• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: A. Grbović

20.03.2019

12:34

LIBERAL SLOBODAN PETROVIĆ TUKAO FUNKCIONERA SRPSKE LISTE MILANA KOSTIĆA!

Politika

LIBERAL SLOBODAN PETROVIĆ TUKAO FUNKCIONERA SRPSKE LISTE MILANA KOSTIĆA!

Podeli vest

Funkcioner Srpske liste Milan Kostić napadnut je jutros u Prištini,a njega je, kako je saopštila ova najjača srpska stranka na KIM, udario predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović

Kostić je poverenik Srpske liste u Prilužju a njega je, kako je navedeno u saopštenju, bez ikakvog povoda, u restoranu u Prištini napao je predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović, koji je uz pogrdne reči Kostića pogodio u glavu mobilnim telefonom i naneo mu povrede.

"Na zaprepašćenje svih prisutnih, Slobodan Petrović je nakon toga seo i naručio piće. Na poziv povređenog Kostića, na lice mesta ubrzo je stigla policija koja je Petrovića privela, a od Kostića su zahtevali da im da izjavu o celom događaju", navodi se u saopštenju Srpske liste.

Prilikom privođenja Slobodana Petrovića, visoki funkcioner njegove stranke Boban Stanković je u prisustvu policije na račun Kostića izrekao više ozbiljnih pretnji, navodi Srpska lista.

"Ovaj sramni napad na gospodina Milana Kostića, koga Srbi na Kosovu i Metohiji znaju kao porodičnog čoveka koji je u političke vode ušao na zahtev svoju sunarodnika i koji je dao značajan doprinos opstanku srpskog naroda, pokazuje osionost Slobodana Petrovića i njegovih pajtaša, koji su nakon ulaska u Vladu Ramuša Haradinaja i dobijenog mesta ministra umislili da mogu  fizički da napadaju i vređaju svoje sunarodnike samo zato što su njihovi politički protivnici. Nakon 1999. godine ovo je prvi put da u Prištini Srbin bude žrtva napada od strane drugog Srbina", stoji u saopštenju.

Srpska lista zahteva da policija i tužilaštvo preduzmu sve neophodne radnje kako bi se Slobodan Petrović i Boban Stanković procesuirali i kaznili jer, kako su naveli, ovakvo ponašanje je apsolutno neprihvatljivo.

Predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović poslao je medijima poziv za konferenciju na albanskom jeziku. On će, kako saznajemo, komentarisati događaj u restoranu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tijana

pre 5 godina

Nasilje se ne resavaju nesuglasice vec dokazima , radom i mirom.

dragan

pre 5 godina

Prodana duša! Nije ni prvi ni zadnji koji će zarad lične koristi uraditi sve protiv svog naroda. Šljam!

Maja

pre 5 godina

Srbi medjusobno treba da se podrzavaju na KiM, nemiri ovakvi nam nisu potrebni.

Mila

pre 5 godina

Djilasova banda,huligani u Pristinu dosli da prave nerede,proteste.Napad najbolja odbrana.

Igor

pre 5 godina

Bruka i sramota pa što ne napadaš Albance a ne pripadnike svog naroda!?

mimi

pre 5 godina

ovo je novi trend sadasnje opozicije jeremica obradovica i djilasa ,samo na silu i tuca

lana

pre 5 godina

Kakvo je ovo nasilnicko ponasanje, mora se stati na put tome.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija