• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.03.2019

18:11 >> 18:16

ZLO KOJE LONDON GAJI SRBIMA SE NE MOŽE IZMERIT! Forin ofis: Britanci ne idite na SVEVER KiM, TAMO ŽIVE SRBI!

Politika

ZLO KOJE LONDON GAJI SRBIMA SE NE MOŽE IZMERIT! Forin ofis: Britanci ne idite na SVEVER KiM, TAMO ŽIVE SRBI!

Podeli vest

Britansko Ministarstvo spoljnih poslova objavilo je na zvaničnom vladinom savet državljanima Velike Britanije da osim u neophodnim slučajevima ne putuju u Zvečan, Zubin Potok i Leposavić ni u severni deo Kosovske Mitrovice

- Protesti imaju potencijal da postanu nasilni, zato treba da pazite ukoliko ugledate da se velike mase okupljaju tokom pojačanih političkih napetosti u tom gradu. Pratite lokalne medije, konsultujte recepciju hotela za savet i redovno proveravajte informacije na ovom sajtu zbog novih podataka - navodi se u poruci koja je na sajt postavljen 25. marta.

U njojn se još navodi da je bilo nasilnih sukoba na severu Kosova, kao i incidenata koji su uključivali eksplozije ručnih bombi i vozila u Severnoj Mitrovici.

Zbog toga poručuju svojim građanima da budu oprezni i izbegavaju javna okupljanja, što se posebno odnosi na područje oko mosta "Austerlic" koji razdvaja Mitrovicu na sever i jug.

ŽESTOK RAT RUSIJE I BRITANIJE U UN ZBOG SRBIJE I KOSOVA: London stao iza Šiptarske laži o 20.000 silovanih, MOSKVA: REČ JE O 250, NEISTINA NEĆE PROĆI!

Forin ofis poručuje da putovati iz Srbije na Kosovo i natrag moguće, ali da se problemi mogu javiti prilikom ulaska u Srbiju sa Kosova "ukoliko u pasošu stoji da ste ušli na Kosovo direktno odakle bilo, a da to nije bila Srbija". 

HARADINAJ I VESELJI NAPALI AMBASADORE NEMAČKE, BRITANIJE I ŠVAJCARSKE: Pobesneli zbog otkrića da novac troše za plaćanje lažnih veterana!

Takođe, savet je da se izbegavaju granične ulazne kapije 1 i 31 (Leposavić i Zubin Potok), a ukoliko dođe do porasta napetosti na severu. 

(VIDEO) AMERI ZAHTEVAJU: VRATITE NAM OLUPINU NEVIDLJIVOG! SRBIJA ODGOVARA: NEMA ŠANSE, TO JE RATNI TROFEJ!

U tekstu je i napomena da postoji verovatnoća da teroristi pokušaju da napadnu Kosovo, ali da se u najvećem broju slučajeva posete Kosovu mogu izvesti bez problema. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sofija Kovacevic

pre 5 godina

Britanci potvrdjeni i ovekovečeni najveći neprijatelji Srbije kroz celu modernu istoriju.

oni su

pre 5 godina

izgubljena nacija i najgori narod na svetu.... u pamet braco srbi i ne zaboravite sta kome treba da se vrati...kad tad...

soka od naroda

pre 5 godina

da se pitam isterao bih im ambasadora i objavio im dozivotni rat....smradovi...

mikabg

pre 5 godina

Bolesna nacija. Da li oni znaju šta hoće od sebe i drugih? Pa pogledajte šta rade sa izlaskom iz EU? Napravili čitav cirkus. Englezi ostavite nas Srbe i bavite se svojom sudbinom!

Rasa

pre 5 godina

Britanci nas prestavljaju kao siledzije , a ni neznaju gde smo mi i kakvi smo u stvari. Toliko nas oni mrze.

Tomson

pre 5 godina

Ne mora ni svako da nas voli. Ali ta mrzznja prema Srbima olupace se samo o njihovu glavu. Ljudi su u velikoj zabludi.

Teodor

pre 5 godina

Losa procena Britanije, ali ako oni zele da gaje mrznju prema nama. Od njih dobroga nismo nikada videli.

Čarapan

pre 5 godina

Zemlja koja je ikad Srbiji nanela krvavu nesreću tokom vekova je Engleska.

vojin

pre 5 godina

ONI I SAMI SEBE MRZE - LJUBAV PREMA BLIZNJEM IM JE NEPOZNATO STANJE I OPAKO GA SE BOJE! CARLS DIKENS: SCENA IZ SIROTISTA KADA OLIVER TWIST DRZECI PRAZAN TANJIR 'ask for more' DOBIJA KUTLACOM PO GLAVI... U BITI MEDJULJUDSKIH ODNOSA NE POSTOJI "best friend" ALI ZATO POSTOJI ZAVIST I NARCISOIDNOST = GREAT B....... BESE NEKAD!!!

Milan

pre 5 godina

Likovi sa dijagnozom,a i vala gadni do bola..........

Mina

pre 5 godina

Kao narod su jako hladni ,rezervisani ....a politička elita zlonamerna prema našem narodu.

Maja

pre 5 godina

Mnogo zla , podlosti i prevare je Srbija preturila preko glave.

Draganče

pre 4 godine

Lepo rečeno: ne dolazite u Srbiju. Posle toliko zla kojim ste zasuli Srpski rod, glupo je očekivati da ste u Srbiji bezbedni. Sedite kući. Time ste pomogli i sebi i nama. Vama, da vam se ništa loše ne dogodi, a nama da ostanemo čisti pred Gospodom i ne učinimo ništa zlo.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija