• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMERA

19.03.2019

21:44

VUK JEREMIĆ NA PROTESTU NOSIO SAT OD 15.000 EVRA: Glumio revolucionara u vijetnamci i beloj majci, ALI OVAJ DETALJ GA JE RASKRINKAO!

Politika

VUK JEREMIĆ NA PROTESTU NOSIO SAT OD 15.000 EVRA: Glumio revolucionara u vijetnamci i beloj majci, ALI OVAJ DETALJ GA JE RASKRINKAO!

Podeli vest

Jedan od lidera SZS na protestu glumio revolucionara u vijetnamci i beloj majici, a na ruci nosio 'brajtling' vredan kao nov automobil

Vuk Jeremić, bivši šef diplomatije i najbliži saradnik tajkuna Dragana Đilasa, tokom protesta ispred Predsedništva Srbije definitivno je dokazao da je najstrašniji licemer!

Dok je na skupu pokušavao da glumi revolucionara i u zelenoj vijetnamci pretio 'da Vučića neće biti do Vaskrsa' (!?!), Jeremić je na ruci nosio sat marke 'brajtling' vredan oko 15.000 evra!

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Lično bogaćenje

Naši sagovornici iz SZS kažu da Jeremićev nesvakidašnji izgled na protestima nije bio nimalo slučajan.

Huška i uživa u bogatstvu

Foto: Printscreen TV Pink

Dok građane huška na nasilje i kršenje zakona, Jeremić uživa u milionima koje je stekao na nesreću tih istih građana
Marko Matić, 'Antidot'

- Vuk je želeo da se približi 'običnom' narodu, pa je odlučio da ovog puta izbegne skupa odela, kravate, cipele... Iako se stalno na društvenim mrežama hvali svojim putovanjima i luksuzom, dakle ne krije da je bogat, za vikend su ga savetovali da sve to stavi po strani i da se obuče kao običan čovek. I sve je tako uradio, ali na sat je zaboravio... - prenosi Informerov izvor, koji tvrdi sda u mnogi u Savezu za Srbiju ljuti zbog Jeremićeve bahatosti kojom sve više nervira narod.

I dok se Jeremić nije oglašavao ovim povodom, Marko Matić iz antikorupcijske mreže "Antidot" ocenjuje da je lideru Narodne stranke bitno samo lično bogaćenje.

- Dok obične građane huška na nasilje i kršenje zakona, čime dodatno ugrožava njihovu budućnost i egzistenciju, Jeremić nastavlja da uživa u milionima koje je stekao na nesreći tih istih građana. A danas im se predstavlja tobože kao spasilac. On svojim neverovatno licemernim ponašanjem samo potvrđuje da je lično bogaćenje smisao njegovog bavljenja politikom, dok su nacionalni interesi, država i njeni građani samo sredstva za ostvarenje njegovih sebičnih interesa - naglašava Matić.

Čista megalomanija

Mario Spasić, generalni sekretar Saveta za monitoring, tvrdi da Jeremić zloupotrebljava obične ljude.

- Ovo sa satom je još jedan dokaz da se nezadovoljan narod zloupotrebljava kao paravan ne bi li njih nekoliko zauzelo fotelje i nastavilo da uživa. Preskup 'brajtling' na Jeremićevoj ruci jeste poruka svima onima koji protestuju ili podržavaju proteste da se radi o čistom megalomanstvu. To sve za cilj ima boljitak, ali ne naroda, već isključivo Jeremića, Đilasa, Obradovića i ostalih koji su navikli na luksuz, hedonizam i sebičnost - zaključuje Spasić.

(VIDEO) JEREMIĆ OPET TUĐU DECU HUŠKA NA NASILJE: Blokiraćemo puteve, institucije, fakultete!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 5 godina

Mnogo serete..jebo vas Jeremic..Rolex, Braitling...sutra ce biti neka treca marka sata..dosadni ste bre..toliko ste primitivni koliko je i on lopov..jebite se vise svi...sjebali ste ovu drzavu i narod do jaja..pogledajte na sta narod lici vani..izadjite malo iz te vase bolestine, sram vas bilo..kevcete ko kerovi jedni na druge..usrali ste se svi u nedelju..i ovi na vlasti i ovi u opoziciji..kao - sta nam se desilo..nemate pojma sta vise da radite, ni jedni, ni drugi..Vucic pedeset puta rekao da se ne plasi nikoga, onaj Djilas jebeni ni sam ne veruje u ono sto prica - svi na psihijatriju..Sarapa i svi gosti njegovi lupetali po ceo dan - svi se usrali doslovce, nikada nije bilo smesnije - smeju se svi u regionu..jos nam je samo falio ovaj totem Dodik - i on se usro skroz - ko ce ga drzati i funansirati dalje..da li ste svi vi svesni sta radite као javni ljudi - sve cemo izgubiti ne zbog drugih

Miki

pre 5 godina

Jos jedna notorna laz, ma kakvih 15.000,00 eu… To je u najskupljoj opciji Breitling Colt Automatic koji kosta ~3000,00

sajdzija

pre 5 godina

Dogovorite se. "Breitling" ili "Rolex", 15.000 ili 25.000 eura ??????????

Marko

pre 5 godina

Pre neki dan napisali ste da je 35.000 sada 15,000....pa dogovorite se lepo da se nadjemo na 10.000...ha,ha....ovaj sat, na slici, vredi, brat-bratu, par stotina evra...Chisto da vas uputim.

Stojan

pre 5 godina

A nije se bunio kad je trosio hiljade dolara srpskog novca op Americi.

istina

pre 5 godina

Pa da li ste vi iz informera normalni kakvih 15000 eura hahaha

Izbori 2024

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija