• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

21.03.2019

23:51

ĐILASOVI NASILNICI SPREMAJU NAPAD NA RT VOJVODINE! Centar za medijski monitring apeluje na državu: Sprečiti upad nasilnika u RTV!

Politika

ĐILASOVI NASILNICI SPREMAJU NAPAD NA RT VOJVODINE! Centar za medijski monitring apeluje na državu: Sprečiti upad nasilnika u RTV!

Podeli vest

Centar za medijski monitorning iz Novog Sada zatražio je večeras da država zaštiti Javni servis Radio-televiziju Vojvodine nakon nezvaničnih informacija da će u petak uveče tzv. Incijativa „ Jedan od pet miliona“ odnosno, Savez za Srbiju ponoviti sličan scenarijo kao prilikom upada u Radio-televiziju Srbije u Beogardu

- Nakon što je grupa instruisanih nasilnika oštetila imovinu, ugrozila bezbednost i vršila neprimeren, staljinistički pritisak na uredništvo RTS-a, predstavnici Saveza za Srbiju ne samo da nisu odustali od presije na slobodu medija, već su javno najavili i sličan scenario u Novom Sadu u petak, kada očigledno planiraju upad u prostorije RTV-a – navode u ovom Centru.

Oni posebno ističu da, pošto su svi navodni i deklarativni zaštitnici medija, silni profesionalci i etičari, prećutali, zaćutali, ali i podržali brutalni i nasilni progon njihovih kolega u Beogradu, dokazujući još jednom svoje licemerje, maske su očigledno pale.

- Zato pozivamo i upozoravamo državu i ministra Nebojšu Stefanovića da je njihov posao da zaštite novinare u Srbiji od pomahnitalih ekstremista! – kažu u ovom udruženju i ističu „da se ne sme dozvoli sprovođenje demokratije pod fantomkama, a da je prvi test za državu već u petak u Novom Sadu“.

- Ovo je jedinstven slučaj da neka grupacija, koja se navodno bori za vladavinu prava, dakle SZS, javno najavljuje upad u redakciju RTV-a, ali i u televiziju Pink, uništavanje imovine, nasilje... Zaštitite nam kolege i ne dozvolite da se mediji uređuju tajkunskim novcem, motornom testerom i palicama, umesto znanjem, činjenicama i profesionalnim normama – zaključuju za Informer u Centru za medijski monitoring .

Oni najavljuju da će njihov pravni tim uskoro predati zvaničan zahtev za prijem u nadležna ministarstva, kako bi se uzavrela atmosfera linča stavila pod pravnu kontrolu, umesto da krivci bivaju abolirani i podstaknuti na još veće i novo nasilje.

 

(FOTO) NAJGORI LICEMER! Tajkun Đilas oterao tuđu decu u zatvor, pa zbrisao u London!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vickasti

pre 5 godina

Neka i treba nek im Vučić unapred da aboliciju u pisanoj formi.

bojan

pre 5 godina

Svaki nezakonit ulazak,ili napad, treba biti najstrozije kaznjen.Jedino tako,ti bolesni umovi ce odustati od nasilja.Zakon mora biti jednak za sve.

tale

pre 5 godina

država će sigurno znati da zaštiti novinare i imovinu RTV Vojvodine

Biljana

pre 5 godina

Opozicija ne bira sredstva kako bi dosli do cilja!

srdjan

pre 5 godina

I ja sam deo opozicije ali ovo nema smisla, prekinite sa nasiljem, unistavamo nasu imovinu, svi mi gradjani Srbije kasnije to placamo, saljemo izuzetno losu sliku u svet, saljemo lose signale potencijalnim investitorima...

Laco

pre 5 godina

Država mora da spreči svaki nasilni upad u bilo koju instituciju ! Ne sme se dozvoliti da opozicija ili bilo ko drugi nasilno rešava svoje zahteve sa procentualno malom podrškom građena.

Gaga

pre 5 godina

Svaki pokusaj nasilja i nereda na ulicama bice strogo kaznjen!

Tanja

pre 5 godina

Opoziciona elita je davno pokazala svoje pravo lice.

caca

pre 5 godina

Da li ovi ludi znaju nesto pametnije,nego da se bave nasiljem???

Mašnica

pre 5 godina

Đilasovi nasilnici svakodnevno vrše nasilje samo su im mete različite.

Tara

pre 5 godina

Neka ih neko zaustavi ako se vec zna sta spremaju.

markopetrovic

pre 5 godina

Ne odgovara im sta pojeidne televzije ne obavestavaju o protestima pa sad hoce da ih zatvaraju ,ljudi zar ne vidite da hoce da stvore medijski mrak

Olja

pre 5 godina

Pohapsiti sve one koji nasilno pokušaju da uđu u RTV i nema priče !!

Boban

pre 5 godina

Pod hitno spreciti naslinike da opet naprave nered i zastititi sve televizije.

Sara

pre 5 godina

Zanima me sa kakvim gladnim oruujem ce sada doci....

Jovana

pre 5 godina

Ako to urade,moraju biti uhapseni,za RTS im je progledano kroz prste ali ponoviti isto to prevazilazi svaku meru.

mimi

pre 5 godina

ovi iz opozicije totalno poludeli pogubili glave neznaju vise sta rade ,samo na silu neznam stvarno sta se ovo desava

Zoja

pre 5 godina

Drzava mora da preduzme mere i spreci nasilje i huligane.

Katarina

pre 5 godina

Mogu samo da se spremaju i nadaju nekom uspehu!

Miki

pre 5 godina

Zar oni tako vode borbu za slobodne medije, ovo mora pod hitno da prestane.

Zara

pre 5 godina

Malo im bilo sto su napravili onakav haos upadom u RTS jos ce sar i ovo!

mile

pre 5 godina

Djilasova zuta banda radi ono sto jedino ume, nasilje i zastrasivanje, za drugo i ne znaju, sramota.

Marko

pre 5 godina

Ne treba dozvoliti nikakvo iživljavanje,nasilnike treba unapred sprečiti!

Tina

pre 5 godina

Ovakvo ponasanje opozicije je nedopustivo, neko ih treba zaustaviti i stati im na put, jer ovo ovako vise ne ide!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija