• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.03.2019

22:01

SNS SMEDEREVSKA PALANKA DAO PODRŠKU VUČIĆU: Osuda nasilja Ðilasa, Jeremića i Obradovića!

Politika

SNS SMEDEREVSKA PALANKA DAO PODRŠKU VUČIĆU: Osuda nasilja Ðilasa, Jeremića i Obradovića!

Podeli vest

Više gradskih i opštinskih odbora Srpske napredne stranke danas je osudilo nasilje Ðilasa, Obradović i Jeremića proteklog vikenda u Beogradu i dalo punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u sprovođenju politike razvoja Srbije i borbi za bolju i pristojnu Srbiju

Poručuju da fašizam i nasilje nisu i nikada neće biti prihvatljivi u Srbiji. Opštinski odbor SNS Smederevska Palanka je svom snagom uz predsednika Vučića i pruža mu bezrezervnu podršku da nastavi da se bori za uređenu i prosperitetnu Srbiju.

OTKRIVAMO! IMAJU PAKLENI PLAN ZA OPŠTI HAOS U SRBIJI! Spremaju lažne napade na Boška i Vukovu ženu!


- Kako ističe predsednik Vučić, nikada nećemo odustati od borbe za pristojnu i modernu Srbiju, državu koja ide napred putem razvoja i koja je poštovana u svetu, ali isto tako nećemo popustiti ni pred nasiljem fašista i tajkuna, Boška Obradovića, Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića - saopštio je Opštinski odbor SNS Smederevska Palanka.

Članovi i simpatizeri SNS u Bačkoj Palanci juče su se spontano okupili ispred prostorija SNS kako bi poslali poruku podrške Vučiću, a Opštinski odbor SNS Bačka Palanka danas u saopštenju najoštrije osuđuje "fašističko i razbojničko" ponašanje demonstranata predvođenih Ðilasom, Obradovićem i Jeremićem. 

- Nasilan upad u prostorije Javnog servisa Srbije, napadi na policajce ispred zgrade Predsedništva, kao i pretnje i uništavanje javne imovine predstavljaju grubo kršenje zakona Republike Srbije i takvo ponašanje mora biti sankcionisano od strane nadležnih institucija - poručuju u saopštenju.

Opštinski odbor SNS Bačka Palanka poručio je "siledžijama" iz SzS da njihovi metodi neće biti tolerisani i da nikoga neće zastrašiti.

- Sada, više nego ikada čvrsto stojimo uz predsednika Aleksandra Vučića, njegovim naporima da vodi politiku mira i stabilnosti, i svom snagom se borimo za bolju, uspešniju i modernu Srbiju - piše u saopštenju.

Gradski odbor SNS Vršac pruža snažnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi protiv nasilja i očuvanju demokratskih tekovina Srbije i najoštrije osuđuje vandalske činove pojedinih interesnih grupacija usmerene ka destabilizaciji države i linču neistomišljenika.

- Uskraćene za podršku naroda, razularene horde pod dirigentskom palicom tajkuna Ðilasa i Jeremića, kao i njihovog dežurnog potrčka, neofašističkog lidera Boška Obradovića, pretnjama linču predsedniku Vučiću, upadom u zgradu RTS-a, divljačkim pohodom na novinare i nasiljem nad pripadnicima MUP-a pokušavaju da izazovu haos i nasilničko prekrajanje izborne volje građana ne bi li se vratili na vlast i nastavili svoje pljačkaške pohode - poručuju naprednjaci iz Vršca.

Navode da se sve ovo dešava isplanirano, u veoma teškom trenutku za Srbiju kada predsednik Vučić vodi presudnu bitku za Kosovo i Metohiju ispravljajući pogubnu politiku prethodnih vlasti, a sve u cilju osiguravanja trajnog mira u regionu i sigurnog života svakog pripadnika srpskog naroda na KiM.

Povereništvo Opštinskog odbora SNS Lučani daje bezrezervnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u sprovođenju politike razvoja Srbije na svim poljima i najoštrije osuđuje Ðilasovo, Obradovićevo i Jeremićevo divlljaštvo proteklog vikenda u Beogradu. 

- Građani Srbije još jednom su imali prilike da se uvere da je cilj tajkunsko-fašističke koalicije, koja vitla motornim testerama, napada noževima, preti vešanjem, rušenje države i potiranje svih njenih demokratskih principa.

Takvo ponašanje, je svojstveno onima koji, bez podrške građana, žele na vlast da dođu na nedemokratski način, mimo izbora i izborne volje birača", poručuju u saopštenju.

Naveli su da su građani Srbije, dajući podršku predsedniku Aleksandru Vučiću, pokazali da ne žele nasilje i povratak u prošlost u vreme pljačkaških privatizacija, ponižavanja Srbije, već život u uređenoj, modernoj, stabilnoj i prosperitetnoj državi.

Gradski odbor SNS Smederevo pružio je snažnu podršku predsedniku Vučiću da istraje u borbi za snažnu, pristojnu Srbiju u kojoj su budućnost otvaranje novih fabrika, izgradnja puteva, obnova škola, rast životnog standarda.

- Nasilje, vandalizam i bezakonje ne smeju biti oblici političkog delovanja, a posle svih dešavanja, jasno je da tajkuni Ðilas i Jeremić, fašista Obradović i ostali iz Saveza za Srbiju, nemaju šta druga da ponude građanima Srbije već isključivo nasilje - navodi se u saopštenju.

(VIDEO) JEREMIĆ, JADA JADNA, NAJJADNIJA DO SADA! Nisam ja smislio to sa testerom, to je sumanuti Boško ili Đilas - Ja sam muzičar!


Poručuju da se vlast ne osvaja na ulici, nasilnim upadom u institucije, vređanjem žena, pozivom na linč neistomišljenika, pretnjama silovanjem, vešanjem, već na izborima od kojih, kako kažu, Ðilas, Jeremić i Obradović zbog odsustva podrške građana beže.

- Podsećamo na svim prethodnim izborima, građani su iskazali podršku politici Aleksandra Vučića, stvaranju pristojne i napredne Srbije - navode smederevski naprednjaci.

Uz osudu nasilja koje su, navode, na ulicama Beograda organizovali "tajkuni i strani plaćenici" Ðilas, Jeremić i Obradović, Opštinski odbor SNS Plandište poručuje da se ni u jednoj uređenoj državi vlats ne ruši nasilnim pute, te tako neće ni u Srbiji. 

Građani su, kažu, svoju izbornu volju jasno iskazali na demokratski održanim izborima na kojima su bezrezervnu podršku dali Vučiću i SNS i tako podržali razvoj, napredak i bolju budućnost svih građana Srbije. 

- Izborna volja građana se neće menjati na ulici od strane pojedinaca nasilnika, kakvi su đilas, Obradović i Jeremić i njihovi partijski sledbenici koji su godinama unazad pljačkali i krali građane Srbije i uništili rejting Srbije u svetu - navode u saopštenju naprednjaci iz Plandišta. 

I članovi i simpatizeri SNS iz Kovina okupili su se u velikom broju kako bi pružili punu podršku Vučiću u borbi za normalnu i pristojnu Srbiju. 

Opštinski odbor SNS Kovin naoštrije je osudio pretnje Vučiću, nasilni upad predstavnika SzS u zgradu RTS-a i nasilje na ulicama Beograda. 

- Tajkunski dvojac, Ðilas i Jeremić i fašista Obradović su ovim nasilnim napadima definitivno stavili tačku na pomisao da su ovo i dalje građanski protesti. Jasno je kao dan da je opozicija svesna svoje političke nemoći - navodi se u saopštenju.

Dodaje se da Ðilas, Jeremić i Obradović, nezadovoljni podrškom naroda, nasiljem i vandalizmom žele da ruše vlast koju su građani na svim izbornim nivoima legitimno izabrali. 

- Kovinski naprednjaci su uz svog predsednika i ne žele da dozvole da fašisti, lopovi i tajkuni sprovode svoje bolesne ideje sa šačicom onih koji ih slede - poručuju.

I Gradski odbora SNS Pančevo pruža punu podršku Vučiću i najoštrije osuđuje pokušaje destabilizacije zemlje.

- Huligansko ponašanje koje su sproveli Boško Obradović, Dragan Ðilas, Vuk Jeremić i drugi predstavniciove tajkunsko-fašističke koalicije, dokazuju tvrdnju da ovakva politika mržnje prema Aleksandru Vučiću, bez interesa, konkretnih ciljeva za narod i građane, nikada neće dobiti podršku građana - navode u saopštenju.

Protesti su, kažu naprednjaci iz Pančeva, sada ogoljeni i jasno je da oni nisu spontani, već da iza njih stoje predstavnici SzS sa "tajkunskim novcem i vezama čiji je jedini cilj povratak na vlast, dalja pljačka naroda i razaranje Srbije".

Opštinski odbor SNS Bela Crkva pružio je punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u sprovođenju politike razvoja i najoštrije osudio Ðilasovo, Obradovićevo i Jeremićevo nasilništvo, ispoljeno prvo upadom u zgradu RTS-a, a zatim i na ulicama Beograda, ispred Predsedništva Srbije i MUP-a.

- Predsednik Vučić se dostojanstveno bori da Srbiju digne na noge, posle razaranja istih onih koji bi danas na vlast da dođu silom. Nasilje i divljaštvo tajkunsko-fašističke koalicije su za najoštriju osudu, a testera i vešala ne mogu biti i neće biti simboli jednog demokratskog društva - dodaje se u saopštenju.

Opštinski odbor SNS u Inđiji najoštrije osuđuje vandalsko ponašanje Obradovića, Ðilasa, Jeremića i ostalih malobrojnih pripadnika "rušilačke koalicije, nazvane Savez za Srbiju".

U saopštenju se pozivaju svi nadležni državni organi da, u skladu sa Zakonom, budu procesuirani i najoštrije kažnjeni svi organizatori, podstrekači i kriminalci koji su se usudili da provale u zgradu RTS-a, blokiraju rad predsednika Republike, tuku i prete pripadnicima policije.

- Građani Srbije žele mir, stabilnost , sigurnost i nećemo dozvoliti nikome da nam terorističkim i kriminalnim aktima ugrozi bezbednost, pravo na rad, pravo na slobodu izbora i težnju za modernom i jakom Srbijom - dodao je opštinski odbor SNS u Inđiji. 

Opštinski odbor SNS Alibunar najoštrije je osudio vandalizam, huliganstvo i nasilje bilo koje vrste. 

- Pristojna Srbija ne dozvoljava da propali političari, tajkuni i siledžije, koji su opljačkali i zadužili ovu zemlju i njene građane, podstrekivanjem na nasilje ugrožavaju bezbednost i budućnost naše dece - dodaje se u saopštenju.

Povereništvo SNS u Čajetini jedinstveno je osudilo nasilja koje promovišu Ðilas, Obradović i Jeremić.

U saopštenju se dodaje da Srbija dobro pamti koliko je opljačkana i ponižena od strane ove družine, i daje puna podrška predsedniku Vučiću u uspešnoj borbi za ekonomski oporavak i nikad bolji međunarodni ugled Srbije.

Opštinski odbor SNS Velika Plana daje bezrezvnu podršku Predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i najstrožije osuđuje napade na državne institucije i uništavanje državne imovine.

- Jasno je da ovde nema govora o građanskim protestima, da su u pitanju politički organizovana okupljanja na čelu sa Ðilasom, Obradovićem i Jeremićem. Građanima naše opštine su dobro poznata ova lica po malverzacijama, aferama, zatvorenim fabrikama i milionskim iznosima na svojim računima. Na dan kada pristojna i normalna Srbija obeležava 15 godina od pogroma Srba sa Kosova i Metohije i moli se za nastradale ovi kojima ništa nije sveto organizuju haos na ulicama našeg glavnog grada. Napadima na novinare, policajce, žene i svoje neistomišljenike pokazali su svoje pravo lice - ističe se u saopštenju.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ruzica

pre 5 godina

Svi Srbi su uz predsednika koji se svaki dan bori za svoj narod.

Tina

pre 5 godina

Svako imalo normalan dace predseniku podrsku!!! Ono je razbojnistvo!!!

Miki

pre 5 godina

Паланка је била у банкроту! Зхваљујући Влади Србије и председнику Вучићу она полако али сигурно излази из силних дуговања! Подршка председнику!!!

darija

pre 5 godina

Huligansko ponašanje koje su sproveli Obradović, Ðilas i Jeremić tajkunsko-fašističke koalicije, dokazuju tvrdnju da ovakva politika mržnje prema Vučiću, bez interesa, nikada neće dobiti podršku građana

Goran

pre 5 godina

Boško i Đilas su ovim postigli još jedan autogol.

Mia

pre 5 godina

Svi gradovi pružaju predsedniku veliku podršku.

joka

pre 5 godina

Nećemo nikada dozvoliti da žuti opet dodju na vlast.

Nina

pre 5 godina

Svaka cast Smederevskoj Palanci na ukazanoj podrsci predsedniku Vucicu.

Marko

pre 5 godina

Cela Srbija je ustala da da podršku Vučiću.

Miki

pre 5 godina

To i jeste za svaku osudu pokušaj destabilizacije zemlje!

Nikoletka

pre 5 godina

Svaka cast gradjanima sto podezavaju rad i delo predsednika.

Milos

pre 5 godina

Svaka osuda ovkokvog ponasanja, dosta je nasilja u Srbiji, vlast se dobija na izborima, a ne na ulici.

MINJA

pre 5 godina

Predsednik Vučić ima veliku podršku svih građana,za razliku od opozicije.

anka

pre 5 godina

Mislim da su svi gradski i osptinski odbori SNS pruzili punu podrsku predsedniku Aleksandru Vucicu!!!!

Kole

pre 5 godina

Podrške predsedniku Vučiću stižu sa svih strana

Ivana

pre 5 godina

Potpuno je nebitno da li ste pristalica SNS ili ne, nasilje Djilasa , Jeremica i Obradovica nema opravdanje. Opozicionari ovako nista dobro nece postici. Ako ne zele na izbore, vlast nikad nece dograbiti.

Goran

pre 5 godina

Predsedniku treba pružiti punu podršku jer mnogo čini za dobrobit svih nas

pomorandža

pre 5 godina

Svaka čast! Svako normalan osuđuje te divljake! Živeo Predsednik Vučić!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija