napadi omasovili proteste i obezbedili im kritičnu masu ljudi na ulicama - kaže jedan od naših sagovornika.

Komentarišući ove navode, bivši operativac Božidar Spasić kaže da nema nikakve sumnje da je opozicija spremna za još veće nerede.

- Apsolutno su tačne informacije da takozvani krizni štab pobunjenika planira da fingira napade na Obradovića, Đilasa, a čak se pominju i pojedine žene. Sve to je u cilju da drže tenziju optužujući vlast za nasilje - naglašava Spasić.

ĐILAS, BOŠKO I VUK HUŠKALI DECU NA NASILJE, A SAD KUKAJU: VUČIĆU, ABOLIRAJ!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
yoo

pre 5 godina

Mogu da smisaljaju sta hoce! Unapred plan osudjen na propast!!! Narod nije naivan!

Tamara

pre 5 godina

Ovo je bruka i sramota šta rade Đilas i Boško.

Marija

pre 5 godina

Mogu oni da spremaju sta hoce ali istina uvek pobedjuje.

Verica

pre 5 godina

Lideri SZS planiraju lov u mutnom ali im je to velika greska.

Mia

pre 5 godina

Jel moguće do koje mere opozicija ide daleko u svojoj patologiji.

Ana

pre 5 godina

Loš scenario opozicije! Tako bude kad rade amateri!

Aleksa

pre 5 godina

Bosku odmah skupstinski odbor da ukine poslanicki imunitet i uhapsiti ga za terorizam i veleizdajnistvo a i ovu dvojicu jadnika i govnara zajedno sa njim u buvaru na hladjenje pa kada im guze budu pune onda na Prajd jer ce do tada da budu pozadinci. Inace u Jugoslaviji su se ovakvi odvodili u ludnicu da budu Napoleoni . I da vidis kako bi bilo mira na ulicama. Nije demokratij za Srbe

minja03

pre 5 godina

Pakosti i gadosti samo liče liderima opozicije.

Nikoletka

pre 5 godina

Nasilnicka laz u najavi nece promenuti niti okrenuti Srbiju.

Nale

pre 5 godina

Bolesni umovi su u stanju da zrtvuju i neciji zivot samo da bi ostvarili svoj cilj.

Miljana

pre 5 godina

Razotkriveni su, tako da je bolesni plan opozicije propao. Jasno je da ne biraju sredstva da dođu do cilja.

Ćira

pre 5 godina

Nije više tajni plan,čim se zna šta planiraju.

Cile

pre 5 godina

Da li je moguće da se opozicija bavi ovako prljavim radnjama?

Miljana

pre 5 godina

Narodu je dosta njihovih paklenih planova, nasilja i divljanja. Ako ne mogu da pomognu, ne trebaju ni odmagati.

Sale

pre 5 godina

Od opozicije nista pametno ne mozemo da ocekujemo. To je bolesno!

SS

pre 5 godina

Skup ludaka koje treba strpati u buvaru da ne obmanjuju ovaj napaćeni narod pogotovo naivnu decu,omladinu.Sad se pojavljuje i ova bahata Nataša,pa ko će se zaskočiti na nju kad se samo seti da leže u krevet sa tipom koji ima odvratnu,pokvarenu,lukavu facu jazavca,pa pogledajte ga u lice i sve vam je jasno.

Izbori 2024

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija