• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

28.03.2019

08:29

VESIĆ: Boško Obradović zakazao protest na dan kada su fašisti okupirali Beograd!

Politika

VESIĆ: Boško Obradović zakazao protest na dan kada su fašisti okupirali Beograd!

Podeli vest

Zvaničnik vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je danas da je jedan od lidera opozicije, "fašista" Boško Obradović, zakazao protest 13. aprila u Beogradu kako bi slavio dan kada su 1941. snage "njegovog idola", nacističkog vođe Adolfa Hitlera, u Drugom svetskom ratu okupirale Beograd

- Šta bi drugo fašista Obradović slavio nego dan kada je njegov idol Adolf Hitler preuzeo Beograd - rekao je Vesić na televiziji Hepi.

Član Predsedništva SNS-a ocenio je i da lideri opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) stalno pokušavaju da izazovu haos i ocenio da je to što su najavili da će blokirati njega i druge političare "čist fašizam".

- Imaju pravo da održe protest, da se bore za svoje političke ideje, da ubeđuju građane da su u pravu, ako građani glasaju za njih na izborima, formiraće vlast, na to imaju pravo i to nije sporno. Nemaju pravo da tuku ljude, napadaju žene, da rade to što rade, a posto se izbora plaše kao đavo od krsta, onda Obradović na dan kada su fašisti zauzeli Beograd zakazuje miting ne bi li tog dana uništio Beograd - rekao je Vesić. 

NJEMU NIKAD NIJE DOSTA! VELIKI SKANDAL LIDERA SZS! ĐILAS BI DA UBIJA! Iz Amerike preti nasiljem i žrtvama!


Naveo je da lideri SzS misle da nasiljem mogu da dođu na vlast pošto to ne mogu da učine na izborima.

- To što oni rade liči na ono što su radili Hitlerovi jurišnici u Nemačkoj dvadesetih godina prošlog veka - rekao je Vesić.

Podsetio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić više puta govorio da je uvek spreman da razgovara s građanima, ali ne s "lopovima i onima koji su opljačkali zemlju, a to su Boško Obradović, Dragan Ðilas, Vuk Jeremić i ostali".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
tale

pre 5 godina

Boško svakog dana sve više skače sam sebi u stomak

Lela

pre 5 godina

Tačno u skladu sa svojim fašističkim opredeljenjem je izabrao datum.

Bojan

pre 5 godina

Pa šta od vašiste Obradovića drugo i očekivati ! Zlo Srbije !

Danijel

pre 5 godina

Ovaj Obradovic ili ne voli svoj narod ili nije normalan...jedno od ta dva jeste..

Miloš

pre 5 godina

Ovo se očekivalo od vandala i fašista iz opozicije!

mimi

pre 5 godina

bosko obradovic, mislim da vise nezna sta radi,interesantno je samo da misli da ima stranku ko pola srbije a toliko je mali ,treba da zna da je u sadasnjem sazivu parlamenta usao na silu

Tifani Rok

pre 5 godina

Opozicija ima misiju da uništava svoju državu!

Iva

pre 5 godina

Opozicija oseća da nema podršku u narodu. Postoji velika verovatnoća da će se okrenuti ka još izraženijem nasilju. Državne službe moraju da budu pripremljene da zaštite zemlju.

joja

pre 5 godina

Boško Obradović zakazao protest na dan kada su fašisti okupirali Beograd!

Alca

pre 5 godina

Za tebe je Boško Obradović moralna gromada, izmetu i isprdku

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija