• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.03.2019

18:00

OSUDE STIŽU SA SVIH STRANA Ponašanje Šabića je komunikacijski eksremno i krajnje neodgovorno!

Politika

OSUDE STIŽU SA SVIH STRANA Ponašanje Šabića je komunikacijski eksremno i krajnje neodgovorno!

Podeli vest

Nakon prvog tvita Rodoljuba Šabića u kome nismo saznali ništa o samom događaju, on se ponovo oglasio tvitom u kojem je napisao "siguran sam da ovo nije posledica nikakvog politički inspirisanog napada"

Međutim, ovaj tvit je i dalje ostavio sumnju u javnosti šta se zapravo dogodilo i da li je uopšte fizički napadnut ili je reč o drugačijoj vrsti incidenta.

Nešto detaljniji opis događaja, Šabić je dao tek jutros u novom tvitu gde je napisao da ga je neko otpozadi sapleo na ulici i da je on glavom udario u trotoar. Ipak, po njegovim rečima ovo nije bio napad, već slučaj.


(VIDEO) ĐILASOVCI TRI PUTA UHVAĆENI U ISTOJ LAŽI! Pa kolko glup moraš da budeš za to!

U razgovoru za "Talas", Nikola Parun ističe da je komunikacijski ekstremno neodgovorno postupanje Rodoljuba Šabića s obzirom na kontekst današnjih društvenih dešavanja u kojem su ljudi vrlo osetljivi na svako nasilje, pogotovo kada je ono usmereno ka ljudima koji otvoreno kritikuju vlast.

"Kada je objavio tvit, Šabić je trebalo preciznije da kaže detalje ili nekome drugom da kaže šta se desilo kako bi javnost bila upoznata jer on je ipak javna ličnost. Šabić je dužan i odgovoran da upozna javnost šta se tačno desilo, da li se sam sapleo ili ga je neko drugi sapleo."

Dalje, Parun ističe da je "takav način Šabićeve komunikacije i štetan jer će naredni put kada neko bude napadnut, javnost imati manje poverenja da se to zaista i desilo. Ovo važi uz pretpostavku da ga sinoć niko nije napao."

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 5 godina

NAPALI GA MALIGANI. POREMETILI MU CENTAR ZA RAVNOTEŽU.

Niko

pre 5 godina

Ne treba zameriti g. Sabicu, ostarilo se, malo se pogubio i to je to. Smatram da je uvek voleo da se eksponira, pa makar i na ovaj nacin. Zelim mu brz oporavak.

Vukasin

pre 5 godina

... A kad se ujutru otreznio i shvatio šta je pisao ...

zdjurdjevic

pre 5 godina

Her Gebels Vučićeviću, pusti Šabića, on je iskreno rekao šta je bilo. nego, ne smeš da pominješ poštare koji štrajkuju, toliko te briga o radnicima u Srbiji. važno ti je samo šta radi Vučić.

miroljub

pre 5 godina

Pijanstvu nikad istina. Da ga je neko sapleo namerno već bi znao celi svet. Ovako .....?

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija