• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2019

17:43

(FOTO) LUDI SERGEJ OPET DOBIO NAPAD! Pozvao na seksualno iživljavanje nad Anom Brnabić, a onda dobio odgovor koji je ogolio njegov PROPALI ŽIVOT!

Politika

(FOTO) LUDI SERGEJ OPET DOBIO NAPAD! Pozvao na seksualno iživljavanje nad Anom Brnabić, a onda dobio odgovor koji je ogolio njegov PROPALI ŽIVOT!

Podeli vest

Lider PSG Sergej Trifunović nastavio je sa vređanjem žena, pozivajući na seksualno iživljavanje nad predsednicom Vlade Srbije Anom Brnabić

Trifunović je na svom Tviter nalogu postavio bolesnu pesmu koju navijači pevaju Ani Brnabić, a glasi: "Zatrudni, nije tvoje - primi ga Ana Brnaba"!

Nakon ovog primitivnog napada, gradski odbornik SNS u Beogradu Nebojša Bakarec uputio je otvoreno pismo lideru PSG-a, koje prenosimo u celosti:

- Već sam vas jednom upozorio da prestanete da se ponašate kao divlja zver. Odlučili ste da nastavite sa bestijalnostima, i da se očigledno nikada više ne ponašate kao ljudsko biće. Odlučili ste da se ispišete iz ljudskog roda. Na Tviter ste postavili jednu od svojih najvećih gadosti. Osim što opet vređate Anu Brnabić i Milicu Đurđić, vi vređate sve pripadnice LGBT populacije, ali i sve žene. Sadržaj vašeg tvita predstavlja najgrublje vrađanje majčinskih osećanja i poziva na seksualno iživljavanje nad vašom žrtvom. Opet propagirate nasilje.

Skaredno je to što, dok pokušavate da ponizite druge, one koji vam ništa nažao nisu učinili, vi obesno boravite na višenedeljnom skijanju u SAD, u Aspenu. Naravno da se postavlja pitanje odakle vam novac za putovanje i boravak u ekskluzivnom ski centru, o kome 99 odsto građana može samo da sanja? Od prodaje narkotika?

 

ĐILAS, JEREMIĆ I OBRADOVIĆ SPREMAJU VELIKO ZLO! O njihovim bolesnim namerama BRUJI CEO REGION!

Pre ovoga, vređali ste tek rođeno dete Milice Đurđić, ali i Anu Brnabić i Milicu Đurđić. Da li postoji bilo šta što vam je sveto? Da li postoji bestijalnost koju biste sebi uskratili? Izgleda da ne postoji. Pokušavate da zgazite samo biće majčinstva, nežnosti i roditeljstva. Da li ste opsednuti ili ste samo drogirani? Izgleda da ste u Aspenu došli do novih zaliha teških opijata.

 

ZA RAZLIKU OD MIŠEVA KAO ŠTO JE JEREMIĆ, JA UVEK STOJIM UZ SVOJE LJUDE! Nebojša Stefanović oštro odgovorio na prozivke lidera SZS!

Razmislite, ako vam dozvole psihoaktivne supstance. Imate 46 godina, nemate ni kučeta, ni mačeta, ni roda ni poroda. Nemate sa kim da podelite intimu, nemate sa kim da podelite bliskost. To je teško, ali to nije alibi da se ponašate kao demon. Molim vas, nemojte više vređati bilo koga. Molim vas nemojte vređati novorođene, žene, decu... Ako je u vama ostao i trag ljudskosti, molim vas da se držite tog zrna spasa, vas radi. A i novorođenčad će odahnuti - napisao je Bakarec.

Foto: printscreen Twitter




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Smrad

pre 5 godina

Kako je ovaj postao gradski odbornik. A debila keve ti

Lela

pre 5 godina

Trifunovicu ti si je dan ludak koji treba da se leci....

Danijela

pre 5 godina

Sergej je bio jedan od mojih omiljenih glumaca. Toliko me je razocarao . Ponasa se kao obican nasilnik i grubijan . Nista mu od ovoga nije trebalo .

Mila

pre 5 godina

Sergej Trifunović definitivno nije normalna osoba.

Dušan

pre 5 godina

Droga mu je spržila mozak pod 1. Pod 2 sve je to plod seksualne frustracije. Pod 3 pravi Grobar nikad ne bi delio klipove navijača komšinice.

raada

pre 5 godina

Propali glumac narkoman baljezga gluposti, vređa nema granice

Vanja

pre 5 godina

Neverovatno da osnivač fondacije za lečenje bolesne dece tako vređa jedno novorođenče.

jovana

pre 5 godina

Ovaj covek ima dijagnozu.Ovake izgovorene vulgarnosti se kose sa zdravim razumom

mita

pre 5 godina

Nevaspitanju Sergeja nema kraja!Tog ološa treba staviti il u zatvor il u ludnicu!

Jaca

pre 5 godina

Lepo mu je rekao, samo sto njemu nidta ne dopire do mozga, ako ga uopste ima.

Miki

pre 5 godina

Kada je neko glup to mu ne možeš ni dokazati!

Marija

pre 5 godina

Monstrum i ljiga. Odmah na lečenje u Lažu i da tamo ostane zauvek.

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija