• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.03.2019

08:19

SNP: Haški sud još jednom pokazao da je "LAŽNI SUD" čiji je jedini cilj PROGON SRPSKOG NARODA!

Politika

SNP: Haški sud još jednom pokazao da je "LAŽNI SUD" čiji je jedini cilj PROGON SRPSKOG NARODA!

Podeli vest

Srpska narodna partija Nenada Popovića ističe da je Haški sud, osudom Radovana Karadžića na doživotnu kaznu zatvora, još jednom pokazao da je “lažni sud” čiji je jedini cilj od osnivanja progon čitavog srpskog naroda kroz optužbe političkog i vojnog rukovodstva Srbije, Republike Srpske i krajiških Srba za sva ratna događanja, pa i nesumnjive zločine koji su se dogodili na prostoru bivše Jugoslavije

 

"Ovom i ovakvom presudom Radovanu Karadžiću, lideru i osnivaču Republike Srpske, sada žele da ospore neupitnu i na velikim žrtvama izvojevanu slobodu srpskog naroda preko Drine, kojem je u osvit raspada bivše zajedničke države pretio novi progon i stradanje.

Oni koji stoje iza ovakve presude, još od Dejtonskog mira, jedino o čemu razmišljaju i čemu teže, jeste kako da ukinu Republiku Srpsku, kako da je proglase genocidnom tvorevinom i time moralno nemogućom za postojanje.

Ove zapadne zemlje kojima je oduvek bio cilj da oslabe i ponize srpski narod na Balkanu, njegovu državotvornost i slobodu, progonom i presudama na svojim lažnim međunarodnim sudovima protiv srpskih predsednika, premijera i generala, žele večito da nas drže ucenjenim, slabim i uplašenim.

I dok drakonskom presudom osuđuju Radovana Karadžića, da bi mogli dalje da ucenjuju i slabe Republiku Srpsku i Srbiju, puštaju da se slobodno i mirno šetaju osvedočeni ubica iz Srebrenice Naser Orić i kosovski trgovci organima i zločinci Hašim Tači, Ramuš Haradinaj, Kadri Veselji i Fatmir Ljimaj, samo zbog toga što im je jedini cilj oduvek bio centralizovana Bosna bez Republike Srpske i nezavisno Kosovo.

Srbija mora još odlučnije da štiti Republiku Srpsku i da se bori za Kosovo, čvrsto braneći svoj Ustav, Rezoluciju 1244 i Dejtonski sporazum.

Moramo da se branimo, da jačamo iz dana u dan i vojno i ekonomski, da se odupremo pokušajima podela, da štitimo naš Ustav i učvršćujemo odnose sa našim međunarodnim prijateljima, a pre svega sa Rusijom.

Samo tako ćemo zaštiti naše ključne državne i nacionalne iinterese u teškim vremenima kroz koje prolazi srpski narod", saopšteno je iz Srpske narodne partije Nenada Popovića.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sloba

pre 5 godina

Pa koliko puta treba da nas osude, pa da mislimo sta nam rade,prodato je sve Srpsko sto je nesto vredelo radi ulaska u EU! a sada komentarisete,pisete kukate pa normalno da Srbija nikad nece uci u EU -sem ako ne okrene opet ledja Srpskom narodu i zrtvama od Nato bombardera,pa se prikljuce # djavolu,i da okremo jedinom narodu braci Rusiji ledja,oni nam to rade sistematsi i polako da zamznemo bracu Ruse i da damo Kosovo opet ce traziti da im damo nase sinove i kceri,!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija