• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.03.2019

18:08

(FOTO) TAJNA PORUKA TRAMPU O ZAVERI DUBOKE DRŽAVE?! Optuženi za ubistvo mafijaškog bosa pokazao ČUDNE SIMBOLE na šaci!

Politika

(FOTO) TAJNA PORUKA TRAMPU O ZAVERI DUBOKE DRŽAVE?! Optuženi za ubistvo mafijaškog bosa pokazao ČUDNE SIMBOLE na šaci!

Podeli vest

Antoni Komelo, optužen za ubistvo šefa kriminalne porodice Gambino Frančeska Kalija, zvanog Frenki boj, ima na ruci simbol za koji kažu da ima veze sa jednom teorijom zavere u vezi sa predsednikom SAD Donaldom Trampom

Pre saslušanja u Nju Džerziju, Komelo je podigao levu ruku, preneo je AP. Na njoj su bili natpisani slogani koji podržavaju predsednika Donalda Trampa, uključujući i "MAGA Forever". 

To se odnosi na slogan Trumpove kampanje "Make America Great Again" (Učini Ameriku velikom ponovo). 

ERDOGAN PRETI NOVOM ZELANDU: Ako ne nađete način da kaznite teroristu, TURSKA ĆE MU NAPLATITI!

Foto: AP/Photo

U sredini njegovog dlana bilo je nešto što izgleda kao slovo "Q". Slovo je povezano sa QAnon, što je teorija zavere koja sugeriše "duboku državnu" zaveru protiv Trampa.

Na pitanje šta se nalazi na ruci Komela, njegov advokat Brajan Niari je odgovorio: "Lisice". 




 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija