• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/Informer/D.N.

21.03.2019

21:38

POSLEDNJA ODBRANA ČOVEČANSTVA! Srbija primer HEROJSKE BORBE - NATO bi bombardovao i Rusiju, ali imamo najjaču vojsku na svetu, uništićemo bilo kog neprijatelja!

Politika

POSLEDNJA ODBRANA ČOVEČANSTVA! Srbija primer HEROJSKE BORBE - NATO bi bombardovao i Rusiju, ali imamo najjaču vojsku na svetu, uništićemo bilo kog neprijatelja!

Podeli vest

Ruski političar Vladimir Žirinovski ocenio je da su srpski heroji, poput Radovana Karadžića osuđeni jer zapadne zemlje vrše bezakonje, ugrožavajući slobodarske narode širom sveta, pa i čitavo čovečanstvo, ne poštujući nikoga

Žirinovski je naglasio da je jedina odbrana Rusije, njena izrazita vojna moć, a da svet neće imati mira sve dok SAD sa svojim marionetama vode politiku agresije, pljačke, iživljavanja i okupacije zemalja širom sveta.

Predsednik LDP Rusije Vladimir Volfovič Žirinovski osudio je drugostepenu presudu prvom predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću kojom je Karadžić osuđen na doživotni zatvor.

Saopštenje prenosimo u celosti: 

- Vladimir Žirinovski osuđuje pooštravanje kazne Radovanu Karadžiću

Heroji Srbije su osuđeni na doživotni zatvor. Da ne bi postala predmet zapadne agresije, zemlja mora biti jaka kao Rusija!

Zapadne zemlje konstantno vrše nezakonite i nepravedne radnje. Još jedan primer toga je doživotni zatvor, na koji je Haški tribunal osudio Radovana Karadžića. Ovo je junak srpskog naroda, koji je devedesetih branio svoje sunarodnike od genocida i ubistava tokom građanskog rata. Sada je proglašen kriminalcem. Indikativno je da se nova arbitrarnost desila uoči 20. godišnjice bombardovanja Srbije, koje su u martu 1999. godine pokrenule snage NATO-a.

Sa pravne tačke gledišta, nova kazna Karadžiću je besmislica. Da bi se kazna povećala nakon što se optuženi sam žalio na prethodnu presudu - to gotovo nije slučaj u svetskoj praksi. Ocenite koliko je Zapad zloban: žele da borca za sreću srpskog naroda zadrže u zatvoru do kraja života. S obzirom da je taj isti Zapad izazvao raspad ujedinjene Jugoslavije i početak krvavog građanskog rata. Tokom borbe, ne samo Srbi, koji su sada optuženi za sve grehe, uzeli su oružje.

Zapad ne poštuje ničiju nezavisnost, ne poštuje pravo drugih naroda da živi kako žele. Kad je Zapad uveren u vlastitu snagu i nekažnjivost, onda vodi agresivne ratove, bombardovanja, sprovodi predatorsku okupaciju nezavisnih država. NATO bi tako izvršio agresiju i na Rusiju, samo da naša zemlja nema najjaču vojsku na svetu i da nije u stanju da uništi bilo kog neprijatelja. Primer iživljavanja nad srpskim herojem pokazuje: sve dok Sjedinjene Države postoje u svetu sa svim svojim marionetskim zemljama, nedopustivo je da zemlje budu slabe i bespomoćne. Rusija mora biti jaka i prosperitetna! Samo tako ćemo sačuvati našu bezbednost i nezavisnost."

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
esa

pre 5 godina

Na koju robiju osuditi one koji su ubili Milicu Rakic.Ona nije ratovala.

Beopetrol AD

pre 5 godina

Hvala ti Zirinovski sto mislis na nas .. setim se rusa evek kada serem ..

Ivan

pre 5 godina

Zirinovski je ruski seselj fasista budaletina Ali zabrinjava da ovo sta Zirinovski valja Vucic dacic dodik vulin I ostali Cetnici Sa zednjom iscekuju I tome se nadaju Jer ideja velike srbije I veliko srpski fasizam koii je odmah na pocetku rata 1941 sve Jevreje istrebio a 1992 poceo da etnicki cisti bosnjake PA mu I to nije zedj za krvlju zaustavilo 1999 udara krvnik I na siptara I danas pokazuje da mu krvi nije Malo

miroslav moric

pre 5 godina

da nije vas bilo g.zirinovski srbija bi bila danas bgd pasaluko pod upravom mila djukanovica i tacija zmije.canak bi bio vlasnik kljuceva i cipela bgd pasaluka.

Sindi

pre 5 godina

Uporedite sad cedu I Ziriovskog.Oboje su predsednici ldp.

Mikac

pre 5 godina

Ako Rusija što pre ne odgovori na stacioniranje NATO raketa u susednim zemljama i to potpunim uništenjem tih instalacija . Ako bude čekala i čekala da ih potpuno okruže (kao Jugoslaviju i srbiju)onda će biti kasno. Treba udariti kad si jak i u samom početku instalacije tih sistema . Napad treba da bude žestok da ubuduće nikom ne pada na pamet da daju svoju teritoriju za instaliranje ovih sistema.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija