• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: In4s.net

22.03.2019

15:58 >> 16:02

MITROPOLIT AMFILOHIJE: EVROPA ZAJEDNO SA NATO NASTAVLJA FAŠISTIČKU OKUPACIJU KIM i priznaje razbojnike koji su sram časnih Albanaca!

Politika

MITROPOLIT AMFILOHIJE: EVROPA ZAJEDNO SA NATO NASTAVLJA FAŠISTIČKU OKUPACIJU KIM i priznaje razbojnike koji su sram časnih Albanaca!

Podeli vest

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije izjavio je danas da Balkan nije nikada bio prilepak Evrope, već njen roditelj, ove moderne i zapadne Evrope

- To treba tako da i ostane - naglasio je on na međunarodnoj konferenciji "Mir i napredak umesto ratova i siromaštva", povodom 20. godišnjice od NATO agresije, koja je otvorena jutros u beogradskom Domu vojske.

Tom prilikom on se osvrnuo i na vrijeme bombardovanja Srbije i Crne Gore rekavši da je u tom periodu bio na Kosovu i Metohiji po blagoslovu patrijarha Pavla i sahranjivao one koji su tamo izgubili svoje živote.

PRST U OKO AMERIMA I MILOGORCIMA! SRPSKA BOKA NE ZABORAVLJA NATO AGRESIJU: Na primorju 'nikli' bilbordi sa jasnom po(r)ukom!

- Bio sam živo prisutan u svim tim zbivanjima i znam kakvo je to nesrećno stanje bilo koje se završilo ovim međunarodnim zločinom da se ta žila kucavica srpskog naroda proglasi za nezavisnu državu uz priznanje jedne grupe razbojnika koji su sram časnog i čestitog albanskog naroda - istakao je crnogorski mitropolit.

GENERAL PAVKOVIĆ: NATO NAS NIJE POBEDIO, a udarili su sa 1.036 AVIONA, 140 KRSTAREĆIH RAKETA, 4.600 PROJEKTILA I 60.000 VOJNIKA!

Mitropolit Amfilohije je dodao i da je u tom periodu shvatio da ovo što se danas događa sa Evropom, na čelu sa NATO, nije ništa novo, već nastavak Krstaških ratova, Napoleonovog pokušaja osvajanja svijeta, kao i naci-fašističke okupacije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vaso

pre 5 godina

Srpskom Djavolu smetaju fasisti hahahahahah PA Zar se I djavo boji fasiste Ove spodobe u mantijama I drze uzde srpske fasisticke politike u bozijim rukama lazi lazi I samo lazi

Karma

pre 5 godina

Reče Isus, Petru: Petre ti si stena na kojoj ću izgraditi Crkvu svoju da je ni vrata paklena neće nadvladati…vizantijsko prvoslavlje je samo podela i obmana i otrov a nije samo nadvladano nego je Vizantija muslimanska zemlja ko i Kosovo i mora biti nadvladano i na celom Balkanu jer to očito po Njegovim rečima nije Njegova Crkva.

MilosObilic1389

pre 4 godine

Преведи на српски, да те цео свет разуме...?!

Nile

pre 5 godina

Ali meni nije jasno da Srbi i dalje veruju u to da samo laž Srbina spasava? Zašto se ne ugledaju u Nemačku? Pa ti Nemci su napravili najveći genocid u istoriji ALI na kraju sami osudili sve svoje zločince u Nirbreškom procesu i svu krivnju prebacili na Hitlera i rekli da ih on obmanuo i da Nemački narod nema veze sa tim genocidom i NE LAŽU nego imaju zakon o kažnjavanju negiranja tog genocida...Eto ih sada najnaprednija su država u EU i svako hoće kod njih da dođe živeti a tamo gde je laž i mržnja tamo naprosto nema života ni budućnosti pa to je bar tako jednostavno shvatiti sem ako nisi teško bolesni i mitomanski i zatrovani um?

Ateista

pre 5 godina

Pitate li se nekada šta bi bilo i kako bi bilo da se nije desio raskol crkve u 11veku? Odvojili ste se od braće u 11veku posebno u 13veku(1219g) kad je Vizantija priznala SPC pa su vas zato muslimani pregazili i porobili i 500g držali u ropstvo za kaznu od Boga i vas i SVE pravoslavne zemlje na Jugu Evrope a Vizantiju su i izbrisali sa lica zemlje koliko je bila pravoslavna i eto još se niste opametili pa posle tog ropstva se dizali sa lažima i mitovima i satanističkom SPC i huškanjima na rat i zlo pa vam sada opet dolaze muslimani eto ode Kosovo i Preševačka doline i Sandžak pa će polako cela Srbija ma još od 11veka ste preodređeni da budete muslimanske sluge i robovi. A hrvatima katolicima treba samo da se divite jer nisu odbacila Boga i Gospu i Papu od 7veka i zato ih se tako male i katoličke 1000g pokušava svim silama izbristati ali eto odbacili su oni i muslimane i vas? Pa eto namesto genocidne i mitomanske pravo(krivo)slavne Velike Srbije će Evropa dobiti muslimansku Veliku Albaniju bez ispaljenog metka uz Božju/Alahovu pomoć a šta tu reći nego fala ti Bože pravde? Srbi su jedini narod na svetu koji ima sveca i toliki hram svetog Save zato jer ih je on odvajao od rimskog Pape u vreme kad se Crkva cepala a eto hrvati imaju sveca Stepinca koji je i život dao i postao mučenik i blaženik samo da to NE URADI i.

Biblija

pre 5 godina

Reče Isus svojim učenicima: Idite i širite se po svetu i širite svoju Crkvu i kome vi oprostite grehe i gore će im biti oproštene i od Oca Nebeskoga, a kome ne oprostite ni gore mu neće biti oprošteno... zato postoji sakrament ispovesti greha i davanja oprosta i pokore... Reče Isus, svojim učenicima: Ostavite sve šta imate, ovozemaljsko i nemojte imati ništa svoje, nego pođite, služiti Ocu Nebeskom jer vaš je posao težak ali i plata je zato vaša, velika na Nebesima pa ako vam i kamenčić uđe u sandalu i nju izujte i hodajte bosi i na svom putu, ustrajte i ne posustajte...zato se sveštenici ne trebaju ženiti i imati ništa svoje nego da samo služe Bogu a ne da se bogate i kite sa zlatom i da sakrivaju pedofile i da huškaju na ratove i genocide od Adama i Eve pa do Velike i Nebeske srbije... Reče Isus, Petru: Petre ti si stena na kojoj ću izgraditi Crkvu svoju da je ni vrata paklena neće nadvladati… Zato su Vizantiju koja je podelila Isusovu crkvu u 11veku, Osmanlije ne samo nadvladale, nego i izbrisale sa lica zemlje a napravili su grešku i dozvolili da to vizantijsko zlo, podele i mržnje, ostane posle njih u SPC i Rusiji…

Mitar

pre 5 godina

Ovaj je najveća kočnica evropeizaciji Srbije.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija