• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.03.2019

15:24

SRPSKA LISTA: Smena Mikićeve dokaz da su Prištini potrebni podobni Srbi!

Politika

SRPSKA LISTA: Smena Mikićeve dokaz da su Prištini potrebni podobni Srbi!

Podeli vest

Srpska lista saopštila je danas da je odluka privremenih prištinskih institucija o smeni zamenice ministra pravde Vesne Mikić, zbog njenog ličnost stava o NATO agresiji na SRJ, što je, inače, apsolutna istina, dokaz da Haradinaj, Tači i Veselji nastavljaju sa političkim imenovanjima "privatnih i podobnih Srba"

 

"Još jednom je poslata jasna poruka da politički predstavnici Albanaca žele da u svojim institucijama imaju privid multietničnosti i poslušnike koji će biti dekor i nemi posmatrači stradanja srpskog naroda, iako nemaju nikakvog ugleda niti podrške u srpskom narodu", navodi se u saopštenju srpske liste.

HARADINAJA ZABOLELA ISTINA! Napisala da je NATO počinio genocid nad Srbima i odmah smenjena!

Ukazuje se da ovakvim postupcima Priština jasno pokazuje nespremnost da poštuje demokratski izraženu voLju građana pokazanu na izborima, čime apsolutno demaskira nastojanja da ućutka sve neposlušne Srbe.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mila

pre 5 godina

Smena Mikićeve dokaz da su Prištini potrebni podobni Srbi!

markopetrovic

pre 5 godina

Dokaz da nas Pristina ne zeli u svojim redovima

Beba

pre 5 godina

Podobni Srbi koji ce aminovati sve sto Pristina zeli .Srbi to nece i ne zele, mi razmisljamo svojom glavom!

Tijana

pre 5 godina

Kritike Haradinaja su samo deo onoga sto su zasluzili i sto rade.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija