• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

28.03.2019

20:08

NISU SMELI DA SE SUOČE SA ČLANOVIMA VLADE! Stefanović: Raste nervoza kod lidera SZS!

Politika

NISU SMELI DA SE SUOČE SA ČLANOVIMA VLADE! Stefanović: Raste nervoza kod lidera SZS!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova i funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je danas da primećuje da raste nervoza kod lidera Saveza za Srbiju koji su danas, kako kaže, pobegli od članova Vlade Srbije

- Vidim da sve više raste nervoza posle presude Patriku Hou, da se ta nervoza prenosi sa Vuka Jeremića na Dragana Ðilasa i Boška Obradovića. Siguran sam da oni znaju zašto i da su veoma iskusni kada se dođe do teme pranja novca i nenamenskog trošenja sredstava građana Srbije - rekao je Stefanović za Tanjug u Skupštini Srbije nakon što su Obradović i još nekoliko opozicionih poslanika izveli performans ispred zgrade parlamenta.

Možda je, kaže Stefanović, i upad u RTS bio pokušaj da se pronađu ugovori Dragana Ðilasa kojima su, kako dodaje, njegove kompanije ostvarile višemilionsku korist na štetu građana Srbije.

NE PLAŠIM SE NASILNIKA IZ DVERI! Brnabić poručila Obradoviću: Nikada kao predsednica vlade neću ulaziti u Skupštinu na zadnji ulaz!

 

- Kada razmislim, možda je i taj upad, pored pokušaja da se provociraju novinari i da se vrši pritisak na uređivačku politiku bio i pokušaj da se nađu ti Ðilasovi ugovori - rekao je Stefanović.

Očigledno je, kaže ministar, da javnost neće dobiti odgovore pitanja kako su (lideri Saveza za Srbiju) “zarađivali” milijarde dinara novca građana Srbije dok su bili na vlasti, kako su dobijali milione evra od stranih kompanija čiji su čelnici uhapšeni i osuđeni u korupcionaškim aferama.

- Očigledno je da se od tih pitanja beži kao što su pobegli od članova Vlade Srbije i nisu smeli da se suoče sa nama, iako smo mi ušli na glavni ulaz, prošli, seli na naša mesta i bili spremni da ih pogledamo u oči. Njihova mesta su ostala prazna, to dovoljno govori o njima - rekao je Stefanović.

Premijerka i ministri danas su odgovarali na poslanička pitanja u Skupštini Srbije, a poslanici Saveza za Srbiju su to bojkotovali.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 5 godina

Koliko god da su jadni tebe se sigurno nisu uplasili.

ivana

pre 5 godina

Naravno da nisu smeli kada su obicne kukavice .

minja03

pre 5 godina

Opozicija je navikla da dolazi do novca bez muke,pa ih mnogo briga za narod.što bi uopšte radili.

Mašnica

pre 5 godina

Nervoza raste jer je opozicija svesna svoje propasti u slučaju raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora.

lenka

pre 5 godina

Pa normalno da su nervozni kada im protesti propali

Ana

pre 5 godina

Napetost raste kod Szs-a jer znaju da ih narod ne podrzava.

Maja

pre 5 godina

Patrik je pokazatelj da se svaka malverzacija kad tad otkrije i da nema nedodirljivih.

dule

pre 5 godina

U skupštinu neće, prava nerede na ulazu i po hodnicima

Lale

pre 5 godina

Citav taj Savez se unervozio zbog toga sto je Ho smeten tamo gde i pripada - u zatvor! Klupko se odmotava...

Igor

pre 5 godina

Normalno da su nervozni jer ih ima sve manje na protestima!

Mia

pre 5 godina

Kako opozicionari bojkotuju rad tako treba da bojkotuju i plate koje verujem da primaju ,a nisu se nimalo potrudili, niti zaradili.Epa gospodo opozicionari plate se ne zaraduju na protestima ,vec radom u Skupstini!

milos

pre 5 godina

Upad u RTS je bio pokušaj da se nađu Ðilasovi ugovori .

Nikola

pre 5 godina

Situacija u kojoj je Jeremic vezana za Hoa prenos ise na celu ekipu, plus sto im nerovza raste vezana za proteste i nailje koje prozivaju i promovisu i nad istim gube kontrolu

Tijana

pre 5 godina

Kukavice su najglasnije ali iz rupe i pod stranom zastitom.

Nikoletka

pre 5 godina

SzS ne moze da se suoci sa nepoznatim vec samo sa upoznatim terenom,pitanjima...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija