• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2019

18:14

(FOTO) ZAPALIO ZA LONDON, A DECU KOJU JE NAHUŠKAO NA NASILJE OSTAVIO NA CEDILU!

Politika

(FOTO) ZAPALIO ZA LONDON, A DECU KOJU JE NAHUŠKAO NA NASILJE OSTAVIO NA CEDILU!

Podeli vest

Dragan Đilas , jedan od lidera Saveza za Srbiju Boška Obradovića, danas je sa aerodroma Nikola Tesla odleteo za London, ostavivši svoje pajtaše, od kojih su neki zbog njega završili u zatvoru, na cedilu

Đilasu izgleda ne smeta što je zajedno sa Jeremićem i Obradovićem proteklog vikenda, nasilnim upadom u RTS i huliganskim ispadima ispred Predsedništva Srbije napravio haos i što su neki mladi ljudi koje su njih trojica nahuškali uhapšeni i osuđeni za nasilje, jer mu je preči put u London od toga šta će biti s njima.
 

Foto: informer.rs

(FOTO) POSLE PROPASTI "SPORAZUMA S NARODOM", ZBRISAO U LONDON DA SE BAHATI! Đilas pravi nove biznis dilove u jednom od NAJLUKSUZNIJIH RESTORANA NA SVETU!

Foto: pink.rs printscreen

 

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Đilas u sred protesta zapalio u glavni grad Engleske. On se i sredinom februara, neposredno nakon potpisivanja i propasti "Sporazuma s narodom", zaputio u London, gde je uslikan u jednom od najskupljih restorana, koji je nagrađen i Mišelinovom zvezdom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Brka

pre 5 godina

Naravno da je preci tamo se sastaje sa nalogodavcima i organizatorima.

ivan

pre 5 godina

Odlazi SMRAD po nove instrukcije od MI-5, za izazivanje kaosa u Srbiji

zoki

pre 5 godina

Otisao kod zlikovaca u London po instrukcije da mu kazu sta da radi dalje .

Rade

pre 5 godina

Pa otišao u London, da nalogodavcima, saopšti šta je bilo i kako je bilo. I da preuzme daljnje instrukcije šta i kako treba da radi. Kada se vrati smesta uhapsiti govno, odnosno domaćeg izdajnika ! ! ! ! ! ! !

Cece

pre 5 godina

Vi ste zaboravili Kako je Djilas zaradio prve pare.Za vreme studentskih protesta Kao vodja,dobio je od amera 400000$To je bill javna informacija.Kasnije je u ceskoj to uvecao I Kao gradonacelnik postao truli tajkun.Sad je itisao da uzme kes od britanaca,I promise zadatke za opoziciju.

STALJIN

pre 5 godina

Otislo govno po jos smrada kod bande nalogodavaca.Kakav nevidjen olos.hapsi drzavo sta cekas .U kamenolom s njim da tuca kamen

Kosta1984

pre 5 godina

Znaci Britanci ga placaju.Sve sto podrzava Britanija,Nemacka,Amerika,Francuska,Hrvatska,Albanci i Muslimani iz BIH nije dobro za Srbiju a u ovom slucaju se zna ko je to.

Samosvsna građanska

pre 5 godina

Podsećanje: Britanci su Ujedinjinem nacijama podneli zahtev da Srbi budu proglašeni genocidnim narodom (genocidnim narodom nisu proglašeni niNemci a u II svetskom ratu su ubili desetine miliona ljudi, najviše Jevreja) i to jebilo bezuspešno samo zahvaljujući Rusiji i Kini koje su stavili veto na ono što su Britanci zahtevaju od Ujedinjenih nacija. Sada zahvaljujući ,,Informeru'' znamo da je Đilas otišao kod Britanaca a nije teško shvatiti da je kod njih otišao da bi od njih dobio nove savete o tome kako srušiti sadašnju vlast u Srbiji i onda da na vlast dođu Đilas, Trifunović i ostali iz opozicije koji će pristati da učine sve što od njih traže Britanci i ostale države koje su neprijatelji Srba, Srbije i Republike Srpske.

Sale

pre 5 godina

Otišao, a ovde ostavio kojekakve ''advokate,, da ga zastupaju. Halo ''braćo,, mi nismo ludi. Pa svi znamo da je CNN prenosio sve ''bitne,, dogadjaje DIREKTNO i da nijedan od njihovih novinara nije, Bogu hvala, stradao. Gde su na ''protestima,, ostali mediji. Gle čuda! Niko nije znao sem ,,nekih''. A sad, ovaj ode, a ostavi ''advokate,,

Dane

pre 5 godina

Otkud mu viza? Ja moram da ispunim mnogobrojne formulare i da se vucaram po kunzulatima.... Verovatno kao agent moze i bez vize da udje u Veliku Britaniju...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija