• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

25.03.2019

15:52

KANCELARIJA ZA KiM: Haradinaju su potrebni isključivo podobni Srbi

Politika

KANCELARIJA ZA KiM: Haradinaju su potrebni isključivo podobni Srbi

Podeli vest

Smena Vesne Mikić sa mesta zamenika ministra pravde u privremenim institucijama samouprave u Prištini još jedan je dokaz da su Ramušu Haradinaju potrebni isključivo poslušni i podobni Srbi, i da se političkim predstavnicima srpskog naroda na samoproglašenom Kosovu negira svako pravo na drugačije mišljenje, navodi se u saopštenju Kancelarije za Kosovo i Metohiju


“Time što je agresiju na srpski narod nazvala genocidom, a albanske separatiste teroristima, Vesna Mikić je iznela preovlađujuće mišljenje u srpskom narodu. Haradinaj i njegovi saradnici mogu da otkriju još desetine spomenika agresorima i teroristima, ali srpski narod neće primorati da poštuje one koji su mu nezasluženo naneli zlo”, dodaje se u saopštenju.

“Na servilnost srpskih političkih predstavnika u pokušajima da se agresija NATO predstavi kao nekakav čin čovekoljublja a decoubice kao altruisti, Haradinaj ne može i nikada neće moći da računa” zaključuje se u saopštenju Kancelarije za Kosovo i Metohiju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mila

pre 5 godina

Haradinaju su potrebni isključivo podobni Srbi

Ana

pre 5 godina

Nas narod na KIM-u je najmirniji i nikome se ne suprostavljaju.

Mila

pre 5 godina

Kakav je to covek koji ce da radi na stetu svog naroda???

Jovana

pre 5 godina

Ne može Haradinaj da nas natera da govorimo zlo i neistinu o nama samima, to što nas on mrzi i ne poštuje je njegova sramota i tu pokazuje da nije za nikakav vid saradnje.

Miloš

pre 5 godina

Haradinaj je zločinac, svi koji ne misle kao on nisu dobrodošli. Da li je to demokratija za koju se zalaže?!

Jelena

pre 5 godina

Njemu trebaju izdajice srpskog roda,to se Srbima ne moze nazvati.

Natasa

pre 5 godina

Haradinaju ne odgovaraju oni koji ne misle kao on!

Jessy

pre 5 godina

Njima Srbi trebaju samo kao brojka ali da ne utiču na njihovu politiku. Čim neko zucne što nije u njihovom interesu oni ga sklanjaju.

Olja

pre 5 godina

Časni Srbi neće biti uz Albance, ali prodane duše i izdajnici poput SZS hoće!

Rajko

pre 5 godina

Haradinaju odgovaraju samo oni koje može za sitne pare da potkupi.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija