• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.03.2019

11:57

JOVIČIĆ: Đilas fabrikuje laži o policiji da bi opravdao nasilje i vandalizam svojih stranačkih huligana!

Politika

JOVIČIĆ: Đilas fabrikuje laži o policiji da bi opravdao nasilje i vandalizam svojih stranačkih huligana!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić oglasio se povodom izjave lidera Saveza za Srbiju Dragana Djilasa, da Žandarmerija ne treba da postoji i da će "kada oni dođu na vlast ova jedinica biti rasformirana"

- Poručujem gospodinu Đilasu da se na njegovu veliku žalost to neće dogoditi, jer se na vlast ne dolazi vandalizmom i nasiljem nego poverenjem kod građana i glasanjem na izborima- naveo je Jovičić.

On je podsetio Dragana Đilasa da je Žandarmerija reformisana upravo na predlog i inicijativu sadašnjeg ministra policije i da je za vreme dok su on i Demokratska stranka bili na vlasti ova jedinica zbog toga što su je oni privatizovali stekla lošu reputaciju.

- Gospodinu Đilasu se ne sviđa što policija radi svoj posao, štiti građane, njihovu imovinu, državu i Ustavni poredak, i nije stranačka vojska, kao što je to bilo u njegovo vreme, već narodna policija. Tako će i ostati, dok god policiju vodi ministar Nebojša Stefanović, a državu predsednik Aleksandar Vučić, jer građani su tako odlučili - kaže Jovičić. 

VUK JEREMIĆ NA PROTESTU NOSIO SAT OD 15.000 EVRA: Glumio revolucionara u vijetnamci i beloj majci, ALI OVAJ DETALJ GA JE RASKRINKAO!

Kako kaže jasno je da se Đilasu, Obradoviću i njihovim huliganima nije dopalo što su policija i Žandarmerija sprečili njihov pokušaj da maltretiraju novinare i zaposlene i uništavaju imovinu televizije koja je Javni servis svih građana Srbije.

- Gospodo, lideri opozicije, moraćete da zaboravite na nasilje kao model ponašanja. Znam da je vama to teško jer ste tako navikli da se ponašate u svojim kućama, ali svi mi koji smo postavljeni da ovaj grad i zemlju vodimo u ime građana koji su nam poverili odgovornost, branićemo građane i njihovu bezbednost. Što se Žandarmerije tiče, zahvalni smo im što su po ko zna koji put izložili svoje živote opasnosti i sprečili nerede većih razmera koji su Đilasu i njegovim huliganima i bili cilj. Zahvaljujući tim hrabrim i profesionalnim ljudima, niko od radnika RTS-a nije povređen, niti je uništena imovina. Oni na fizičko nasilje čak nisu odgovorili silom, iako su na to imali potpuna i sva prava. Dokazali su da su profesionalci i opravdali epitet najelitnije policijske jedinice u regionu.
Sram vas bilo gospodine Đilas za sve laži kojima ste pokušali da diskreditujete sve časne pripadnike policije koji danima i noćima, daleko od svojih porodica čuvaju Srbe u Kopnenoj zoni bezbednosti, koji se bore protiv terorizma i najtežih oblika kriminala i svakodnevno rizikuju svoje živote da bismo svi mi, naša deca, majke i žene mirno spavali
- naveo je Jovičić.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sara

pre 5 godina

Od Đilas osim laži drugo se ne može očekivati.

Miki

pre 5 godina

Zandarmerija je tokom necivilizovanih protesta punih vandalizma i nasilja svake vrste, delovala u skladu sa zakonom.

Nensi

pre 5 godina

Odavno je takav i samo sve vise ide stranputicom

ana

pre 5 godina

Djilas pravi selfi u pozadini dok decu koristi kako bi sproveo nerede i destabilizovao drzavu

milan05

pre 5 godina

Pa od Đilasa se samo laži mogu čuti u medijima.

Milan

pre 5 godina

Na koji nacin Djilas misli da dodje na vlast,a ne zeli na izbore? Samo neka mi to neko objasni.

Stefan

pre 5 godina

Djilas i tajkuni vise nikada nece vladati Srbijom.

Goran

pre 5 godina

Nema nikakvo opravdanje za nasilje,Djilas uvek karikira.

Oliver

pre 5 godina

Лагао је док је био на власти ништа га не спречава да сада лаже још више.

Janko

pre 5 godina

Djilas je jasno pokazao kako bi on vodio države,sve insitucije koje ne slušaju njegovu komandu bile bi ugašene!

Ana

pre 5 godina

Nadlezni organi postoje kako bi zastitili narod.

Isidora

pre 5 godina

gradjani jako dobro znaju ko laže, može Đilas da priča šta hoće

milojko

pre 5 godina

Gospodinu Đilasu se ne sviđa što policija radi svoj posao, štiti građane, njihovu imovinu, državu i Ustavni poredak, i nije stranačka vojska, kao što je to bilo u njegovo vreme, već narodna policija. Tako će i ostati, dok god policiju vodi ministar Nebojša Stefanović, a državu predsednik Aleksandar Vučić, jer građani su tako odlučili.

Maja

pre 5 godina

Djilasa briga za narod, njemu su pare najvanije i vlast.

Vera

pre 5 godina

Niko nece opravdati nasilje ma o cemu on pricao.

mimi

pre 5 godina

opozicija jos malo ima da ide po spiskovima i po kucama da nas bije ,samo nasilje nemaju druge atribute

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija